Emanuela.Carey Публикувано на Понеделник в 16:35 Report Share Публикувано на Понеделник в 16:35 Music: Burak Bulut Arrangement, mix & master: Daniel Ganev Lyrics: Anastasia Mavrodieva 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 16:42 Author Report Share Публикувано Понеделник в 16:42 Оригинал: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 16:45 Author Report Share Публикувано Понеделник в 16:45 Пеенето на Фики ме дразни, Галена и Ганев правят песента. Нещо няма много заряд. Не очаквам да бутне хайпа по Преслава. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Понеделник в 16:47 Report Share Публикувано Понеделник в 16:47 Нещо не ме хвана първият път, няма ударен аранжимент и заряд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Понеделник в 16:47 Report Share Публикувано Понеделник в 16:47 Ой ой мега скучна песен💤 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 16:47 Report Share Публикувано Понеделник в 16:47 И мен Фики ме дразни. Преиграва. Галена много добре! Песента определено е готина и става за слушане. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 16:50 Report Share Публикувано Понеделник в 16:50 Постарали са се, но много дълга са направили нашата версия. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Понеделник в 16:55 Report Share Публикувано Понеделник в 16:55 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: Пеенето на Фики ме дразни, Галена и Ганев правят песента. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Понеделник в 16:57 Report Share Публикувано Понеделник в 16:57 Махнали са най-якото в песен - отсвира, както си и знаех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Понеделник в 17:04 Report Share Публикувано Понеделник в 17:04 Нито оригиналът, нито нашата версия ми харесват. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Понеделник в 17:04 Report Share Публикувано Понеделник в 17:04 Скучна ми е нещо, не я изслушах докрай. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Понеделник в 17:13 Report Share Публикувано Понеделник в 17:13 това е проект на Фики. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Понеделник в 17:40 Report Share Публикувано Понеделник в 17:40 2:55 Само това става Иначе твърде монотонна цялата песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Понеделник в 17:47 Report Share Публикувано Понеделник в 17:47 Макар и да не е ударна, звучи свежо на фона на останалото (сякаш е нещо от 2014). Не са му лепнали комерсиален аранжимент Според мен са се справили добре 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Понеделник в 19:13 Report Share Публикувано Понеделник в 19:13 Не мога да повярвам, че Фики затапва "Ламбо, бате" по такъв начин! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Понеделник в 19:14 Report Share Публикувано Понеделник в 19:14 @Willy Галена пак спасява кариери! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 19:35 Report Share Публикувано Понеделник в 19:35 преди 21 минути, Andrew Cunanan. каза: @Willy Галена пак спасява кариери! Сякаш до оня ден Фики нямаше по-големи хитове от нея, и то в серия! Гинкобилобата! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Понеделник в 19:44 Report Share Публикувано Понеделник в 19:44 преди 8 минути, asylum каза: Сякаш до оня ден Фики нямаше по-големи хитове от нея, и то в серия! Гинкобилобата! Оня ден беше преди 2 години почти. След силната серия пак зарина в кочинката. Мира го прокле, задето й гепса хита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Понеделник в 20:08 Report Share Публикувано Понеделник в 20:08 преди 23 минути, Andrew Cunanan. каза: Оня ден беше преди 2 години почти. След силната серия пак зарина в кочинката. Мира го прокле, задето й гепса хита. Едната беше световен тик ток тренд, саунда независим от Фики, нито му докара слава. На нивото на Отпусни се спокойно си беше и Уелкъма. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 20:15 Report Share Публикувано Понеделник в 20:15 преди 30 минути, Andrew Cunanan. каза: Оня ден беше преди 2 години почти. След силната серия пак зарина в кочинката. Мира го прокле, задето й гепса хита. Юда! преди 7 минути, Willy каза: Едната беше световен тик ток тренд, саунда независим от Фики, нито му докара слава. На нивото на Отпусни се спокойно си беше и Уелкъма. Кое 😳 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Понеделник в 20:37 Report Share Публикувано Понеделник в 20:37 преди 20 минути, asylum каза: Юда! Кое 😳 Кое бе Дамяне?! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 20:39 Report Share Публикувано Понеделник в 20:39 Току що, Willy каза: Кое бе Дамяне?! Нищо не разбрах от написаното 🤣 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Понеделник в 20:47 Report Share Публикувано Понеделник в 20:47 Не добър follow-up след албума, излишна ми идва. Галена трябва да се научи да казва НЕ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Понеделник в 20:57 Report Share Публикувано Понеделник в 20:57 преди 9 минути, swiftiebe каза: Не добър follow-up след албума, излишна ми идва. Галена трябва да се научи да казва НЕ Мисля че ще последва съдбата на Не си ме давай. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Понеделник в 21:00 Report Share Публикувано Понеделник в 21:00 преди 3 минути, Willy каза: Мисля че ще последва съдбата на Не си ме давай. Че Не си ме давай си беше хит 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.