Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 22:01

Препоръчани коментари

преди 1 час, SantaCloud каза:

Песента е слаба и без друго. Но има друго. Последните песни на Алфа замръзват на 1.5 млн.

Старата песен на нов глас😁

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , xroflx9 каза:

Ще полудея

A47-BC520-ACFB-45-A8-9521-87-DCB4-C9-C58

От СМЯХ!!! ИСТЕРИЧЕН смях!!! 
Лияна надмина и Анелия по изказвания! Поне тя не се занимава с БИТОВИЗМИ, какъвто е Супер Смешко!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Преслава с двата най-големи хита в държавата!

1. Преслава - Писмо 200К

2. Преслава - С нервите съм зле 190К

3. Азис - Мръсница 147К

4. Тони Стораро и Мария - Я хабиби 113К

5. Лидия - Оставаш сам 108К

------------------------------------

"С нервите съм зле" и песента на Лидия успяват да направят топ 5 дебют в непълните си първи дни. Утре се очаква песните на Преслава да разменят позиции на върха на класацията. Преслава се е устремила към по-добър дебют от този на "Писмо". Засега 350К за ден не изглеждат нереалистични.

Вижте отчайващите гледания на новата песен на Галин в ден, в който е пропуснал на напазари гледания. Вчера се е бил сринал до №56. Днес отново засилва с купени до топ 10. Представете си колко нищожен е интереса към този прикрит гей. Има няма десет дни след премиерата прави 15К.

image.png.91b56e129e39db93dba9b6bdacc907ab.png

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Преслава с двата най-големи хита в държавата!

1. Преслава - Писмо 200К

2. Преслава - С нервите съм зле 190К

3. Азис - Мръсница 147К

4. Тони Стораро и Мария - Я хабиби 113К

5. Лидия - Оставаш сам 108К

------------------------------------

"С нервите съм зле" и песента на Лидия успяват да направят топ 5 дебют в непълните си първи дни. Утре се очаква песните на Преслава да разменят позиции на върха на класацията. Преслава се е устремила към по-добър дебют от този на "Писмо". Засега 350К за ден не изглеждат нереалистични.

Вижте отчайващите гледания на новата песен на Галин в ден, в който е пропуснал на напазари гледания. Вчера се е бил сринал до №56. Днес отново засилва с купени до топ 10. Представете си колко нищожен е интереса към този прикрит гей. Има няма десет дни след премиерата прави 15К.

image.png.91b56e129e39db93dba9b6bdacc907ab.png

Супер успешна година за Преслава!
Вече другите могат да спрат да пускат песните си, че всичко ще бледнее. :D 
Очаквам само албума на Преслава и песента на Емилия - "Сбърка адреса". Всичко друго да си го пазят за януари. :D :D :D 

Сподели в други сайтове

преди 15 часа , DevilWish каза:

Наивница на годината не е крадена. Води се кавър. 

По принцип песента се казва Bring me home и е била предложена на Бритни Спиърс през 2001. Интересно как Преслава се е докопала до песента 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DanielPiliov каза:

Току що я чух от една кола на макс

Сигурно съм бил аз.

ХИТ! :ad:

Според вас целия концерт ли ще е с тоя бенд? Искам някои песни да си звучат с оригиналния аранжимент…

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Willy каза:

Лидъл май е здраво стъпила на нервите на гнома от Добрич, щом този път я остави без купени гледания, лайкове, реклами и я пусна в един ден с Преслава.

той просто не може да понесе, че тя прави по-добри bl0wj0bs от него. 😘

Сподели в други сайтове

преди 1 час , WindWalkerMonk каза:

E тч е мадам, се пак нали трябва някой да я пълни в хамбара отзад. Ако няма хитове, кое лъвче ще иска леля ти.  

Е така се прави:

Така би звучал дует между Гюрулту и 100 кила. 😘 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Тая е по-зле от чалгарките. На тях поне плейбека им се чува и си мърдат устата 💀

Коя е па тая

преди 14 минути, Danger. каза:

Сигурно съм бил аз.

ХИТ! :ad:

Според вас целия концерт ли ще е с тоя бенд? Искам някои песни да си звучат с оригиналния аранжимент…

На Гюра само дрънкат върху някои песни, тъй че не е изключено

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

той просто не може да понесе, че тя прави по-добри bl0wj0bs от него. 😘

Ми тя няма нос, затуй й е по-лесно

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Ми тя няма нос, затуй й е по-лесно

От тази снимка е видно, че носът не възпрепятства оралните занимания на Галин:
77c4e15bdf124c902d2fe39b67a83c1d

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, AysheYaneva каза:

Честито на вдъхновението на никнейма ми!

7DCBDA44-7096-4997-AD90-1C6F674F4CFA.jpeg

От снимката не става ясно коя е майката и коя е дъщерята?????

Сподели в други сайтове

КРАЙ! Минахме първият ден на "Писмо", а има още 3 часа и 45 минути до края на първият ден! @Balkandji1

Сподели в други сайтове

Краййй това защо набира скорост в рандъм канал. Галена трябва да си качи в нейния канал неизвестните и подзабравените песни от този период и да трупа гледания. Спри ме е направила 2М за година като я качи.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

КРАЙ! Минахме първият ден на "Писмо", а има още 3 часа и 45 минути до края на първият ден! @Balkandji1

Сега, ако пусне и трета песен и окупира топ 3 на България, ще обявя годината за нейна. Галена няма самостоятелен хит като "Улицата". Факт, лятото беше за Галена, но есента е тотално окупирана от Преслава. С приближаването на концерта настроенията в музиката ще се запазят.

Вижте само какво се очертава. Да излъчват концерта за Нова Година по някоя национална медия. Това са направили с концерта на Софи Маринова в Арената миналата година.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Сега, ако пусне и трета песен и окупира топ 3 на България, ще обявя годината за нейна. Галена няма самостоятелен хит като "Улицата". Факт, лятото беше за Галена, но есента е тотално окупирана от Преслава. С приближаването на концерта настроенията в музиката ще се запазят.

Вижте само какво се очертава. Да излъчват концерта за Нова Година по някоя национална медия. Това са направили с концерта на Софи Маринова в Арената миналата година.

Медиен партньор на концерта на Лили Иванова на 14.12 в Арена София е БТВ, така че най-вероятно нейният ще се излъчва на Нова година там. По Нова миналата година излъчваха концерта на Драгойка и неЛепа Пена. Дано тая година заложат на Преслава, това ще е голям + и тласък за старите песни.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Хейтърите на Преслава be like:
mqAIser.gif 

:D :D :D :D :D 
Иначе Кали тук е права!

SIGNAL.BG

Кали разкри как е станала жертва на измама. Попфолк звездата обясни в специално клипче, разпространено в мрежата, как човек, представящ се за мениджър,

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Balkandji1 каза:

Факт! 
Тя си го изпя - Дяволско желание..... Преслава - ДЯВОЛСКОТО ИЗЧАДИЕ на Музиката! Пазете се, Мърди! 

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, DevilWish каза:

:D :D :D :D :D 
Иначе Кали тук е права!

SIGNAL.BG

Кали разкри как е станала жертва на измама. Попфолк звездата обясни в специално клипче, разпространено в мрежата, как човек, представящ се за мениджър,

На снимката е Дион?

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...