Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 22:01

Препоръчани коментари

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

Не са ли само 3 до момента?
image.png.707539e055591736f2651596747e6202.png

Не е дамско, не е за дама ако имаш такива претенции и на мен това не ми харесва. 

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, SantaCloud каза:

Мисля че Преслава ще я помете... тук е песен-пълнеж. 

Посредствена песен, няма да е проблем за Преслава да я отсвири. Преслава в 18:00 ли е?

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Balkandji1 каза:

Като имаш предвид, че има купени гледания в два от дните си. Галин не можа да се стърпи, но видя, че няма смисъл да купува, песента е флоп.

Жалко, на мен ми хареса. Явно няма достатъчно пияници в тая държава!  :D Или всичките смятат, че алкохолът не може да те убие.  

Току що, Balkandji1 каза:

Посредствена песен, няма да е проблем за Преслава да я отсвири. Преслава в 18:00 ли е?

Мхм. 18ч

Сподели в други сайтове

Току що, SantaCloud каза:

Жалко, на мен ми хареса. Явно няма достатъчно пияници в тая държава!  :D Или всичките смятат, че алкохолът не може да те убие.  

Мхм. 18ч

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Толкова Галин да няма нюх за хитове при Лидия, когато става въпрос за самостоятелни песни.

Измежду толкова успешни дуети вече трябваше да е наредила поне един солов хит. А то всеки път едно и също.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Толкова Галин да няма нюх за хитове при Лидия, когато става въпрос за самостоятелни песни.

Измежду толкова успешни дуети вече трябваше да е наредила поне един солов хит. А то всеки път едно и също.

Най-големият й хит е солов

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Отврат. Що за медия са с тоя кенефен език?

Отвратителни са! Какво си позволяват? Диона май на тях е въртяла номера? Ако е така - с право!

SIGNAL.BG

Разобличиха скандалната Диона за изфабрикувано от нея клеветническо видео, в което бе замесено онлайн издание. След като певицата сподели пред последователите

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DevilWish каза:

Отвратителни са! Какво си позволяват? Диона май на тях е въртяла номера? Ако е така - с право!

SIGNAL.BG

Разобличиха скандалната Диона за изфабрикувано от нея клеветническо видео, в което бе замесено онлайн издание. След като певицата сподели пред последователите

Противоречат си. Писмено вадят професионален изказ, а после говорят като каруцари във видеата 🤦🏻‍♂️

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Противоречат си. Писмено вадят професионален изказ, а после говорят като каруцари във видеата 🤦🏻‍♂️

Именно заради подобни речи е постъпила така. Тук е в пълното си право! На тия трябва да им забранят да са каквато и да било медия! Няма лошо да имаш изказ тип "Албена Вулева", но тя не е обиждала по този начин. Заслужават да ги осъдят! 

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, asylum каза:

Ох, Теда и одъртя. Вече над 10 години правиш хитове, приближаваш 40-те. Не е ли време да изпаднеш в някоя криза на средната възраст? Не забравяй, че на теб ти дадохме малкото лъвче Емрах Староро да те плющи известно време. Вселената беше благосклонна към теб. Сега е време да си нашариш лицето с ботокс и да изпаднеш в една криза на средната възраст. Стига скачала, стига рипала, идва ново поколение изпълнителите, джен зи, ти си аут.

Сподели в други сайтове

Целият жанр звучи така, а в Рамания за посредствената е сочена Лидия.

Не мисля, че някой би очаквал от Галин нещо по-различно от това. Стандартна сезонна зарибявка, но Преслава ще я издуха. Обаче Лиди е трепач!

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, asylum каза:

Отврат. Що за медия са с тоя кенефен език?

Каква медия. Някой си решил да озвучава видео материал и сложил надпис, че е медия. И аз мога да си направя така медия. Никаква медия не са, никой не ги уважава. Квартални плювачи.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Ох, Теда и одъртя. Вече над 10 години правиш хитове, приближаваш 40-те. Не е ли време да изпаднеш в някоя криза на средната възраст? Не забравяй, че на теб ти дадохме малкото лъвче Емрах Староро да те плющи известно време. Вселената беше благосклонна към теб. Сега е време да си нашариш лицето с ботокс и да изпаднеш в една криза на средната възраст. Стига скачала, стига рипала, идва ново поколение изпълнителите, джен зи, ти си аут.

Че тя отдавна си направи джуки а ла нажилена от пчели

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Каква медия. Някой си решил да озвучава видео материал и сложил надпис, че е медия. И аз мога да си направя така медия. Никаква медия не са, никой не ги уважава. Квартални плювачи.

Ние сме медия и марка тука. Еталон за качествено съдържание и редакционен коментар!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Явно няма да чуем версията на По Бельо със Симона. Галин е пълен комплексар и си саботира певиците. Заслужава всички освен Мирела да си тръгнат!

Не знам защо Лидия и Десита не се самопродуцират като имат по-високи хонорари от някои “топ имена”, които се оправят сами.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

@SantaCloud каква е тая брутална песен? 😮 

Вчера я постнах, ама къде си блял пак? Припозна ли се в текста, @Stela веднага я хареса... хахах... Даже влезе в БГ ТОП 100 на #90 - топика. Иначе сумарно вече има 20-25к за денонощие. :D Но сигурно Преса ще ми я засенчи. 

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Явно няма да чуем версията на По Бельо със Симона. Галин е пълен комплексар и си саботира певиците. Заслужава всички освен Мирела да си тръгнат!

Не знам защо Лидия и Десита не се самопродуцират като имат по-високи хонорари от някои “топ имена”, които се оправят сами.

Аз не знам защо не им направят самостоятелни канали. Това с бутането на всички в един канал ще ги прояде.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, SantaCloud каза:

Вчера я постнах, ама къде си блял пак? Припозна ли се в текста, @Stela веднага я хареса... хахах... Даже влезе в БГ ТОП 100 на #90 - топика. Иначе сумарно вече има 20-25к за денонощие. :D Но сигурно Преса ще ми я засенчи. 

Припознах се малко.... :D ха ха ха и Вещицата е брутална.

Сподели в други сайтове

От този форум научавам, че имало чалга певица на име Преслава.... През коя година е дебютирала?

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

От този форум научавам, че имало чалга певица на име Преслава.... През коя година е дебютирала?

Ето я. Често си сменя имената и главите. В този клип имитира Екстра Нина

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...