Emanuela.Carey Публикувано на преди 20 часа Report Share Публикувано на преди 20 часа Каква музика слушате докато шофирате? (Не намерих подобна съществуваща тема) Аз съм си направил плейлист с песни, които ми харесва как звучат в колата и не натоварват. От време на време ги разменям като някоя ми омръзне. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 20 часа Report Share Публикувано преди 20 часа Не шофирам. Но ако шофирах щях да надувам аудио от п.рно, където единият участник го пляскат като мръсни кубинки в празна пералня. 4 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 20 часа Report Share Публикувано преди 20 часа Ако бях шофьор, щях да въртя само инструментал версии на песни в колата. Но не виждам как това ще стане. Не понасям бензин. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано преди 20 часа Report Share Публикувано преди 20 часа Защо Сиромах е предпоследна? Наистина ли толкова малко я цениш? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано преди 20 часа Report Share Публикувано преди 20 часа Имам книжка, но не мога да шофирам, застрашавам живота на себе си и околните. 😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 20 часа Author Report Share Публикувано преди 20 часа преди 5 минути, SantaCloud каза: Защо Сиромах е предпоследна? Наистина ли толкова малко я цениш? Това показва кога са добавени, тоест е най-новата добавена. Иначе винаги слушам на shuffle, така че поредността няма значение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано преди 20 часа Report Share Публикувано преди 20 часа Току що, Emanuela.Carey каза: Това показва кога са добавени, тоест е най-новата добавена. Иначе винаги слушам на shuffle, така че поредността няма значение. Аз си ги подреждам. Така никога няма да чуя последните. А shuffle ми е досадно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 20 часа Report Share Публикувано преди 20 часа По принцип когато шофираме обичаме да слушаме песни на Преслава, Анелия, Райна.... и каквото аз подбера Случвало се е радио Веселина. Конкретен плейлист нямаме в колата. Не съм шофьора аз, но аз решавам. Drift и мен ме кефи! Супер е, особено на макс!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 19 часа Report Share Публикувано преди 19 часа Дискографията на Адриана! 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано преди 19 часа Report Share Публикувано преди 19 часа Нямам конкретен плейлист, зависи от настроението. В повечето случаи пускам радио да си върви, понякога подкасти(ако е по-дълъг пътят), ако съм с компания въртиме всякакви неща, тази ни е любима да я надуем в задръсване например 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа Стана ми интересно, когато надувате чалга от колата, гледат ли ви кофти? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа Току що, Fast каза: Стана ми интересно, когато надувате чалга от колата, гледат ли ви кофти? Аз като цяло слушам чалга на слушалки. Срам ме е. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа преди 1 минута, SantaCloud каза: Аз като цяло слушам чалга на слушалки. Срам ме е. Трябва да обявяваш на учениците, на които предподаваш кои чалга сингли са ти любими. Ето например наскоро трябваше да им заявиш, че нова любима твоя песен е "Пиянице" на Симона и Мирела. Трябва да им пускаш от твоите песни чалгата - на попнейбъл. Ще те одумват после с дни... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 18 часа Author Report Share Публикувано преди 18 часа преди 29 минути, Fast каза: Стана ми интересно, когато надувате чалга от колата, гледат ли ви кофти? Не свалям прозорците, така че не вярвам по оживени улици и пътища да се чува толкова. Иначе като излизам от блока гледам да не пускам веднага музиката - независимо дали е чалга или не. Просто не е културно да надуеш музика под нечий прозорец. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа Не съм родена за шофьорка,а да ме возят. Иначе само избягвам да въртя някакви цигании на публични места,всичко друго-да 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа преди 44 минути, Fast каза: Стана ми интересно, когато надувате чалга от колата, гледат ли ви кофти? Навсякъде надувам на макс - фитнес, улици, коли. Гордеят се с мен. На плажа надувам Фики и Адриана от тел без слушалки директно 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа преди 44 минути, Balkandji1 каза: Трябва да обявяваш на учениците, на които предподаваш кои чалга сингли са ти любими. Ето например наскоро трябваше да им заявиш, че нова любима твоя песен е "Пиянице" на Симона и Мирела. Трябва да им пускаш от твоите песни чалгата - на попнейбъл. Ще те одумват после с дни... Родителите им ще са възмутени и потресени. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа преди 51 минути, Fast каза: Стана ми интересно, когато надувате чалга от колата, гледат ли ви кофти? Една сутрин в 07:30 бях надул на макс на слушалките това, докато бях в метрото и леличките ме гледаха покъртени: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Родителите им ще са възмутени и потресени. А Мелето живее двойнствен живот. Сутрин преподава на подрастващи, следобед пише книги, а вечер надува "Пиянице" и прави чалга песни с лековати текстове. Трябва да бъде разкрит какви ги върши пред обръкъжението му. Сигурно ще му отнемат преподавателския ценз. Време е! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано преди 17 часа Report Share Публикувано преди 17 часа преди 3 минути, Balkandji1 каза: А Мелето живее двойнствен живот. Сутрин преподава на подрастващи, следобед пише книги, а вечер надува "Пиянице" и прави чалга песни с лековати текстове. Трябва да бъде разкрит какви ги върши пред обръкъжението му. Сигурно ще му отнемат преподавателския ценз. Време е! Подай сигнал в съответните държавни институции. Имам нужда от линч! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано преди 17 часа Report Share Публикувано преди 17 часа преди 1 минута, SantaCloud каза: Подай сигнал в съответните държавни институции. Имам нужда от линч! Наеми ме за администратор на някой твой сайт, примерно на попнейбъл. Ще имам и коментарна рубрика. Общо взето искам да ме наемеш да работя нещо леко, за над 2000 лв. заплата. Хайде, бебчо, и без да се налага да пращам Си Ви. Моля те. ❤️ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано преди 17 часа Report Share Публикувано преди 17 часа Току що, Balkandji1 каза: Наеми ме за администратор на някой твой сайт, примерно на попнейбъл. Ще имам и коментарна рубрика. Общо взето искам да ме наемеш да работя нещо леко, за над 2000 лв. заплата. Хайде, бебчо, и без да се налага да пращам Си Ви. Моля те. ❤️ Ааа, леко! За теб само напрегнати задачи Никоя плейлиста да не е в състояние да те успокои в края на отрудения работен ден. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано преди 17 часа Report Share Публикувано преди 17 часа преди 13 минути, SantaCloud каза: Ааа, леко! За теб само напрегнати задачи Никоя плейлиста да не е в състояние да те успокои в края на отрудения работен ден. Защо този антихуманизъм? Не е ли по-добре да ме щадиш и да ме толелираш? Ще вложа от моята магия в общите ни проекти, ще покоряваме нови върхове. Виж как хубаво омагьосах Преслава за нови върхове. Във форума ще обиждам, а ти на работа ще ми триеш сол на главата, но няма да ми даваш бан. Ще е едно приключение, ако работим заедно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 17 часа Report Share Публикувано преди 17 часа преди 53 минути, Andrew Cunanan. каза: Една сутрин в 07:30 бях надул на макс на слушалките това, докато бях в метрото и леличките ме гледаха покъртени: Много софт почваш. Аз рано от зарана надувам Помпа кючек и Кораба за отскок. преди 52 минути, Balkandji1 каза: А Мелето живее двойнствен живот. Сутрин преподава на подрастващи, следобед пише книги, а вечер надува "Пиянице" и прави чалга песни с лековати текстове. Трябва да бъде разкрит какви ги върши пред обръкъжението му. Сигурно ще му отнемат преподавателския ценз. Време е! Той затова ни облъчва с новата песен на Ина. И тя разправяше, че криела в детската градина, че е пяла чалга. Графска колегиалност и припознаване. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано преди 17 часа Report Share Публикувано преди 17 часа преди 27 минути, Balkandji1 каза: Защо този антихуманизъм? Не е ли по-добре да ме щадиш и да ме толелираш? Ще вложа от моята магия в общите ни проекти, ще покоряваме нови върхове. Виж как хубаво омагьосах Преслава за нови върхове. Във форума ще обиждам, а ти на работа ще ми триеш сол на главата, но няма да ми даваш бан. Ще е едно приключение, ако работим заедно. Аууу, само без обиди. Направо се изприщих от тези драми. Животът може да е толкова по-спокоен. Страхувам сА от вещери. Ще взема да се спомина, кой ще ръководи раманската дружина? Домейнът ще изтече. Хостингът също. Дори няма да има къде да обиждаш. Аз слушкам само мои творения: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.