SantaCloud Публикувано преди 23 часа Report Share Публикувано преди 23 часа преди 3 минути, asylum каза: Много софт почваш. Аз рано от зарана надувам Помпа кючек и Кораба за отскок. Той затова ни облъчва с новата песен на Ина. И тя разправяше, че криела в детската градина, че е пяла чалга. Графска колегиалност и припознаване. Там се запознах с нея. Двамата се покривахме. Ша-ля-ля-ля! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано преди 23 часа Report Share Публикувано преди 23 часа преди 6 минути, SantaCloud каза: Аууу, само без обиди. Направо се изприщих от тези драми. Животът може да е толкова по-спокоен. Страхувам сА от вещери. Ще взема да се спомина, кой ще ръководи раманската дружина? Домейнът ще изтече. Хостингът също. Дори няма да има къде да обиждаш. Аз слушкам само мои творения: Как ще се споминеш бе? Обединиш ли се с мен, имаш най-малко 90-годишен живот! Аз съм симпатичен вещер, за приятелите си се раздавам докрай. Имаме и извънземни на наша страна. Само в последните 2 седмици направиха за мен две много важни неща, много ми помогнаха. Можем да ги ползваме за начин за добиване на скрита инфорамция, как да станем по-успешни от конкурентите си и т.н. Виж какво за в бъдеще, ако закъсам с парите, очаквам работно място при теб. Съвсем сериозно говоря, ще ми спасяваш гъ**за, ако се наложи. 😘 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано преди 23 часа Report Share Публикувано преди 23 часа преди 2 минути, Balkandji1 каза: Как ще се споминеш бе? Обединиш ли се с мен, имаш най-малко 90-годишен живот! Аз съм симпатичен вещер, за приятелите си се раздавам докрай. Имаме и извънземни на наша страна. Само в последните 2 седмици направиха за мен две много важни неща, много ми помогнаха. Можем да ги ползваме за начин за добиване на скрита инфорамция, как да станем по-успешни от конкурентите си и т.н. Виж какво за в бъдеще, ако закъсам с парите, очаквам работно място при теб. Съвсем сериозно говоря, ще ми спасяваш гъ**за, ако се наложи. 😘 Това не е ли наказание? 90+ сигурно ще съм без зъби, с увехнала патка и вампирски очи, ако въобще успея да ги отварям. По-добре навреме при свети Петър Онзи ден видях в Тикток някакъв 100+. Кожа и кости, с 5 човека дето го местят като мумия. Това не е живот. Каква полза от съществуването като това? Дори няма да мога да ви облъчвам с ИИ, понеже всичките ще сте изкукуригали и глухи. Ако онзи със сърпа/коса не ви е екстрактирал живота безвъзвратно. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано преди 23 часа Report Share Публикувано преди 23 часа преди 1 минута, SantaCloud каза: Това не е ли наказание? 90+ сигурно ще съм без зъби, с увехнала патка и вампирски очи, ако въобще успея да ги отварям. По-добре навреме при свети Петър Онзи ден видях в Тикток някакъв 100+. Кожа и кости, с 5 човека дето го местят като мумия. Това не е живот. Каква полза от съществуването като това? Дори няма да мога да ви облъчвам с ИИ, понеже всичките ще сте изкукуригали и глухи. Ако онзи със сърпа/коса не ви е екстрактирал живота безвъзвратно. До 90 в крепко здраве, подвижен и с добро телесложение. Аз пък видях скоро над 90-годишен човек. В Кричим бяхме, един бивш треньор на баща ми. Много добре изгхлеждаше дединцето и ако го питаш - още му се живее. Либидото при теб мога да го задържа до 75-годишна възраст, след това ще трябва да се примириш. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа преди 20 минути, SantaCloud каза: Това не е ли наказание? 90+ сигурно ще съм без зъби, с увехнала патка и вампирски очи, ако въобще успея да ги отварям. По-добре навреме при свети Петър Онзи ден видях в Тикток някакъв 100+. Кожа и кости, с 5 човека дето го местят като мумия. Това не е живот. Каква полза от съществуването като това? Дори няма да мога да ви облъчвам с ИИ, понеже всичките ще сте изкукуригали и глухи. Ако онзи със сърпа/коса не ви е екстрактирал живота безвъзвратно. Аз и сега си те представям така, предвид, че слушаш Графа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Аз и сега си те представям така, предвид, че слушаш Графа. Представи си какво ще бъда на 90! Дори Графа няма да е жив. Не знам за какво ще живея! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа Току що, Andrew Cunanan. каза: Аз и сега си те представям така, предвид, че слушаш Графа. Нее, сега още хваща окото. Хубав е, става. И хората около него така мислят. Но годините минават, трябва да си има детенце мелето. Добре осигурен е, кадърен, пробивен. Сега му трябват две дечица да остави след себе си. Меле, замисляй се вече! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа преди 1 минута, Balkandji1 каза: Нее, сега още хваща окото. Хубав е, става. И хората около него така мислят. Но годините минават, трябва да си има детенце мелето. Добре осигурен е, кадърен, пробивен. Сега му трябват две дечица да остави след себе си. Меле, замисляй се вече! ний, износващи децата на Мелето, 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: ний, износващи децата на Мелето, Аз на сюнета на децата ви 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа Грехота е, че този хит не фигурира в плейлистите Ви: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Грехота е, че този хит не фигурира в плейлистите Ви: Фигурира и още как. Преди години надух това в автобус Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа преди 2 часа , Fast каза: Стана ми интересно, когато надувате чалга от колата, гледат ли ви кофти? Зависи в какво настроение съм, ако е излезнала някоя топ хитачка и ме е изкефила много я надувам на макс с максимален бас и отворени прозорци 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано преди 21 часа Report Share Публикувано преди 21 часа преди 45 минути, Danger. каза: Зависи в какво настроение съм, ако е излезнала някоя топ хитачка и ме е изкефила много я надувам на макс с максимален бас и отворени прозорци Момчето попита дали събираш погледите на хората по укорителен начин. Знаем, че надуваш. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 20 часа Report Share Публикувано преди 20 часа Надувайте песните на Лили Иванова и гледайте реакциите на хората около Вас: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.