Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 22:01

Препоръчани коментари

преди 25 минути, Emanuela.Carey каза:

Ето го и цялото интервю

Браво, явила се е на кастинга с гигантския хит на Екстра Нина. Ама пак намеси Глория леко, смешник.

Сподели в други сайтове

преди 54 минути, Emanuela.Carey каза:

Ужас, окепазила я е с Асенов

Не съм съгласен! Асенов има и попадения. Преслава миналата година размаза с "Улицата". Най-големия самостоятелен хит, а е от Асенов. Отделно, не знам Емилия има ли песни от Асенов? Ако аранжимента на "Ела, Хабиби" - да? 
А кой е този неграмотник който е написал Збърка адреса със З ? Изобщо как минават и първи клас тия хора? Сигурно не е българин..... Разбирам да изпуснеш точка, запетая и т.н. Понякога пишем от телефони, но такива думи да се бъркат..... 
Обожавам песните с думата Адрес. Любимата ми на Преслава - "Последен адрес" ❤️ И аз мисля, че това ще бъде хит! Чакаме я през декември за празниците! ❤️ 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Gentleman. каза:

F22BA13A-93EB-4958-9F4B-63ADB42B0F06.jpeg

Дано винаги е толкова активна и пуска песни поне на 3 месеца. ❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Ето го и цялото интервю

Счетоводителката е супер. Личи си, че ментално е заздравяла. Има акъл в нея. Адекватна е погледнато генерално. Сега малко с годините не се оправя - кога какво е било, но ако трябва да сравнявам с Анелия... Счетоводителката е на светлинни години като изказ и размишления. 

Отивайте да й трупате трафик, че заговори за пенсия. Макар че планът й е да се оттегли, когато е на върха. Демек никога да не й даваме върха, ако я искаме активна хахах

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DevilWish каза:

А кой е този неграмотник който е написал Збърка адреса със З ? Изобщо как минават и първи клас тия хора? Сигурно не е българин..... Разбирам да изпуснеш точка, запетая и т.н. Понякога пишем от телефони, но такива думи да се бъркат..... 

Това е трик на 'създателите на съдържание' в социалните мрежи, който трупа коментари и създава по голям 'енгейджмънт рейт'.

Сподели в други сайтове

Не спря да се оплаква,че е недооценена,мачкана,тъпкана,с отрязани криле и какво ли още не, сега пък и турнетата не й харесвали. Ясно е,че на някои се е давало повече поле за изява,но и тя никога не е изпадала от топ 10.

Ако мами не беше още в пайнер,щеше и тя да ги оправи набързо.

Подкрепям коментар под последната й песен!!!

Райна остана единствения свестен изпълнител в този канал наред с Милко Калайджиев, Соня Немска и Димана ,Ивана ,Глория и Биляниш
Сподели в други сайтове

преди 1 час, meleto каза:

Счетоводителката е супер. Личи си, че ментално е заздравяла. Има акъл в нея. Адекватна е погледнато генерално. Сега малко с годините не се оправя - кога какво е било, но ако трябва да сравнявам с Анелия... Счетоводителката е на светлинни години като изказ и размишления. 

Отивайте да й трупате трафик, че заговори за пенсия. Макар че планът й е да се оттегли, когато е на върха. Демек никога да не й даваме върха, ако я искаме активна хахах

Надаш се да ти купи някоя от песните? 😛

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Започвам да гледам подкаста и още преди 5тата минута мрънка за награди без никой да я е питал.

arman515-zachcampbell.gif

Скъпа,аз гледам подкасти само с Емилия Цветкова!!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Емилия не била по спонсорите и сама се оправяла

0417566001641906359_2209029_673x372.webp

За наградите: 

"Когато съм имала върхове, не са ми дали това което заслужавам"

"В пайнер не станах певица на годината, не е голяма загуба, но в крайна сметка и..."

Може ли някой да ми каже коя година Емилия е заслужавала певица на годината. Кога въобще е била в топ 3 на Пайнер?!🥹

Сподели в други сайтове

Боже, тази е луда! 😭😭😭

"Пукаше ми, беше ми болно, за това съм живяла, събуждах се с това да бъда, някой ми открадна аплодисментите, те не са били за него, били са за мен..."

Най-алчни за награди:

#1 [NEW] - Емилия

Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

За наградите: 

"В пайнер не станах певица на годината, не е голяма загуба, но в крайна сметка и..."

Може ли някой да ми каже коя година Емилия е заслужавала певица на годината. Кога въобще е била в топ 3 на Пайнер?!🥹

Оплаквала се е за Не Виждам (2003), Да Бях от Гадните (2014) и Калифорния (2016)

2003 - Певица на годината: Ивана (Къв си ти бе/Шампанско и сълзи бяха абсолютните хитове тази година)

2014 - Певица на годината: Преслава (Режим „неприлична“) / Песен на годината: Джена – Моли се да не почна

2016 - няма награди

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Оплаквала се е за Не Виждам (2003), Да Бях от Гадните (2014) и Калифорния (2016)

2003 - Певица на годината: Ивана (Къв си ти бе/Шампанско и сълзи бяха абсолютните хитове тази година)

2014 - Певица на годината: Преслава (Режим „неприлична“) / Песен на годината: Джена – Моли се да не почна

2016 - няма награди

И накрая вика "да не излезе че се оплаквам" 💀💀💀

Не бе скъпа, само целия подкаст.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Willy каза:

*Емилия след като 30 минути е плюла по Пайнер* : Аз си ги обичам ❤️

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DevilWish каза:

Ако не се лъжа е във форума, нека си признае 🤣

Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Willy каза:

И от турнетата се оплака 🤦🏻‍♂️имало негативна енергия. Явно Анче я е сринала психически с “мирише ми на коври”. Или е искала да закрива 🤷🏻‍♂️

преди 23 минути, Emanuela.Carey каза:

*Емилия след като 30 минути е плюла по Пайнер* : Аз си ги обичам ❤️

И по Люси плю, накрая го похвали 🤣

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Willy каза:

За наградите: 

В бъдещето е. 2034, когато ще се върне в Пайнер и ще стане Певица на годината!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Надаш се да ти купи някоя от песните? 😛

Разбира се. Скоро започвам с мазненето към Галения. :D 

преди 51 минути, Willy каза:

Това не беше оплакване, а как се чувства. Реално не е ли факт, че винаги са толерирани 2-3-ма, които да са претенденти за ПЕВИЦА на годината и който се спазари най-добре - печели.  Особено като направиха ПЕВИЦА и ИДОЛ, за да удовлетворят знаем кои. И да, Счети никога не е била претендентка за ПЕВИЦА. Била е в топ 10, видяла е турнетата. Достатъчно й беше. 

Сподели в други сайтове

Че Счети е станала анти откакто е с Башур е факт, но по същото време е поредната, която казва едни и същи истини. Откакто почнаха наградите и турнетата в този жанр някой вечно надцаква другия, но много от нещата си остават задкулисни и затова на пръв поглед може да изглежда, че Емилия се оплаква без големи основания. Ама де да беше само тя...

Изненадах се само, че турнетата не й били харесвали, мислех си че това са сред любимите моменти на всичките звезди от онова време.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Willy каза:

За наградите: 

Никога не е заслужавала Певица на годината, тук леко преиграва от наранено его.

На Емилия силата й е устойчивостта да остане актуална и да продължава да прави номер 1 хитове.

Иначе в топ 3 според мен беше през 2005 с хитовете "Целувай ме" и "За мен забрави". Албумът й от същата година беше много успешен.

После мисля, че около песента "Моята половина" и албумът "Смелите си имат всичко" също проби в топ 3.

Дори и към днешна Емилия е в топ 3. Вие бутате Емануела там, но с един Окадар не става. Изчисли успехите на Емилия и тези на Емануела в последните 5 години и запази тишина. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...