Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 22:01

Препоръчани коментари

Колко гледания има Писмо от вчера досега някой засякъл ли е? Интересно ми е дали пречи или помага новия хит .

spacer.png

Редактирано от swiftiebe
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, swiftiebe каза:

Колко гледания има Писмо от вчера досега някой засякъл ли е? Интересно ми е дали пречи или помага новия хит .

spacer.png

Помага! Вчера "Писмо" беше вдигнало гледания на 200К. За днес се очертава да направи 300К. Феноменално покачване, бори се за хит на годината.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Balkandji1 каза:

Помага! Вчера "Писмо" беше вдигнало гледания на 200К. За днес се очертава да направи 300К. Феноменално покачване, бори се за хит на годината.

Така си и мислих. Мисля че двете песни имат различна аудитория ппц но сега има и трансфер . 

Сподели в други сайтове

Винаги когато я отпиша тотално че вече в е флопаджийка изгубила нюха си за хитове тя ме опровергава напълно …. Не мислех че ще се събере след предните два флопа и ще удари със същата стратегия но с два ХИТА

Сподели в други сайтове

@SantaCloud Коментирай, че Преслава ще фигурира с две песни в българската класация с над или около 300К гледания всяка! Нали новата щеше да попречи на алгоритъма на Писмо? Писмо вдига гледанията с 50%!

Галена не можа да го постигне, да има две песни с +300К.

Сподели в други сайтове

Според мен сега ще пусне още една до края на седмицата, не знам каква и е стратегията обаче за албума. На концерта ппц щеше да е най-добре да го продава 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

@SantaCloud Коментирай, че Преслава ще фигурира с две песни в българската класация с над или около 300К гледания всяка! Нали новата щеше да попречи на алгоритъма на Писмо? Писмо вдига гледанията с 50%!

Галена не можа да го постигне, да има две песни с +300К.

Чакай, де. Рано е още за заключения. Да видим как ще вървят следващите дни.

Току що, Гальо каза:

Според мен сега ще пусне още една до края на седмицата, не знам каква и е стратегията обаче за албума. На концерта ппц щеше да е най-добре да го продава 

Викаш вместо пици, да раздава албуми :D Представих си я като продавачка на щанда с дискове или флашки ххахах

Сподели в други сайтове

преди 57 минути, Andrew Cunanan. каза:

Медиен партньор на концерта на Лили Иванова на 14.12 в Арена София е БТВ, така че най-вероятно нейният ще се излъчва на Нова година там. По Нова миналата година излъчваха концерта на Драгойка и неЛепа Пена. Дано тая година заложат на Преслава, това ще е голям + и тласък за старите песни.

Глория също е заснела концерта в НДК, може и тва да дават 😅

преди 16 минути, Emanuela.Carey каза:

Първо си купи нова X5-ца, сега вършее в магазините Луи Витон - новия клип ще е ЕВТИН! (което означава че песента ще е ХИТ)

IMG-0132.jpg

Абе да не си е намерила наистина някое гадженце 😃 Крайно време е да врътне едно любовно парче, ама позитивно 😂

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Just_Me каза:

Абе да не си е намерила наистина някое гадженце 😃 Крайно време е да врътне едно любовно парче, ама позитивно 😂

Не вярвам, тоя път обикаля с гримьора на Преслава и Златка.

Просто Ема си върти парите. Има апартаменти, които дава под наем (в единия живее Лидия), инвестира в крипто, хонорара ѝ вече е 15 хиляди.

На месец не пада под 100-150 хиляди лева според мен.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Just_Me каза:

Глория също е заснела концерта в НДК, може и тва да дават 😅

Може да си е намерила агнешко и в новата песен да пее за красивата любов. 😂

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Гальо каза:

Да пуска и Вещицата 😂

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, SantaCloud каза:

Викаш вместо пици, да раздава албуми :D Представих си я като продавачка на щанда с дискове или флашки ххахах

Да замеря публиката с фризбита

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 45 минути, Emanuela.Carey каза:

Първо си купи нова X5-ца, сега вършее в магазините Луи Витон - новия клип ще е ЕВТИН! (което означава че песента ще е ХИТ)

IMG-0132.jpg

От къде толкова пари?

Сподели в други сайтове

Жената - ГЛАС! Жената - ХИТ! Жената - РАЗМАЗВАЧКА!!! Дяволското изчадие - ПРЕСЛАВА!  ❤️ 

Колежки, пазете се! Че тръгнете ли срещу нея - с нервите е зле и екстеншъните ви ще отидат в тоалетната.... !!! 
ХИТ: Петя !!!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...