Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 22:01

Препоръчани коментари

За първи път виждам такава наглост на изпълнител относно купуване на гледания насила и то в слаб ден от седмицата - поредни 160К за неизвестния дует на Дамян, който надали върти и по 20К реални… Толкова ли не може да преживее, че без кавърдисан кючек в дует никой не иска да го отрази? 

Сподели в други сайтове

Още със ставането и денят започва прекрасно - сняг и .... най-яката песен на Преслава! ❤️ 
image.png.ed0d38506f7464f5ff9119a84fc577cf.png

“С нервите съм зле” 12.11.24 от 18ч в моя YouTube channel - Preslava!
“И пак проблем и има наранени.
Само мой си нека са предупредени!” 😁
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:

Още със ставането и денят започва прекрасно - сняг и .... най-яката песен на Преслава! ❤️ 
image.png.ed0d38506f7464f5ff9119a84fc577cf.png

“С нервите съм зле” 12.11.24 от 18ч в моя YouTube channel - Preslava!
“И пак проблем и има наранени.
Само мой си нека са предупредени!” 😁

Между другото доста  кофти ще си затапи Писмо-то.

Сподели в други сайтове

Какъв е Галин, че пуска нова песен на Лидия чак след 8 месеца, със заглавие еднакво с песен на Емилия и в ден, в който Преслава също пуска нова песен:

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, meleto каза:

Между другото доста  кофти ще си затапи Писмо-то.

Надявам се, че няма да стане така..... Но в България това е практика.... Става голям хит една песен която публиката си хареса и един дует.... Ами тъпо е това. Нека ако песните са хубави да се оценят всички. Заради такива потребители, които не оценяват пуска понякога по един клип на година или два.... само ако има дуети пуска повече... Което за мен е крайно недостатъчно за Преслава. Тази година ми харесва продуктивността й. Но нека не е само така сега..... Надявам се, че ще достигнем това ниво в което ще се оценяват албуми с нови песни, ще могат да се пускат повече и различни песни... А не една, две или три песни в годината.... И честно казано Преслава няма нужда толкова от дуети..... Само с Галена ако нещо решат да направят. Иначе се надявам на самостоятелни песни.

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , GSA каза:

Прати някои от песните ти на Райна. Все пак, именно тя стяга нов албум до края на годината с работно заглавие “Тупурдия”.

мами освен поп фолк албум,подготвя и фолклорен за Коледа. Ако забие и 5-та песен за края на годината (балада) ще е знак,че Вергил ще я тупурка и ще ражда скоро, и 3 години няма да видим нищо
😴

ХИТ: РАЙНА!

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, fengergana каза:

мами освен поп фолк албум,подготвя и фолклорен за Коледа. Ако забие и 5-та песен за края на годината (балада) ще е знак,че Вергил ще я тупурка и ще ражда скоро, и 3 години няма да видим нищо
😴

ПЕТА? Аз помня само Тупурдия. Всичко останало е DELETED.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, fengergana каза:

😴

Стига балади. Време е за кючек в собствен YouTube канал..

преди 3 минути, meleto каза:

Теб Тупурдия те завладя тотално. Моят фаворит обаче е друг! Последния дует ако го беше изпяла сама щеше да е топ. 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, meleto каза:

deleted си и ти за мен, и като звъниш да ме поръчваш ще виждам непознат номер!!!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, GSA каза:

Стига балади. Време е за кючек в собствен YouTube канал..

Теб Тупурдия те завладя тотално. Моят фаворит обаче е друг! Последния дует ако го беше изпяла сама щеше да е топ. 

Да, на същото мнение съм. Но да си кажем... Райна каквото и да изпее няма да стане хит. Каналът е проблем, но липсата на интерес към нея е  в основата. 

Сподели в други сайтове

Току що, fengergana каза:

deleted си и ти за мен, и като звъниш да ме поръчваш ще виждам непознат номер!!!

Дядо Коледа ще ти прати играчки. Звънче с рингтона на Тупурдия. Хеле, се успокоиш :D 

Сподели в други сайтове

Току що, meleto каза:

Да, на същото мнение съм. Но да си кажем... Райна каквото и да изпее няма да стане хит. Каналът е проблем, но липсата на интерес към нея е  в основата. 

2010-2017 също флоповете са повече,но 2018 гръмна

така че 2025 ще е нейната година🥰

Току що, meleto каза:

Дядо Коледа ще ти прати играчки. Звънче с рингтона на Тупурдия. Хеле, се успокоиш :D 

дядо си,но не и Коледа!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, fengergana каза:

2010-2017 също флоповете са повече,но 2018 гръмна

така че 2025 ще е нейната година🥰

дядо си,но не и Коледа!

2018 гръмна в друга среда. Сега може само теб да гръмне. 

2025 ГЕРГАНА се завръща!

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, SantaCloud каза:

2025 ГЕРГАНА се завръща!

Единствената възможност това да се случи е ако Токича наистина я е убедил да е следващата, с която да работи отново.

Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Gerganafen каза:

Единствената възможност това да се случи е ако Токича наистина я е убедил да е следващата, с която да работи отново.

Токича май няма ресурсите за нови песни. Иначе защо направи римейк на Бели Нощи?

Ремикс на "Губя те бавно" ще е все едно Селин да презапише песента от Титоник - никой няма нужда от това.

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Karma93 каза:

Токича май няма ресурсите за нови песни. Иначе защо направи римейк на Бели Нощи?

Ремикс на "Губя те бавно" ще е все едно Селин да презапише песента от Титоник - никой няма нужда от това.

Тя "Губя те бавно" има ремикс още в дебютния албум на Гергана.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, SantaCloud каза:

Я, от meleto - Дядо Коледа.
Дядо Коледа донеси 100 нови хита и клипа от Преслава до Коледа! ❤️ 

Сподели в други сайтове

Я, ама новата песен на Райна си е направо ЧАЛГА! 😮 

музика: Народна текст: Народен аранжимент: Недко Маджаров режисьор, сценарист, оператор: Иван Димитров - Torex

Сподели в други сайтове

Преслава оглавява класацията за сингли в България и вчера със 190К гледания. Тони Стораро и Мария с "Я хабиби" са втори със 176К, но тук би могло да има купени гледания. Мария е като кърлеж. Ако не се намести до някой мега известен за дует, не става при нея.

Джена успява да регистрира втори ден с над 100К на 4-то място. Павел от "Игри на волята" е пуснал песен с името на отбора си "Дръзки", която е направила над 90К за ден на 7-мо място. Камелия напуска топ 10 с 38К във втория си пълен ден. Стихват нещата при Камелия.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Balkandji1 каза:

Преслава оглавява класацията за сингли в България и вчера със 190К гледания. Тони Стораро и Мария с "Я хабиби" са втори със 176К, но тук би могло да има купени гледания. Мария е като кърлеж. Ако не се намести до някой мега известен за дует, не става при нея.

Джена успява да регистрира втори ден с над 100К на 4-то място. Павел от "Игри на волята" е пуснал песен с името на отбора си "Дръзки", която е направила над 90К за ден на 7-мо място. Камелия напуска топ 10 с 38К във втория си пълен ден. Стихват нещата при Камелия.

Това е повод да загряваме за ХИТА довечера! Хайде на предястието:
 Обявявам Preslava Week

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, DevilWish каза:

Я, от meleto - Дядо Коледа.
Дядо Коледа донеси 100 нови хита и клипа от Преслава до Коледа! ❤️ 

Тя си се справя отлично. Някой няма ли да пусне лайв стрийм от концерта на Пепе? Въобще някой ще ходи ли от форума?

преди 4 минути, Balkandji1 каза:

Тя Камела отдавна е бита карта. Явно без Сашка Ангелчето положението не е добро. А Марата ... пфу... колкото и да натиска - песента е скучна. 

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Това е повод да загряваме за ХИТА довечера! Хайде на предястието:
 Обявявам Preslava Week

Много тъжно. Писмото така се засили и сега ще го затапи. Наистина няма полза от пускането на 10 песни наведнъж. Колко вече се пробваха и не стана. Дори при Галя щеше да е далеч по-добре ако беше пускала през месец по една песен. По-добре да пускат по 1 песен на месец, отколкото да избълват 5 едновременно.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...