asylum Публикувано Понеделник в 21:04 Report Share Публикувано Понеделник в 21:04 преди 3 минути, SantaCloud каза: Че Не си ме давай си беше хит Това казва. Превод в ефир: аз 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Понеделник в 21:12 Report Share Публикувано Понеделник в 21:12 преди 11 минути, SantaCloud каза: Че Не си ме давай си беше хит Който и до днес е в дневния топ 100, exactly 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Понеделник в 21:23 Report Share Публикувано Понеделник в 21:23 преди 9 минути, Willy каза: Който и до днес е в дневния топ 100, exactly Не си ме давай я усещах като топ хит и даже говорех тук, че е яка. Тук беше отписвана от самото начало. За съжаление в тази песен на ФГ изобщо няма нищо кечи. Най-обикновена постна песен. Всичките песни от албума на Галя бяха 100х по-добри. А тя уж е с добър нюх, но тук... това несъмнено е най-слабият й дует евър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Понеделник в 21:31 Report Share Публикувано Понеделник в 21:31 преди 9 минути, SantaCloud каза: Не си ме давай я усещах като топ хит и даже говорех тук, че е яка. Тук беше отписвана от самото начало. За съжаление в тази песен на ФГ изобщо няма нищо кечи. Най-обикновена постна песен. Всичките песни от албума на Галя бяха 100х по-добри. А тя уж е с добър нюх, но тук... това несъмнено е най-слабият й дует евър. Не знам, на мен ми звучи като топ хит, нищо че последните години не понасям Фики. Иначе ти може и да си я усетил, ама както каза, НСМД беше брутално отписана тук в началото. 100k za 4h 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Понеделник в 21:33 Report Share Публикувано Понеделник в 21:33 Току що, Willy каза: Не знам, на мен ми звучи като топ хит, нищо че последните години не понасям Фики. Иначе ти може и да си я усетил, ама както каза, НСМД беше брутално отписана тук в началото. Времето ще покаже чий радар е по-точен. Нали това не е песента дето Галена се похвали, че записва при Ганев? Ще е ужасно да завърши годината с това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Понеделник в 21:35 Report Share Публикувано Понеделник в 21:35 преди 1 минута, SantaCloud каза: Времето ще покаже чий радар е по-точен. Нали това не е песента дето Галена се похвали, че записва при Ганев? Ще е ужасно да завърши годината с това. Мисля че тази с Фики е готова от преди това. Каквото и да е записвала при Ганев сигурно ще остане за догодина. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Понеделник в 21:49 Report Share Публикувано Понеделник в 21:49 Приятна песен, но е излишна след албума. Не си ме давай беше десет пъти по-силна 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Понеделник в 21:50 Report Share Публикувано Понеделник в 21:50 преди 15 минути, Willy каза: Мисля че тази с Фики е готова от преди това. Каквото и да е записвала при Ганев сигурно ще остане за догодина. Не вярвам да не пусне някоя песен за студентите 8.12 Или предпразнично. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Понеделник в 22:30 Report Share Публикувано Понеделник в 22:30 Ако трябва да я сравня с останалите им дуети ми е на ниво “Изневериш ли ми” за момента. Хубав кавър са направили и стилен клип, ще видим дали ще ме зариби повече впоследствие. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Вторник в 04:59 Report Share Публикувано Вторник в 04:59 преди 7 часа , SantaCloud каза: Че Не си ме давай си беше хит един от най-големите и подценяваните при това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Вторник в 21:40 Report Share Публикувано Вторник в 21:40 Приятна песен и до там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.