Ergeni Публикувано на Ноември 19 Report Share Публикувано на Ноември 19 В тази тема, не знам дали ще е интересна, но... Пробваме. Който познае песента - прави следващата изрезка. За целта може да ползвате екстеншъна на Хром Браузър Lightshot (screenshot tool) - Chrome Web Store CHROMEWEBSTORE.GOOGLE.COM Simple and convenient screenshot tool. Select an area, edit your screenshot and upload it to the server. Условия: 1. Трябва да е официален клип. 2. Само български изпълнители. 3. Колкото по-загадъчно, толкова по-добре. ТРЯБВА ДА ПОСТНЕТЕ ВИДЕОТО, за да победите! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 30 Author Report Share Публикувано Декември 30 Благодаря за участието на всички. Проблемът е, че забравих коя е песента 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 47 минути, GriskoBeats каза: Благодаря за участието на всички. Проблемът е, че забравих коя е песента Биляна - Всяка нова? Старите ги знам по учебник. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 30 Author Report Share Публикувано Декември 30 преди 1 час , Fast каза: Биляна - Всяка нова? Старите ги знам по учебник. Е как я познаааа????? Толкова се постарах да изрежа никаква част. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 поредната никому ненужна флопаджийка. И бай дъ уей това имаше засилена ротация през лятото на 2009-т по ТВ Планета и пак не съм сигурен, че някой изобщо подозира съществуването му. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза: поредната никому ненужна флопаджийка. И бай дъ уей това имаше засилена ротация през лятото на 2009-т по ТВ Планета и пак не съм сигурен, че някой изобщо подозира съществуването му. Аз я слушах безспирно! И още си я пускам. 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 37 минути, Andrew Cunanan. каза: поредната никому ненужна флопаджийка. И бай дъ уей това имаше засилена ротация през лятото на 2009-т по ТВ Планета и пак не съм сигурен, че някой изобщо подозира съществуването му. Мисля че това беше последния й хит, преди съвсем да залезе с бози като "За една минута слава" и прочие. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 30 Author Report Share Публикувано Декември 30 преди 1 час, Fast каза: Мисля че това беше последния й хит, преди съвсем да залезе с бози като "За една минута слава" и прочие. Въй, хит? Много смело така да го наречем. Просто написах Биляна, това ми излезе и заглавието нищо не ми говореше - та затова рекох ще ви подмамя. Иначе я знам песента като я пуснах, но... отдавна минала и заминала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 14 минути, GriskoBeats каза: Въй, хит? Много смело така да го наречем. Просто написах Биляна, това ми излезе и заглавието нищо не ми говореше - та затова рекох ще ви подмамя. Иначе я знам песента като я пуснах, но... отдавна минала и заминала. Хит за нейното равнище. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 3 часа , Fast каза: Хит за нейното равнище. Ми тя реално и малък хит не е имала, просто някои приятни песнички. Доста я ротираха иначе. Може би Искаш много, даваш малко и Жар върху лед й бяха най-популярни. После и Любовна жажда, но на Малина версията беше голям хит. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 преди 11 часа , asylum каза: Ми тя реално и малък хит не е имала, просто някои приятни песнички. Доста я ротираха иначе. Може би Искаш много, даваш малко и Жар върху лед й бяха най-популярни. После и Любовна жажда, но на Малина версията беше голям хит. Харесвам й онази "Кой ти каза, че с теб ще изляза" Иии "Любовта ме промени", напомня ми за един бивш 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 преди 1 час , Just_Me каза: Харесвам й онази "Кой ти каза, че с теб ще изляза" Иии "Любовта ме промени", напомня ми за един бивш Мен ме кефят и Бързай бавно, Обичам всичко в теб, Не ме търси, Пламък и лед, Закуска в леглото, Спомен от Рая 🤣 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.