DevilWish Публикувано на преди 2 часа Report Share Публикувано на преди 2 часа Музика и текст: Народно творчество Аранжимент, Микс и Мастър: Dian Solo Записано и продуцурано в DEEP ZONE Studio. 1 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Xum! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Тотияна чалганизира фоклора с присъствието си. Невена Цонева я изяжда с изпълнение на тая песен: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 2 часа Author Report Share Публикувано преди 2 часа преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Тотияна чалганизира фоклора с присъствието си. Невена Цонева я изяжда с изпълнение на тая песен: Абсолютно! ❤️ Невена Цонева ми е любимка и гласът ми е един от любимите. Както и подкаста й обожавам. Иначе идеята за денс песен с фолклорни мотиви е интересна идея. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Току що, DevilWish каза: Абсолютно! ❤️ Невена Цонева ми е любимка и гласът ми е един от любимите. Както и подкаста й обожавам. Иначе идеята за денс песен с фолклорни мотиви е интересна идея. Конкретно в този случай реализирана още преди 30 години Докато тука новия аранжимент добре, ама вокала на посрала се е Татяна са го записвали докато е клечала в душ кабината след злоупотреба с нейните чайове. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 2 часа Author Report Share Публикувано преди 2 часа Току що, Lelqtian каза: Конкретно в този случай реализирана още преди 30 години Докато тука новия аранжимент добре, ама вокала на посрала се е Татяна са го записвали докато е клечала в душ кабината след злоупотреба с нейните чайове. Татяна 11m · Една песен, която излиза от душата ми и предавайки я на всички вас с послание -“Господ е българин”. Няма народ, който да чуе нашия фолкор и да не го побият тръпки! За първи път представих ”Притури се планината” на турнето ми в Америка и бях горда че съм българка. Усетих вълнението на хора с различна култура и традиции,защото нашия фолкор е велик!Направих песента в този по-модерен вариант, защото винаги съм бягала от клишето на стандарта като певица в моя бранш! Благодаря на Деян Соло, че възприе моята идея мигновено и направи този уникален аранжимент, който беше моя мечта. Снимах на едно от най-любимте ми и емблематични места в България ”Седемте Рилски езера”. Приятно гледане и слушане на песента!Бъдете здрави и благословени Я да си признае Тотка не е ли фенка на Галена и Дамян - Welcome to Bulgaria 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 1 минута, DevilWish каза: Татяна 11m · Една песен, която излиза от душата ми и предавайки я на всички вас с послание -“Господ е българин”. Няма народ, който да чуе нашия фолкор и да не го побият тръпки! За първи път представих ”Притури се планината” на турнето ми в Америка и бях горда че съм българка. Усетих вълнението на хора с различна култура и традиции,защото нашия фолкор е велик!Направих песента в този по-модерен вариант, защото винаги съм бягала от клишето на стандарта като певица в моя бранш! Благодаря на Деян Соло, че възприе моята идея мигновено и направи този уникален аранжимент, който беше моя мечта. Снимах на едно от най-любимте ми и емблематични места в България ”Седемте Рилски езера”. Приятно гледане и слушане на песента!Бъдете здрави и благословени Я да си признае Тотка не е ли фенка на Галена и Дамян - Welcome to Bulgaria Усетила е тя ... как напрежението се придвижва от тънките към дебелото и черво. Тоя път предлагам вместо записа да пратим директно тая посерка в Космоса, нищо че ще осере всичко. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Никога не съм предполагал, че ще видим орангутан да пее наши песни ♥️ Да живее България! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 18 минути, DevilWish каза: Иначе идеята за денс песен с фолклорни мотиви е интересна идея. Интересна е била преди 40 години, откогато датират първите опити за смесване на тези два жанрЪ. Към момента мога само да реагирам по този начин: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 2 часа Author Report Share Публикувано преди 2 часа преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза: Интересна е била преди 40 години, откогато датират първите опити за смесване на тези два жанрЪ. Към момента мога само да реагирам по този начин: Че какво. Можем да кажем, че в днешния ден: Преслава пуска ПИСМО, Татяна изпуска л**но. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 9 минути, Lelqtian каза: Усетила е тя ... как напрежението се придвижва от тънките към дебелото и черво. Тоя път предлагам вместо записа да пратим директно тая посерка в Космоса, нищо че ще осере всичко. Ще омаже Вселената в рядко щастие. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано преди 1 час Report Share Публикувано преди 1 час преди 38 минути, DevilWish каза: Музика и текст: Народно творчество Аранжимент, Микс и Мастър: Dian Solo Записано и продуцурано в DEEP ZONE Studio. Защо не пише "национал" хахаха преди 34 минути, Andrew Cunanan. каза: Тотияна чалганизира фоклора с присъствието си. Невена Цонева я изяжда с изпълнение на тая песен: На мен тази версия ми е противна и гадна. Дори версията на Тотя ми е ок. А най-хубава си остава на Стефка, но тази: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 5 минути Report Share Публикувано преди 5 минути Дидо и Тотя? Тотален буламач, никакъв синхрон Женските вокали които пеят Ха-така стават само. преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Тотияна чалганизира фоклора с присъствието си. Невена Цонева я изяжда с изпълнение на тая песен: И няма нищо общо с гадния буламач на Дидо. Този съсипва всяка песен до която се докосне. Скоро беше направил микс на 2PAC с чалга отсвири... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.