Jump to content

Татяна х DJ Dian Solo - Притури са планината

Препоръчани коментари

Музика и текст: Народно творчество

Аранжимент, Микс и Мастър: Dian Solo

Записано и продуцурано в DEEP ZONE Studio.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Тотияна чалганизира фоклора с присъствието си. Невена Цонева я изяжда с изпълнение на тая песен:

Абсолютно! ❤️ Невена Цонева ми е любимка и гласът ми е един от любимите. Както и подкаста й обожавам. 
Иначе идеята за денс песен с фолклорни мотиви е интересна идея.

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Абсолютно! ❤️ Невена Цонева ми е любимка и гласът ми е един от любимите. Както и подкаста й обожавам. 

Конкретно в този случай реализирана още преди 30 години 

Докато тука новия аранжимент добре, ама вокала на посрала се е Татяна са го записвали докато е клечала в душ кабината след злоупотреба с нейните чайове. 

Сподели в други сайтове

Току що, Lelqtian каза:

Конкретно в този случай реализирана още преди 30 години 

Докато тука новия аранжимент добре, ама вокала на посрала се е Татяна са го записвали докато е клечала в душ кабината след злоупотреба с нейните чайове. 

11m  · 

Една песен, която излиза от душата ми и предавайки я на всички вас с послание -“Господ е българин”. Няма народ, който да чуе нашия фолкор и да не го побият тръпки! За първи път представих ”Притури се планината” на турнето ми в Америка и бях горда че съм българка. Усетих вълнението на хора с различна култура и традиции,защото нашия фолкор е велик!Направих песента в този по-модерен вариант, защото винаги съм бягала от клишето на стандарта като певица в моя бранш! Благодаря на Деян Соло, че възприе моята идея мигновено и направи този уникален аранжимент, който беше моя мечта.🙏🍀🎶 Снимах на едно от най-любимте ми и емблематични места в България ”Седемте Рилски езера”. Приятно гледане и слушане на песента!Бъдете здрави и благословени🙏🎶❤️🇧🇬

Я да си признае Тотка не е ли фенка на Галена и Дамян - Welcome to Bulgaria

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:
11m  · 

Една песен, която излиза от душата ми и предавайки я на всички вас с послание -“Господ е българин”. Няма народ, който да чуе нашия фолкор и да не го побият тръпки! За първи път представих ”Притури се планината” на турнето ми в Америка и бях горда че съм българка. Усетих вълнението на хора с различна култура и традиции,защото нашия фолкор е велик!Направих песента в този по-модерен вариант, защото винаги съм бягала от клишето на стандарта като певица в моя бранш! Благодаря на Деян Соло, че възприе моята идея мигновено и направи този уникален аранжимент, който беше моя мечта.🙏🍀🎶 Снимах на едно от най-любимте ми и емблематични места в България ”Седемте Рилски езера”. Приятно гледане и слушане на песента!Бъдете здрави и благословени🙏🎶❤️🇧🇬

Я да си признае Тотка не е ли фенка на Галена и Дамян - Welcome to Bulgaria

Усетила е тя ... как напрежението се придвижва от тънките към дебелото и черво.

Тоя път предлагам вместо записа да пратим директно тая посерка в Космоса, нищо че ще осере всичко. 

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, DevilWish каза:

Интересна е била преди 40 години, откогато датират първите опити за смесване на тези два жанрЪ. Към момента мога само да реагирам по този начин:
groundbreaking-sarcastic.gif

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза:

Интересна е била преди 40 години, откогато датират първите опити за смесване на тези два жанрЪ. Към момента мога само да реагирам по този начин:
groundbreaking-sarcastic.gif

Че какво. Можем да кажем, че в днешния ден:
Преслава пуска ПИСМО, Татяна изпуска л**но. 

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Lelqtian каза:

Усетила е тя ... как напрежението се придвижва от тънките към дебелото и черво.

Тоя път предлагам вместо записа да пратим директно тая посерка в Космоса, нищо че ще осере всичко. 

Ще омаже Вселената в рядко щастие.

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, DevilWish каза:

Музика и текст: Народно творчество

Аранжимент, Микс и Мастър: Dian Solo

Записано и продуцурано в DEEP ZONE Studio.

Защо не пише "национал" хахаха 

преди 34 минути, Andrew Cunanan. каза:

Тотияна чалганизира фоклора с присъствието си. Невена Цонева я изяжда с изпълнение на тая песен:

На мен тази версия ми е противна и гадна. 

Дори версията на Тотя ми е ок. А най-хубава си остава на Стефка, но тази: 

Сподели в други сайтове

Дидо и Тотя? Тотален буламач, никакъв синхрон :D

Женските вокали които пеят Ха-така стават само.

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

И няма нищо общо с гадния буламач на Дидо. 

Този съсипва всяка песен до която се докосне. Скоро беше направил микс на 2PAC с чалга отсвири...

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...