DevilWish Публикувано на Ноември 20 Report Share Публикувано на Ноември 20 🎼 Music: Artur Nadosyan / Nadosyan Music Ltd. / NMH Recording Studio 🎵 Original Version Arrangement Idea: Artur Nadosyan / Nadosyan Music Ltd./ NMH Recording Studio 🎵 New Arrangement: Velislav Draganinski for Nadosyan Music Ltd. 📝 Lyrics: Lora Dimitrova Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Оригиналната версия е по-добре.... Не им ли омръзна да ни представят песни по на 10-15 години? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Доста приятна песен, нищо че не знам коя за бога е тази.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Преди месец я чух още предия дая пуснат и не ме грабна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Яка песен само това гръкче мургавото почва да ме дразни. Не ме кефи това джудже гръцкото. Денс парчетата ме кефят и това се е получило добре в чалга тематика. Драганински има пръст и тук ето защо ме кефи. Тоя човек се е активизирал в последните дни, похвално! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.