Jump to content

Лили Иванова - Общи приказки

Препоръчани коментари

преди 1 час, LuydmilGenov каза:

Продала е 10млн плочи в СССР???

В БГ - 2млн.

Клиповете й са пълни със съветски коментари. Имала е известност там.

Сподели в други сайтове

• Отговори 55
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Времена и нрави. А днешните популярни имена едвам стигат 10 милиона безплатни гледания от цял свят ако не са си напомпали някое и друго милионче за фейк престиж. 

Лили има много постижения, за които предимно по-възрастните хора могат да говорят, защото те са тези, които ги помнят. И не само тя btw.

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Jake каза:

За да е толкова миловидна в клипа с Иван и Андрей, бая пари са и обещали...Тя само от това се вълнува дори на 90...

Самите Иван и Андрей отбелязаха, че тя вече не мисли толкова за пари и дори за последния концерт в Арената е вложила повече мънита в сцената и представянето, отколкото е изкарала. Пък и нещо ме съмнява Иван и Андрей да са толкова богати дори след Гунди, щом постоянно говорят за нужда от спонсори, а и щом тръгнаха да обикалят риалити предаванията да правят цирк. Да не говорим, че в крайна сметка явно още възнамеряват да правят и филма за Емил.

Но и за мен е малко изненадващо, че Лилс е решила да им отдаде такова доверие, дори само в това им видео някак се усеща, че не са съвсем в нейния формат.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, SG каза:

Самите Иван и Андрей отбелязаха, че тя вече не мисли толкова за пари и дори за последния концерт в Арената е вложила повече мънита в сцената и представянето, отколкото е изкарала. Пък и нещо ме съмнява Иван и Андрей да са толкова богати дори след Гунди, щом постоянно говорят за нужда от спонсори, а и щом тръгнаха да обикалят риалити предаванията да правят цирк. Да не говорим, че в крайна сметка явно още възнамеряват да правят и филма за Емил.

Но и за мен е малко изненадващо, че Лилс е решила да им отдаде такова доверие, дори само в това им видео някак се усеща, че не са съвсем в нейния формат.

Алф е много хитра, нищо случайно не прави. :Д Филма за Гунди беше спонсориран почти изцяло от хазарта компания, лично Андрей ми го каза, преди филма да бъде заснет. Покрай работата си, имах среща с него. 

Сподели в други сайтове

Лило, изчезвай от небосвода вече, грозотийо дърта. Аман от твоята натрпачивост, дърт пергиш.

HOTARENA.NET

Следващата седмица, на 24 април, Лили Иванова официално ще стане на 86 години. Естрадната икона е истинска стихия на сцената, но за съжаление напредналата й възраст вече дава своето отражение. Певицата прогресивно губи паметта си и има наченки на де

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...