Jump to content

Фики и Галена - Живот Мой

Emanuela.Carey

Препоръчани коментари

преди 9 минути, Willy каза:

Който и до днес е в дневния топ 100, exactly

Не си ме давай я усещах като топ хит и даже говорех тук, че е яка. Тук беше отписвана от самото начало. За съжаление в тази песен на ФГ изобщо няма нищо кечи. Най-обикновена постна песен. Всичките песни от албума на Галя бяха 100х по-добри. А тя уж е с добър нюх, но тук...  това несъмнено е най-слабият й дует евър.

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, SantaCloud каза:

Не си ме давай я усещах като топ хит и даже говорех тук, че е яка. Тук беше отписвана от самото начало. За съжаление в тази песен на ФГ изобщо няма нищо кечи. Най-обикновена постна песен. Всичките песни от албума на Галя бяха 100х по-добри. А тя уж е с добър нюх, но тук...  това несъмнено е най-слабият й дует евър.

Не знам, на мен ми звучи като топ хит, нищо че последните години не понасям Фики. Иначе ти може и да си я усетил, ама както каза, НСМД беше брутално отписана тук в началото.

100k za 4h

Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Не знам, на мен ми звучи като топ хит, нищо че последните години не понасям Фики. Иначе ти може и да си я усетил, ама както каза, НСМД беше брутално отписана тук в началото.

Времето ще покаже чий радар е по-точен. Нали това не е песента дето Галена се похвали, че записва при Ганев? Ще е ужасно да завърши годината с това.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, SantaCloud каза:

Времето ще покаже чий радар е по-точен. Нали това не е песента дето Галена се похвали, че записва при Ганев? Ще е ужасно да завърши годината с това.

Мисля че тази с Фики е готова от преди това. Каквото и да е записвала при Ганев сигурно ще остане за догодина.

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Willy каза:

Мисля че тази с Фики е готова от преди това. Каквото и да е записвала при Ганев сигурно ще остане за догодина.

Не вярвам да не пусне някоя песен за студентите 8.12 :D Или предпразнично.

Сподели в други сайтове

Ако трябва да я сравня с останалите им дуети ми е на ниво “Изневериш ли ми” за момента. Хубав кавър са направили и стилен клип, ще видим дали ще ме зариби повече впоследствие. 

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , SantaCloud каза:

Че Не си ме давай си беше хит 

един от най-големите и подценяваните при това.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...