DarkChild Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа преди 1 час, LuydmilGenov каза: Продала е 10млн плочи в СССР??? В БГ - 2млн. Клиповете й са пълни със съветски коментари. Имала е известност там. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа Времена и нрави. А днешните популярни имена едвам стигат 10 милиона безплатни гледания от цял свят ако не са си напомпали някое и друго милионче за фейк престиж. Лили има много постижения, за които предимно по-възрастните хора могат да говорят, защото те са тези, които ги помнят. И не само тя btw. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа За да е толкова миловидна в клипа с Иван и Андрей, бая пари са и обещали...Тя само от това се вълнува дори на 90... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа преди 16 минути, Jake каза: За да е толкова миловидна в клипа с Иван и Андрей, бая пари са и обещали...Тя само от това се вълнува дори на 90... Самите Иван и Андрей отбелязаха, че тя вече не мисли толкова за пари и дори за последния концерт в Арената е вложила повече мънита в сцената и представянето, отколкото е изкарала. Пък и нещо ме съмнява Иван и Андрей да са толкова богати дори след Гунди, щом постоянно говорят за нужда от спонсори, а и щом тръгнаха да обикалят риалити предаванията да правят цирк. Да не говорим, че в крайна сметка явно още възнамеряват да правят и филма за Емил. Но и за мен е малко изненадващо, че Лилс е решила да им отдаде такова доверие, дори само в това им видео някак се усеща, че не са съвсем в нейния формат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа преди 6 минути, SG каза: Самите Иван и Андрей отбелязаха, че тя вече не мисли толкова за пари и дори за последния концерт в Арената е вложила повече мънита в сцената и представянето, отколкото е изкарала. Пък и нещо ме съмнява Иван и Андрей да са толкова богати дори след Гунди, щом постоянно говорят за нужда от спонсори, а и щом тръгнаха да обикалят риалити предаванията да правят цирк. Да не говорим, че в крайна сметка явно още възнамеряват да правят и филма за Емил. Но и за мен е малко изненадващо, че Лилс е решила да им отдаде такова доверие, дори само в това им видео някак се усеща, че не са съвсем в нейния формат. Алф е много хитра, нищо случайно не прави. :Д Филма за Гунди беше спонсориран почти изцяло от хазарта компания, лично Андрей ми го каза, преди филма да бъде заснет. Покрай работата си, имах среща с него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.