Jump to content

Лидия - Оставаш сам

DevilWish

Препоръчани коментари

Началото е яко, после не ми харесва, само това с кръчмата се набива в главата, но по-яко е “Като ти затворят кръчмите” на Яница за нея се сетих…

Сподели в други сайтове

На мен пък ми прилича на "Пиянице". И като музика, тематиката е близка.... започват еднообразие. Най-добрите песни тази година на Алфа за мен са Мой си мерак и Ми амор на Десита. Заслужено и станаха хитове! 
Иначе самата песен не е толкова лоша, става за слушане... Просто не е хит. Тази година хита й е "Лудница". Успех за напред и да пуска по-често песни!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Тази песен е топ но защо - отново Асенов
Този всички те му песени са мудни и заспали 
за обработката нама да говоря и за това не става Асенов...

Сподели в други сайтове

Много си е хубава песента. Оставете Лидия на мира. Може да преживява раздялата с Наско още. Всеки изпълнител си има своите моменти и те са хора. Като вземете да бързате все. Хора са, не са машини. 

Сподели в други сайтове

Не знам сама ли се погреба или просто продуцентите й нещо почнаха да я спъват, което няма логика. 

Музиката е изключително какафонична, аранжимента е зле, изпяването изнасилено, клипа неуспешен опит за нещо класно.  В самия клип си личи, колко неудобно се чувства от пошлите кадри, където е по бельо... доста жалък опит. 

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Sunlight каза:

Много си е хубава песента. Оставете Лидия на мира. Може да преживява раздялата с Наско още. Всеки изпълнител си има своите моменти и те са хора. Като вземете да бързате все. Хора са, не са машини. 

Голямо преживяване ще е, щом още участията им ги уреждат заедно

IMG-4804.jpg

Сподели в други сайтове

много викане,както аз бих крещяла ако моделите от клипа ме спукват на всяка мебел у нас

Редактирано от fengergana
Сподели в други сайтове

Лидия е топ тупалка в клипа, никога до този момент не е била толкова сексапилна и гореща, колкото тук. Песента е средна хубост, припевът звучи като бридж и липсата на кулминация и смяна на мелодията не предвещава избухване. Все пак доста добре я е изпяла!

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Sunlight каза:

Като не е момента, никой не я е карал насила (надявам се) да записва тъпи песни и да чекне междукрачието в ютуб. 

Сподели в други сайтове

Няма ли да спрат да работят с тоя Асенов? ,ясно е че взима евтино и за това все той им прави песните,ама да има малко разнообразие...за разлика от първите и песни последните които ги пуска...нещо не ме грабват.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Гальо каза:

Голямо преживяване ще е, щом още участията им ги уреждат заедно

IMG-4804.jpg

Ако си гледал интервютата им, той още я обича, но са разделени. 

Явно не им пречи да са  на участие. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Sunlight каза:

Ако си гледал интервютата им, той още я обича, но са разделени. 

Явно не им пречи да са  на участие. 

Щом парите ги събират все още, не е голяма драма. Много лесно можеше Алфа да пратят някоя друга вместо Лидия, както бяха пращали Доника на участие с Наско.

Сподели в други сайтове

За съжаление песента наистина не е достатъчно силна за след толкова дълга пауза. :( Нали била записала няколко, трябваше нещо по-добро да изберат. Добре, че Лидичка се е уверила, че клипът ще е такъв, че да не обръщаме много внимание на песента.:as:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...