DevilWish Публикувано на Събота в 16:01 Report Share Публикувано на Събота в 16:01 Music: Vasilis Gavriilidis Lyrics: Petya Radeva Arrangement: Deyan Asenov 2 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 16:02 Report Share Публикувано Събота в 16:02 СМАЗА! 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Събота в 16:06 Report Share Публикувано Събота в 16:06 Клипът е много добър, песента е ударна, този път и текстът е приятен. Успех на Камелия, ще я върти повече от последните ѝ неща със сигурност! ❤️ 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 16:06 Author Report Share Публикувано Събота в 16:06 УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУАУУУУУУУУУУУУУУ!!! ❤️ Така не ми е харесвала песен на Камелия от "Двама непознати". С песни като тези на Преслава и Камелия май тръгва една друга по-носталгична вълна. Дано стане хит! Невероятен проект! Такива песни искам от Камелия. И тя въздейства с по-емоционалните си песни. 4 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Събота в 16:07 Report Share Публикувано Събота в 16:07 Този път се е постарала повече от последните ѝ песни. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Събота в 16:26 Report Share Публикувано Събота в 16:26 Приятно. Няма да си я пусна пак. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Събота в 16:29 Report Share Публикувано Събота в 16:29 Дърта, тази песен ако я беше пуснала 2003 година щеше да е поредън монстър хит за теб и щеше да стане една от твоите емблеми, толкова е силна и е от твоя тип песни. Сега...? Ще е поредният ти флоп, никой не се интересува от теб вече. 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Събота в 16:35 Report Share Публикувано Събота в 16:35 преди 5 минути, Balkandji1 каза: Дърта, тази песен ако я беше пуснала 2003 година щеше да е поредън монстър хит за теб и щеше да стане една от твоите емблеми, толкова е силна и е от твоя тип песни. Сега...? Ще е поредният ти флоп, никой не се интересува от теб вече. Еми аз се интересувам Има какво още да се желае, но е крачка в правилната посока, браво на Камелия! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 16:37 Report Share Публикувано Събота в 16:37 преди 7 минути, Balkandji1 каза: Дърта, тази песен ако я беше пуснала 2003 година щеше да е поредън монстър хит за теб и щеше да стане една от твоите емблеми, толкова е силна и е от твоя тип песни. Сега...? Ще е поредният ти флоп, никой не се интересува от теб вече. тогава беше заета да реализира този монстър и емблемен хит 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Събота в 16:38 Report Share Публикувано Събота в 16:38 преди 2 минути, HIStory каза: Еми аз се интересувам Има какво още да се желае, но е крачка в правилната посока, браво на Камелия! Айде направи я хит, като се интересуваш, да те видим отворко. Тотален флоп. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 16:40 Report Share Публикувано Събота в 16:40 Току що, Balkandji1 каза: Айде направи я хит, като се интересуваш, да те видим отворко. Тотален флоп. С @HIStory ще отидем на Околовръстното и за ден ще заработим кинти за поне 5 милиона гледания на този хит. 😝 Защо си толкоз гневен на бабата от Чипровци? 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Събота в 16:41 Report Share Публикувано Събота в 16:41 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: С @HIStory ще отидем на Околовръстното и за ден ще заработим кинти за поне 5 милиона гледания на този хит. 😝 Защо си толкоз гневен на бабата от Чипровци? Защото не си знае мястото. А то е страчески дом. 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
niksyn4o Публикувано Събота в 16:42 Report Share Публикувано Събота в 16:42 Няма Преслава,няма Галена,няма Меди Камелия си е Камелия 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 16:44 Report Share Публикувано Събота в 16:44 преди 16 минути, Lelqtian каза: Приятно. Няма да си я пусна пак. Хит, който няма да слушам. На места аранжиментът е по-силен от гласа. Клипът е топ иначе. ще си слушам Фантагиро 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Събота в 16:58 Report Share Публикувано Събота в 16:58 Ударен припев, но текста не пасва изобщо на мелодията и разваля всичко? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Събота в 16:59 Report Share Публикувано Събота в 16:59 Клипът е як, ама е много трудно да я слушаш. Много вика и се мъчи. Вокалите са неподходящи. Не знам кой е оригиналът, но го е окепазила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Събота в 17:14 Report Share Публикувано Събота в 17:14 Уау!!! Това си крещи Камелия от периода 2007-11 година, когато най-силните клипове за годината бяха нейни. Песента е брутална! Най-силното и попадение от “Не те забравих” и “Името ти”. Така се прави! Това е Камелия, по която всички бяха луди! Смаза. 4 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Събота в 17:51 Report Share Публикувано Събота в 17:51 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: СМАЗА! Леглото... Не ми хареса. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Събота в 18:31 Report Share Публикувано Събота в 18:31 Не разбирам хвалбите ви за клипа,вярно че е една идея по-добър от последните й евтинджоси,но пак е слаб като за Камелия Иначе песента наистина е по-силна от тая на Преса,дано се забележи 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Събота в 18:35 Report Share Публикувано Събота в 18:35 Айде и Кама при гадната Тенекия ужаасТ.... Тука си личи как като няма силните му баси и среди и се чуват гадните бидонени изкуствени барабани 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Събота в 20:03 Report Share Публикувано Събота в 20:03 преди 3 часа , pacho каза: Клипът е як, ама е много трудно да я слушаш. Много вика и се мъчи. Вокалите са неподходящи. Не знам кой е оригиналът, но го е окепазила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Събота в 20:06 Report Share Публикувано Събота в 20:06 Wooow! Бруталка 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Събота в 21:56 Report Share Публикувано Събота в 21:56 Отдавна не ми е харесвала така песен на Камелия. Много добро попадение. Аз очаквах да е балада, но ме изненада приятно. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Събота в 23:25 Report Share Публикувано Събота в 23:25 Не ми допадна. И гласът й е все едно е болна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Събота в 23:58 Report Share Публикувано Събота в 23:58 Тук удари тотален хит, дай боже да се забележи!!! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.