asylum Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 8 часа , pechenko каза: С тая Ваня Шефката имаше дует Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Текста е добър, но така поднесен е напълно не запеваем и втори път не бих си я пуснал! Успех на Камелия, готина е както винаги в клиповете си. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Всичко добре, текста ми се струва твърде много, направо ме напрегна... И другото, наистина гледам Камелия, виждам - Емилия. Не може, наистина опитвам се да свикна с корекциите си, но наистина не знам как може да се обезобрази така... а беше толкова естествано секси, сега е порцеланов парцал... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.