pacho Публикувано Неделя в 07:49 Report Share Публикувано Неделя в 07:49 преди 25 минути, Emanuela.Carey каза: Ето го и цялото интервю Браво, явила се е на кастинга с гигантския хит на Екстра Нина. Ама пак намеси Глория леко, смешник. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 07:58 Author Report Share Публикувано Неделя в 07:58 преди 54 минути, Emanuela.Carey каза: Ужас, окепазила я е с Асенов Не съм съгласен! Асенов има и попадения. Преслава миналата година размаза с "Улицата". Най-големия самостоятелен хит, а е от Асенов. Отделно, не знам Емилия има ли песни от Асенов? Ако аранжимента на "Ела, Хабиби" - да? А кой е този неграмотник който е написал Збърка адреса със З ? Изобщо как минават и първи клас тия хора? Сигурно не е българин..... Разбирам да изпуснеш точка, запетая и т.н. Понякога пишем от телефони, но такива думи да се бъркат..... Обожавам песните с думата Адрес. Любимата ми на Преслава - "Последен адрес" ❤️ И аз мисля, че това ще бъде хит! Чакаме я през декември за празниците! ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 08:03 Author Report Share Публикувано Неделя в 08:03 преди 11 часа , Gentleman. каза: Дано винаги е толкова активна и пуска песни поне на 3 месеца. ❤️ 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Неделя в 08:21 Report Share Публикувано Неделя в 08:21 Дайте я тази песен "Сбърка адреса", кой я пее, има ли я цялата някъде? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Неделя в 09:05 Report Share Публикувано Неделя в 09:05 преди 41 минути, pacho каза: Дайте я тази песен "Сбърка адреса", кой я пее, има ли я цялата някъде? Не, AI демо е. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Неделя в 09:44 Report Share Публикувано Неделя в 09:44 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Ето го и цялото интервю Счетоводителката е супер. Личи си, че ментално е заздравяла. Има акъл в нея. Адекватна е погледнато генерално. Сега малко с годините не се оправя - кога какво е било, но ако трябва да сравнявам с Анелия... Счетоводителката е на светлинни години като изказ и размишления. Отивайте да й трупате трафик, че заговори за пенсия. Макар че планът й е да се оттегли, когато е на върха. Демек никога да не й даваме върха, ако я искаме активна хахах 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Неделя в 10:14 Report Share Публикувано Неделя в 10:14 преди 2 часа , DevilWish каза: А кой е този неграмотник който е написал Збърка адреса със З ? Изобщо как минават и първи клас тия хора? Сигурно не е българин..... Разбирам да изпуснеш точка, запетая и т.н. Понякога пишем от телефони, но такива думи да се бъркат..... Това е трик на 'създателите на съдържание' в социалните мрежи, който трупа коментари и създава по голям 'енгейджмънт рейт'. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Неделя в 10:32 Report Share Публикувано Неделя в 10:32 Не спря да се оплаква,че е недооценена,мачкана,тъпкана,с отрязани криле и какво ли още не, сега пък и турнетата не й харесвали. Ясно е,че на някои се е давало повече поле за изява,но и тя никога не е изпадала от топ 10. Ако мами не беше още в пайнер,щеше и тя да ги оправи набързо. Подкрепям коментар под последната й песен!!! Райна остана единствения свестен изпълнител в този канал наред с Милко Калайджиев, Соня Немска и Димана ,Ивана ,Глория и Биляниш 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Неделя в 11:08 Report Share Публикувано Неделя в 11:08 Жалко че не живеем в Америка,за да може покрай Тото обществото да канселира и Е Ми Ли Я,белким се свършат тези 25+ годишни мъки 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Неделя в 11:09 Report Share Публикувано Неделя в 11:09 Започвам да гледам подкаста и още преди 5тата минута мрънка за награди без никой да я е питал. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Неделя в 11:10 Report Share Публикувано Неделя в 11:10 преди 1 час, meleto каза: Счетоводителката е супер. Личи си, че ментално е заздравяла. Има акъл в нея. Адекватна е погледнато генерално. Сега малко с годините не се оправя - кога какво е било, но ако трябва да сравнявам с Анелия... Счетоводителката е на светлинни години като изказ и размишления. Отивайте да й трупате трафик, че заговори за пенсия. Макар че планът й е да се оттегли, когато е на върха. Демек никога да не й даваме върха, ако я искаме активна хахах Надаш се да ти купи някоя от песните? 😛 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Неделя в 11:11 Report Share Публикувано Неделя в 11:11 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Започвам да гледам подкаста и още преди 5тата минута мрънка за награди без никой да я е питал. Скъпа,аз гледам подкасти само с Емилия Цветкова!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Неделя в 11:34 Report Share Публикувано Неделя в 11:34 Емилия не била по спонсорите и сама се оправяла 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Неделя в 11:39 Report Share Публикувано Неделя в 11:39 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Емилия не била по спонсорите и сама се оправяла За наградите: "Когато съм имала върхове, не са ми дали това което заслужавам" "В пайнер не станах певица на годината, не е голяма загуба, но в крайна сметка и..." Може ли някой да ми каже коя година Емилия е заслужавала певица на годината. Кога въобще е била в топ 3 на Пайнер?!🥹 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Неделя в 11:43 Report Share Публикувано Неделя в 11:43 Боже, тази е луда! 😭😭😭 "Пукаше ми, беше ми болно, за това съм живяла, събуждах се с това да бъда, някой ми открадна аплодисментите, те не са били за него, били са за мен..." Най-алчни за награди: #1 [NEW] - Емилия 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Неделя в 11:46 Report Share Публикувано Неделя в 11:46 Току що, Willy каза: За наградите: "Когато съм имала върхове, не са ми дали това което заслужавам" "В пайнер не станах певица на годината, не е голяма загуба, но в крайна сметка и..." Може ли някой да ми каже коя година Емилия е заслужавала певица на годината. Кога въобще е била в топ 3 на Пайнер?!🥹 Оплаквала се е за Не Виждам (2003), Да Бях от Гадните (2014) и Калифорния (2016) 2003 - Певица на годината: Ивана (Къв си ти бе/Шампанско и сълзи бяха абсолютните хитове тази година) 2014 - Певица на годината: Преслава (Режим „неприлична“) / Песен на годината: Джена – Моли се да не почна 2016 - няма награди 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Неделя в 11:49 Report Share Публикувано Неделя в 11:49 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Оплаквала се е за Не Виждам (2003), Да Бях от Гадните (2014) и Калифорния (2016) 2003 - Певица на годината: Ивана (Къв си ти бе/Шампанско и сълзи бяха абсолютните хитове тази година) 2014 - Певица на годината: Преслава (Режим „неприлична“) / Песен на годината: Джена – Моли се да не почна 2016 - няма награди И накрая вика "да не излезе че се оплаквам" 💀💀💀 Не бе скъпа, само целия подкаст. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Неделя в 11:56 Report Share Публикувано Неделя в 11:56 преди 5 минути, Willy каза: И накрая вика "да не излезе че се оплаквам" 💀💀💀 Не бе скъпа, само целия подкаст. *Емилия след като 30 минути е плюла по Пайнер* : Аз си ги обичам ❤️ 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Неделя в 12:04 Report Share Публикувано Неделя в 12:04 преди 4 часа , DevilWish каза: А кой е този неграмотник който е написал Збърка адреса със З ? Изобщо как минават и първи клас тия хора? Сигурно не е българин..... Разбирам да изпуснеш точка, запетая и т.н. Понякога пишем от телефони, но такива думи да се бъркат..... Ако не се лъжа е във форума, нека си признае 🤣 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Неделя в 12:21 Report Share Публикувано Неделя в 12:21 преди 30 минути, Willy каза: И накрая вика "да не излезе че се оплаквам" 💀💀💀 Не бе скъпа, само целия подкаст. И от турнетата се оплака 🤦🏻♂️имало негативна енергия. Явно Анче я е сринала психически с “мирише ми на коври”. Или е искала да закрива 🤷🏻♂️ преди 23 минути, Emanuela.Carey каза: *Емилия след като 30 минути е плюла по Пайнер* : Аз си ги обичам ❤️ И по Люси плю, накрая го похвали 🤣 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 12:24 Author Report Share Публикувано Неделя в 12:24 преди 43 минути, Willy каза: За наградите: "Когато съм имала върхове, не са ми дали това което заслужавам" "В пайнер не станах певица на годината, не е голяма загуба, но в крайна сметка и..." Може ли някой да ми каже коя година Емилия е заслужавала певица на годината. Кога въобще е била в топ 3 на Пайнер?!🥹 В бъдещето е. 2034, когато ще се върне в Пайнер и ще стане Певица на годината! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Неделя в 12:42 Report Share Публикувано Неделя в 12:42 преди 1 час, asylum каза: Надаш се да ти купи някоя от песните? 😛 Разбира се. Скоро започвам с мазненето към Галения. преди 51 минути, Willy каза: И накрая вика "да не излезе че се оплаквам" 💀💀💀 Не бе скъпа, само целия подкаст. Това не беше оплакване, а как се чувства. Реално не е ли факт, че винаги са толерирани 2-3-ма, които да са претенденти за ПЕВИЦА на годината и който се спазари най-добре - печели. Особено като направиха ПЕВИЦА и ИДОЛ, за да удовлетворят знаем кои. И да, Счети никога не е била претендентка за ПЕВИЦА. Била е в топ 10, видяла е турнетата. Достатъчно й беше. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Неделя в 13:03 Report Share Публикувано Неделя в 13:03 Че Счети е станала анти откакто е с Башур е факт, но по същото време е поредната, която казва едни и същи истини. Откакто почнаха наградите и турнетата в този жанр някой вечно надцаква другия, но много от нещата си остават задкулисни и затова на пръв поглед може да изглежда, че Емилия се оплаква без големи основания. Ама де да беше само тя... Изненадах се само, че турнетата не й били харесвали, мислех си че това са сред любимите моменти на всичките звезди от онова време. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Неделя в 13:21 Report Share Публикувано Неделя в 13:21 @Emanuela.Carey 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Неделя в 13:29 Report Share Публикувано Неделя в 13:29 преди 1 час , Willy каза: За наградите: "Когато съм имала върхове, не са ми дали това което заслужавам" "В пайнер не станах певица на годината, не е голяма загуба, но в крайна сметка и..." Може ли някой да ми каже коя година Емилия е заслужавала певица на годината. Кога въобще е била в топ 3 на Пайнер?!🥹 Никога не е заслужавала Певица на годината, тук леко преиграва от наранено его. На Емилия силата й е устойчивостта да остане актуална и да продължава да прави номер 1 хитове. Иначе в топ 3 според мен беше през 2005 с хитовете "Целувай ме" и "За мен забрави". Албумът й от същата година беше много успешен. После мисля, че около песента "Моята половина" и албумът "Смелите си имат всичко" също проби в топ 3. Дори и към днешна Емилия е в топ 3. Вие бутате Емануела там, но с един Окадар не става. Изчисли успехите на Емилия и тези на Емануела в последните 5 години и запази тишина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.