Сцената обичам лудо Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа Браво на Преслава за видеото, доста различно и на много високо ниво, предвид факта, че това не и е силната страна и почти винаги не влага кой знае колко в идеи за тях. Песента е много силна балада - евала! 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа Постарала се е, на мен ми влезна под кожата от първо слушане. Текстът е приятен, клипът много добре е нацелен. По-добре да я няма в клипа, отколкото да се чекне на някой диван или да пие в някой бар съкрушена. Чакаме концерта ❤️ 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа Това можеше да бъде нейната Хабиби ако беше маалко по-добре и ударно направена . Текста е брутален , браво че прави различни неща. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа Наистина текстът е много добър. Като се има предвид, че всичко вече е пято и до болка втръснало, този текст изненадва с оригиналност и грабва слушателя. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа Сори, ама я изслушах цялата и нито ми остана нещо в главата, нито ми се иска да я чуя пак, а по принцип съм по баладите и по-сериозните песни. Умирам примерно мога да я слушам и до днес, тази едва ли ще си пусна втори път. Клипът е добър като замисъл, ама като реализация куца - от евтината излишна анимация на места през каплавата актьорска игра до лошия монтаж. Проекта е като за тройка. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа преди 3 минути, HIStory каза: Сори, ама я изслушах цялата и нито ми остана нещо в главата, нито ми се иска да я чуя пак, а по принцип съм по баладите и по-сериозните песни. Умирам примерно мога да я слушам и до днес, тази едва ли ще си пусна втори път. Клипът е добър като замисъл, ама като реализация куца - от евтината излишна анимация на места през каплавата актьорска игра до лошия монтаж. Проекта е като за тройка. +1. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа преди 1 час, Sunlight каза: Много смислена песен и с послание. Щом аз и Зайка казваме, така е. Ние сме разбирачите. Нас слушайте! ❤️ 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа преди 7 минути, HIStory каза: Сори, ама я изслушах цялата и нито ми остана нещо в главата, нито ми се иска да я чуя пак, а по принцип съм по баладите и по-сериозните песни. Умирам примерно мога да я слушам и до днес, тази едва ли ще си пусна втори път. Клипът е добър като замисъл, ама като реализация куца - от евтината излишна анимация на места през каплавата актьорска игра до лошия монтаж. Проекта е като за тройка. Виж, ние и Преслава нямаме вина, че си изгубил тръпката в живота напоследък. Проблемът си е твой. 😂 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа Как са тия гледания за 2 часа? Специалистите да анализират. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа преди 12 минути, Balkandji1 каза: Как са тия гледания за 2 часа? Специалистите да анализират. Оцетни, ще кажуват 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа преди 17 минути, Balkandji1 каза: Как са тия гледания за 2 часа? Специалистите да анализират. Искам някой в живота ми да се бори за мен, както ти за тази песен на Преслава. 2 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Искам някой в живота ми да се бори за мен, както ти за тази песен на Преслава. Ми ние се борехме за тебе и те тагвахме по теми, но ни би игнора и се покри с месеци! Писна ни 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Няма такъв глас, само това ще кажа!❤️ 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 30 минути, Balkandji1 каза: Как са тия гледания за 2 часа? Специалистите да анализират. Добре са, вече влезе в трендинг. Направили ли 100К за 4 часа, това е знак за над 300-400К за 24ч! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 8 минути, asylum каза: Ми ние се борехме за тебе и те тагвахме по теми, но ни би игнора и се покри с месеци! Писна ни "Такава съм, не съм идеална...Такава съм". - Гюрулту. Ако ми бяхте приятелки във фейса щях да Ви спамя ежедневно с тъпотии, уви... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Въздействащо видео, което ми се струва една идея по-добро от самата песен. Куплетите ми се струват изключително недобре аранжирани и неритмични. Добър опит също с текста, има добри моменти, ноо Петя Радева толкова си може. Абе цялостно е добър проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 23 минути Report Share Публикувано преди 23 минути Много хубава песен и въздействащо видео. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.