Jump to content

Плейлистите ви за шофиране

Препоръчани коментари

Каква музика слушате докато шофирате? (Не намерих подобна съществуваща тема)

Аз съм си направил плейлист с песни, които ми харесва как звучат в колата и не натоварват. От време на време ги разменям като някоя ми омръзне.

Сподели в други сайтове

Не шофирам. Но ако шофирах щях да надувам аудио от п.рно, където единият участник го пляскат като мръсни кубинки в празна пералня.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, SantaCloud каза:

Защо Сиромах е предпоследна? Наистина ли толкова малко я цениш? :D 

Това показва кога са добавени, тоест е най-новата добавена.

Иначе винаги слушам на shuffle, така че поредността няма значение.

Сподели в други сайтове

Току що, Emanuela.Carey каза:

Това показва кога са добавени, тоест е най-новата добавена.

Иначе винаги слушам на shuffle, така че поредността няма значение.

Аз си ги подреждам. Така никога няма да чуя последните. А shuffle ми е досадно. 

Сподели в други сайтове

По принцип когато шофираме обичаме да слушаме песни на Преслава, Анелия, Райна.... и каквото аз подбера :D Случвало се е радио Веселина. Конкретен плейлист нямаме в колата. Не съм шофьора аз, но аз решавам. :D 
Drift и мен ме кефи! Супер е, особено на макс!!!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Нямам конкретен плейлист, зависи от настроението. В повечето случаи пускам радио да си върви, понякога подкасти(ако е по-дълъг пътят), ако съм с компания въртиме всякакви неща, тази ни е любима да я надуем в задръсване например 😁

Сподели в други сайтове

Току що, Fast каза:

Стана ми интересно, когато надувате чалга от колата, гледат ли ви кофти? :D

Аз като цяло слушам чалга на слушалки. Срам ме е. :D 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, SantaCloud каза:

Аз като цяло слушам чалга на слушалки. Срам ме е. :D 

Трябва да обявяваш на учениците, на които предподаваш кои чалга сингли са ти любими. Ето например наскоро трябваше да им заявиш, че нова любима твоя песен е "Пиянице" на Симона и Мирела. Трябва да им пускаш от твоите песни чалгата - на попнейбъл. Ще те одумват после с дни... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Fast каза:

Не свалям прозорците, така че не вярвам по оживени улици и пътища да се чува толкова.

Иначе като излизам от блока гледам да не пускам веднага музиката - независимо дали е чалга или не. Просто не е културно да надуеш музика под нечий прозорец.

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Fast каза:

Навсякъде надувам на макс - фитнес, улици, коли. Гордеят се с мен. На плажа надувам Фики и Адриана от тел без слушалки директно

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Balkandji1 каза:

Трябва да обявяваш на учениците, на които предподаваш кои чалга сингли са ти любими. Ето например наскоро трябваше да им заявиш, че нова любима твоя песен е "Пиянице" на Симона и Мирела. Трябва да им пускаш от твоите песни чалгата - на попнейбъл. Ще те одумват после с дни... :3fdb8960598fa63e:

Родителите им ще са възмутени и потресени.

Сподели в други сайтове

преди 51 минути, Fast каза:

Една сутрин в 07:30 бях надул на макс на слушалките това, докато бях в метрото и леличките ме гледаха покъртени:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Родителите им ще са възмутени и потресени.

А Мелето живее двойнствен живот. Сутрин преподава на подрастващи, следобед пише книги, а вечер надува "Пиянице" и прави чалга песни с лековати текстове. Трябва да бъде разкрит какви ги върши пред обръкъжението му. Сигурно ще му отнемат преподавателския ценз. Време е!

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Balkandji1 каза:

А Мелето живее двойнствен живот. Сутрин преподава на подрастващи, следобед пише книги, а вечер надува "Пиянице" и прави чалга песни с лековати текстове. Трябва да бъде разкрит какви ги върши пред обръкъжението му. Сигурно ще му отнемат преподавателския ценз. Време е!

Подай сигнал в съответните държавни институции. Имам нужда от линч! 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, SantaCloud каза:

Подай сигнал в съответните държавни институции. Имам нужда от линч! 

Наеми ме за администратор на някой твой сайт, примерно на попнейбъл. Ще имам и коментарна рубрика. Общо взето искам да ме наемеш да работя нещо леко, за над 2000 лв. заплата. Хайде, бебчо, и без да се налага да пращам Си Ви. Моля те. ❤️

Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Наеми ме за администратор на някой твой сайт, примерно на попнейбъл. Ще имам и коментарна рубрика. Общо взето искам да ме наемеш да работя нещо леко, за над 2000 лв. заплата. Хайде, бебчо, и без да се налага да пращам Си Ви. Моля те. ❤️

Ааа, леко! За теб само напрегнати задачи :D Никоя плейлиста да не е в състояние да те успокои в края на отрудения работен ден.

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, SantaCloud каза:

Ааа, леко! За теб само напрегнати задачи :D Никоя плейлиста да не е в състояние да те успокои в края на отрудения работен ден.

Защо този антихуманизъм? Не е ли по-добре да ме щадиш и да ме толелираш? Ще вложа от моята магия в общите ни проекти, ще покоряваме нови върхове. Виж как хубаво омагьосах Преслава за нови върхове. Във форума ще обиждам, а ти на работа ще ми триеш сол на главата, но няма да ми даваш бан. Ще е едно приключение, ако работим заедно.

Сподели в други сайтове

преди 53 минути, Andrew Cunanan. каза:

Една сутрин в 07:30 бях надул на макс на слушалките това, докато бях в метрото и леличките ме гледаха покъртени:

Много софт почваш. Аз рано от зарана надувам Помпа кючек и Кораба за отскок.

преди 52 минути, Balkandji1 каза:

Той затова ни облъчва с новата песен на Ина. И тя разправяше, че криела в детската градина, че е пяла чалга. Графска колегиалност и припознаване.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Balkandji1 каза:

Защо този антихуманизъм? Не е ли по-добре да ме щадиш и да ме толелираш? Ще вложа от моята магия в общите ни проекти, ще покоряваме нови върхове. Виж как хубаво омагьосах Преслава за нови върхове. Във форума ще обиждам, а ти на работа ще ми триеш сол на главата, но няма да ми даваш бан. Ще е едно приключение, ако работим заедно.

Аууу, само без обиди. Направо се изприщих от тези драми. Животът може да е толкова по-спокоен. Страхувам сА от вещери. Ще взема да се спомина, кой ще ръководи раманската дружина? Домейнът ще изтече. Хостингът също. Дори няма да има къде да обиждаш.  :D 

Аз слушкам само мои творения:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...