Emanuela.Carey Публикувано на Ноември 18 Report Share Публикувано на Ноември 18 Music: Burak Bulut Arrangement, mix & master: Daniel Ganev Lyrics: Anastasia Mavrodieva 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 18 Author Report Share Публикувано Ноември 18 Оригинал: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 18 Author Report Share Публикувано Ноември 18 Пеенето на Фики ме дразни, Галена и Ганев правят песента. Нещо няма много заряд. Не очаквам да бутне хайпа по Преслава. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Нещо не ме хвана първият път, няма ударен аранжимент и заряд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Ой ой мега скучна песен💤 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 И мен Фики ме дразни. Преиграва. Галена много добре! Песента определено е готина и става за слушане. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Постарали са се, но много дълга са направили нашата версия. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: Пеенето на Фики ме дразни, Галена и Ганев правят песента. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Махнали са най-якото в песен - отсвира, както си и знаех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Нито оригиналът, нито нашата версия ми харесват. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Скучна ми е нещо, не я изслушах докрай. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 това е проект на Фики. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 2:55 Само това става Иначе твърде монотонна цялата песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Макар и да не е ударна, звучи свежо на фона на останалото (сякаш е нещо от 2014). Не са му лепнали комерсиален аранжимент Според мен са се справили добре 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Не мога да повярвам, че Фики затапва "Ламбо, бате" по такъв начин! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 @Willy Галена пак спасява кариери! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 21 минути, Andrew Cunanan. каза: @Willy Галена пак спасява кариери! Сякаш до оня ден Фики нямаше по-големи хитове от нея, и то в серия! Гинкобилобата! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 8 минути, asylum каза: Сякаш до оня ден Фики нямаше по-големи хитове от нея, и то в серия! Гинкобилобата! Оня ден беше преди 2 години почти. След силната серия пак зарина в кочинката. Мира го прокле, задето й гепса хита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 23 минути, Andrew Cunanan. каза: Оня ден беше преди 2 години почти. След силната серия пак зарина в кочинката. Мира го прокле, задето й гепса хита. Едната беше световен тик ток тренд, саунда независим от Фики, нито му докара слава. На нивото на Отпусни се спокойно си беше и Уелкъма. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 30 минути, Andrew Cunanan. каза: Оня ден беше преди 2 години почти. След силната серия пак зарина в кочинката. Мира го прокле, задето й гепса хита. Юда! преди 7 минути, Willy каза: Едната беше световен тик ток тренд, саунда независим от Фики, нито му докара слава. На нивото на Отпусни се спокойно си беше и Уелкъма. Кое 😳 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 20 минути, asylum каза: Юда! Кое 😳 Кое бе Дамяне?! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Току що, Willy каза: Кое бе Дамяне?! Нищо не разбрах от написаното 🤣 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Не добър follow-up след албума, излишна ми идва. Галена трябва да се научи да казва НЕ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 9 минути, swiftiebe каза: Не добър follow-up след албума, излишна ми идва. Галена трябва да се научи да казва НЕ Мисля че ще последва съдбата на Не си ме давай. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 3 минути, Willy каза: Мисля че ще последва съдбата на Не си ме давай. Че Не си ме давай си беше хит 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.