Stela Публикувано Вторник в 22:09 Report Share Публикувано Вторник в 22:09 Много е яка на Преслава. Текста е готин, звучи свежо и зарибяващо. Мисля, че ще е по-голям хит от "Писмо", но те са и много различни. Ще има минимум 300к за първия ден като гледам. От клипа и аз очаквах повече, но важното е, че песента е добра. Много добре се отчете преди концерта, браво. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Вторник в 22:23 Report Share Публикувано Вторник в 22:23 . 2 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Вторник в 22:27 Report Share Публикувано Вторник в 22:27 Като заговори селското и циганското много личи. Трябва само да пее и да върти гюбека. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Вторник в 22:56 Report Share Публикувано Вторник в 22:56 преди 33 минути, FikLena каза: . Време е да си ходи на село наглото цигле. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Вторник в 22:58 Report Share Публикувано Вторник в 22:58 преди 8 часа , SantaCloud каза: Оле, песента на Симона и Мирела е флопнала, що не казвате? За 2 седмици има 1,3млн само. Как да ти кажем че е флопнало нещо, чието съществуване не сме и подозирали? 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Вторник в 23:11 Report Share Публикувано Вторник в 23:11 преди 1 час , Stela каза: Защо се прекръсти така? Като си отворих известията и реших, че има нов потребител, който е фен на Графа 😀 Как са нервичките? Малко коледен Санта, някой ми каза, че съм дЕдо. И реших да го докажа като турих любимеца на форума - Графиньо. Кръгло 300 лайка на топик видеото и 150+ на оригиналното видео и 30К на двете Това не го очаквах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Вторник в 23:54 Report Share Публикувано Вторник в 23:54 преди 1 час , Stela каза: Защо според теб тематиката да е причината? Според мен е доста позната и народна, нещо като "Неговата жена" примерно. Аз очаквах, че доста ще се наложи. Ами защото според мен текста не е много логически свързан. Уж целия проект е на социална тематика,а това “Пиянице,пиянице..” все едно предразполага да е част от текста на някой кючек.😀А и историята,която се разказва в клипа не ми се вярва да се преоткрие в много хора преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Като заговори селското и циганското много личи. Трябва само да пее и да върти гюбека. Тебе циганка май не те е била,щом си позволяваш за втори път да ме коментираш?!? Да не си собственичката на форума?? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. xroflx9 Публикувано вчера в 01:07 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано вчера в 01:07 Ще полудея 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано вчера в 02:01 Report Share Публикувано вчера в 02:01 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Като заговори селското и циганското много личи. Без да говори - също. 4 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 03:21 Report Share Публикувано вчера в 03:21 преди 5 часа , Stela каза: Защо се прекръсти така? Като си отворих известията и реших, че има нов потребител, който е фен на Графа 😀 Аз помислих, че @Andrew Cunanan. се евава 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано вчера в 05:53 Report Share Публикувано вчера в 05:53 преди 3 часа , DarkChild каза: Без да говори - също. Облеклото на магистрална превъзходница също я издава. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано вчера в 06:03 Report Share Публикувано вчера в 06:03 Баби се изкачва до №18 в генералния и до същата позиция в музикалния тренд @Balkandji1 за проект след няколко последователни слаби, е голямо постижение. 3 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано вчера в 06:52 Report Share Публикувано вчера в 06:52 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано вчера в 07:18 Report Share Публикувано вчера в 07:18 Току що я чух от една кола на макс, здрав ХИТ! Отделно в тик ток ми е на всяко второ видео… 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано вчера в 07:42 Report Share Публикувано вчера в 07:42 Преслава пусна тотален хит, по въпроса няма две мнения! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано вчера в 08:06 Report Share Публикувано вчера в 08:06 Липсвах ли? 💋 И евентуално по-важния въпрос - ше бъде ли Преслава българската Сабрина Карпендър да смачка с два хита едновременно? 2 1 5 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано вчера в 08:22 Report Share Публикувано вчера в 08:22 Сандра Африка и Теа Тайрович в момента се бият коя да я купи първа 1 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано вчера в 08:50 Report Share Публикувано вчера в 08:50 Лидъл май е здраво стъпила на нервите на гнома от Добрич, щом този път я остави без купени гледания, лайкове, реклами и я пусна в един ден с Преслава. 2 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано вчера в 09:02 Report Share Публикувано вчера в 09:02 преди 10 минути, Willy каза: Лидъл май е здраво стъпила на нервите на гнома от Добрич, щом този път я остави без купени гледания, лайкове, реклами и я пусна в един ден с Преслава. Песента е слаба и без друго. Но има друго. Последните песни на Алфа замръзват на 1.5 млн. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 09:08 Report Share Публикувано вчера в 09:08 преди 18 минути, Willy каза: Лидъл май е здраво стъпила на нервите на гнома от Добрич, щом този път я остави без купени гледания, лайкове, реклами и я пусна в един ден с Преслава. Те и тия са купени. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано вчера в 09:09 Report Share Публикувано вчера в 09:09 преди 7 минути, SantaCloud каза: Песента е слаба и без друго. Но има друго. Последните песни на Алфа замръзват на 1.5 млн. Галин си е напазарувал на неговата.😀 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано вчера в 09:57 Report Share Публикувано вчера в 09:57 преди 50 минути, Willy каза: Галин си е напазарувал на неговата.😀 E тч е мадам, се пак нали трябва някой да я пълни в хамбара отзад. Ако няма хитове, кое лъвче ще иска леля ти. Е така се прави: 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано вчера в 10:02 Report Share Публикувано вчера в 10:02 преди 1 час, Willy каза: Лидъл май е здраво стъпила на нервите на гнома от Добрич, щом този път я остави без купени гледания, лайкове, реклами и я пусна в един ден с Преслава. Видяхте ли че уж нецензурираните снимки всъщност са кадрите на Галин и Емануела от 5 6 7 8.😭 Маман не може да се стърпи ако не се набута навсякъде 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано вчера в 10:11 Report Share Публикувано вчера в 10:11 преди 8 минути, xroflx9 каза: Видяхте ли че уж нецензурираните снимки всъщност са кадрите на Галин и Емануела от 5 6 7 8.😭 Маман не може да се стърпи ако не се набута навсякъде Може би предстои дует между Ема и Лидия 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано вчера в 10:23 Author Report Share Публикувано вчера в 10:23 преди 12 часа , Stela каза: Вампира! Ами когато се говореше, че на Турне 2005 се е наакала? Имаше статия във вестник ШОК с "Ау , как мирише" . Малина се изпусна на сцената и получи рядко щастие. Явно Татяна пак не е първата! 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.