Jump to content

Преслава - С нервите съм зле

DevilWish

Препоръчани коментари

Току що, asylum каза:

Оле, колко е грозна в клипа! 😳спрях от страх от кошмари нощеска

Пусни си гласа на магарица Кати да те успокои. 

Честно казано не ми е нищо особено 5/10. Ясно е, че ще се наложи, защото е комерс. А и припевът се набива наум от първо слушане. 

Сподели в други сайтове

ХИТ ! ❤️❤️❤️❤️❤️  Това е Преслава, която искам да чувам и виждам !!! ❤️❤️❤️ 
Брутална песен! Брутален клип! Този клип е по-як и от "Да й приседне" и "Писмо". Голям възход! Любимата ми песен и клип за 2024. ❤️❤️❤️❤️❤️ Песен и клип на годината за мен! ❤️❤️❤️ 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Убийте ме с камъни, но мисля, че това ще е много голям хит. Припевът одма се набива в главата, отделно песента има брутално replay value, което ще й гарантира longevity.

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

ХИТ ! ❤️❤️❤️❤️❤️  Това е Преслава, която искам да чувам и виждам !!! ❤️❤️❤️ 
Брутална песен! Брутален клип! Този клип е по-як и от "Да й приседне" и "Писмо". Голям възход! Любимата ми песен и клип за 2024. ❤️❤️❤️❤️❤️ Песен и клип на годината за мен! ❤️❤️❤️ 

FB_IMG_1721285176102.jpg

Сподели в други сайтове

Определено ще стане по-голям хит от оригинала. И в клипа отново има някакъв замисъл, а не е имиджов.

Харесва ми цялостно, но нека Ганев малко смени инструментите. Отсвирите му стават 1 към 1 с други песни.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, FikLena каза:

FB_IMG_1721285176102.jpg

Докторе, внимавай, защото да няма па па па и става живее или не, не, не, не, не

:D :D :D 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Убийте ме с камъни, но мисля, че това ще е много голям хит. Припевът одма се набива в главата, отделно песента има брутално replay value, което ще й гарантира longevity.

Флоп

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Определено ще стане по-голям хит от оригинала. И в клипа отново има някакъв замисъл, а не е имиджов.

Харесва ми цялостно, но нека Ганев малко смени инструментите. Отсвирите му стават 1 към 1 с други песни.

Слушах оригинала... като някаква кръчмарска песен от 2000г. На Преса звучи къде, къде по-яко. Интересно какво ще се случи с Писмото.

Сподели в други сайтове

Лиса няма ли най-накрая да бръкне малко по-дълбоко в джоба си за хубав клип, какво е това?! 😭

но песента вече е вайръл в титкок, няма какво да се коментира

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, lucellent каза:

Лиса няма ли най-накрая да бръкне малко по-дълбоко в джоба си за хубав клип, какво е това?! 😭

но песента вече е вайръл в титкок, няма какво да се коментира

Клипът е даже в пъти по-добър в сравнение с тези от лятото с Люси, дето беше снимала 😂

Сподели в други сайтове

За пръв път виждам Преслава толкова разчупена в клип. Чак ми е странно на първо гледане.

Песента е лека, припевът хваща, ще се завърти.

Не е точно моята, предпочитам да слушам Преслава, която си реже вените от мъка, пияна, надрусана и т.н. ❤️

Сподели в други сайтове

Не съм сигурен тази или на Лидия песента е по-тъпа и глуповата. 

Тоя клип май е сниман някъде около ерата на "Пиян", когато още не й е баш спихнало лицето след ремонта. 

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, asylum каза:

Оле, колко е грозна в клипа! 😳спрях от страх от кошмари нощеска

преди 4 минути, ANGEL каза:

Тоя клип май е сниман някъде около ерата на "Пиян", когато още не й е баш спихнало лицето след ремонта. 

Сподели в други сайтове

Размаза ги! Тотален ХИТ след ХИТ. Песента е брутална и ще пръска яко. Клипа е нещо което поднесено от Преслава е напълно не очаквано и доста сполучливо, отива и. Страхотна активност и то без да има слабо, дано продължава така и занапред. Евала за вълната която е хванала и вдъхновението което има. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...