DevilWish Публикувано на Неделя в 18:03 Report Share Публикувано на Неделя в 18:03 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 18:11 Author Report Share Публикувано Неделя в 18:11 Мале , каква прилика с балада на Алисия от 2005 година. Много са ми еднакви. Ами не, няма да се получи с такава балада. Не сме 2005 година. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Неделя в 20:06 Report Share Публикувано Неделя в 20:06 Дори не успях да стигна до припева. Много мудно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Неделя в 23:04 Report Share Публикувано Неделя в 23:04 Защо я е качила в нов канал? Иначе нищо особено ... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Понеделник в 14:28 Report Share Публикувано Понеделник в 14:28 преди 15 часа , Grinch каза: Защо я е качила в нов канал? Иначе нищо особено ... Да, наистина защо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Понеделник в 15:12 Report Share Публикувано Понеделник в 15:12 преди 43 минути, meleto каза: Да, наистина защо? Откраднах й паролата за стария канал и я смених. Нали щеше да пее с бенд рок и поп песни, отказваше се от чалгата. Да й е за урок. 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 17:10 Report Share Публикувано Понеделник в 17:10 преди 1 час , Balkandji1 каза: Откраднах й паролата за стария канал и я смених. Нали щеше да пее с бенд рок и поп песни, отказваше се от чалгата. Да й е за урок. Не си изтрил клиповете, щедър си! 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Вторник в 08:38 Report Share Публикувано Вторник в 08:38 Какво е това качество 480p? Дори със стар телефон щеше да е по-добре 🤔 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Вторник в 11:38 Report Share Публикувано Вторник в 11:38 Малко бие на баладата на Стружката с Деса. преди 3 часа , Just_Me каза: Какво е това качество 480p? Дори със стар телефон щеше да е по-добре 🤔 Ти остави качеството. Виж как е сложено тирето Кали-Не зная как, трябва да е така Кали - Не зная как И името й на канала с долна черта все едно е в mIRC, че и с разстояние Все едно някой пияница се занимава с канала й Иначе баладата не е лоша, напомня на времето когато беше в БМК. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Вторник в 11:43 Report Share Публикувано Вторник в 11:43 От 3.11.2024 г. от 20:03, DevilWish каза: Ще кажеш ли как стигна този клип до теб? Имам чувството, че някой фен е направил този канал с изтекла песен. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Вторник в 13:31 Report Share Публикувано Вторник в 13:31 То графикът й е като направен с Paint, ама клип и канал да са толквоа аматьорски- това вече е шок! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Вторник в 14:46 Author Report Share Публикувано Вторник в 14:46 преди 3 часа , meleto каза: Ще кажеш ли как стигна този клип до теб? Имам чувството, че някой фен е направил този канал с изтекла песен. Съвсем случайно.... И реших да я чуя. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.