DevilWish Публикувано на преди 2 часа Report Share Публикувано на преди 2 часа music: Preslava lyrics:Petya Radeva arrangement: Daniel Ganev 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Музика: Преслава да не е плагиат като Улицата? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 2 часа Author Report Share Публикувано преди 2 часа Точно щях да напиша колко съм разочарован, че и за секунда Преслава не се появи. Идеята за видеото е много добра! Малко ми напомня на "Мога пак" на Цветелина Янева като видео, където певицата не се появява, но тук е като режисьор. Иначе е доста професионално и добре направено! Впечатлен съм! Песента като текст е смислена. Както казах не съм по баладите. Много ми харесва обаче, че е по нейна музика. Обаче за да съм реалист...... ще има първоначална еуфория, защото е Преслава, но не я виждам като хит. Убеден съм, че има и други песни. Все пак успех, защото песента наистина е много истинска и тя доста добре я описа! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа На първо слушане не мога да кажа, че ме е грабнала. Но има някакви интересни части в припева, може дългосрочно да ме зариби. Балади рядко ми харесват. Определено не ми харесва, че я няма в клипа. Много се усеща липсата ѝ. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Оцет с пармезан. Пореден флоп. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Силно видео! Приятна балада. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Невероятна Преслава! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Много хубава песен. Няма да я слушам. 7 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Доста добър проект! Браво! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Зариби ме, пуснах си я пак! ХИТ! 🤣 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Уникална е. Преслава с пореден голям хит! Много въздействаща песен. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 2 часа Author Report Share Публикувано преди 2 часа преди 4 минути, asylum каза: Зариби ме, пуснах си я пак! ХИТ! 🤣 Това не го очаквах от тебе. Щом ти казваш - ХИТ ще е! @Balkandji1 направи магия както стана с песента на Емилия да имаме хит! ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Току що, DevilWish каза: Това не го очаквах от тебе. Щом ти казваш - ХИТ ще е! @Balkandji1 направи магия както стана с песента на Емилия да имаме хит! ❤️ Не е нужно. Имаме го и без магии. Тя Преслава се е погрижила за омагьосването, тя е от мойте. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 2 часа Author Report Share Публикувано преди 2 часа преди 2 минути, Balkandji1 каза: Не е нужно. Имаме го и без магии. Тя Преслава се е погрижила за омагьосването, тя е от мойте. Да си призная аз не съм сигурен в успеха на тази песен. Наистина е хубава, но не знам..... Другия вариант е отново да започнат да се правят баладични песни, ако успее от нея да направи хит. Дано, за да имаме някакво разнообразие и песни за всяка аудитория. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Не е мой тип песен, но е хубава, не може да се отрече, че е вложено старание и в клипа и в песента тоя път. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Припевът ми е като забавена версия на припева на Сими - Хапи ме 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
niksyn4o Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Проекта от всякъде е невероятен,като изключим гласа на Преслава и нейното изпяване(липсва чувство и още нещо което не мога да обясня) Тази песен би била хит ако някоя друга певица я изпее,не знам коя обаче 😃 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа (редактирано) преди 1 минута, niksyn4o каза: Проекта от всякъде е невероятен,като изключим гласа на Преслава и нейното изпяване(липсва чувство и още нещо което не мога да обясня) Тази песен би била хит ако някоя друга певица я изпее,не знам коя обаче 😃 Галена,Емилия, Десислава та дори Ивана Редактирано преди 2 часа от fengergana Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 2 минути, niksyn4o каза: Проекта от всякъде е невероятен,като изключим гласа на Преслава и нейното изпяване(липсва чувство и още нещо което не мога да обясня) Тази песен би била хит ако някоя друга певица я изпее,не знам коя обаче 😃 Ако при Преслава нещо не стане хит, винаги причината е в песента, а не в най-голямата й сила - гласът и изпяването й. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Много смислена песен и с послание. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано преди 1 час Report Share Публикувано преди 1 час Много красива песен - изпяването,гласът.. на моменти настръхваш! Клипът също е на ниво! Браво, нека пуска повече такива проекти! ❤️ 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано преди 1 час Report Share Публикувано преди 1 час Силна песен, много силна. Цели се към всякаква аудитория с тази песен, дано се оцени подобаващо. Ако това е първата в албума, очаквам също много от всички останали песни❤️ 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 1 час Report Share Публикувано преди 1 час Някакъв микс между Симона - Хапи ме на бавни обороти и Галя - Много жалко. Много мудно и провлачено и като музика и пеене, нещо не ме грабна. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.