Jump to content

Емилия - Сбърка адреса

Препоръчани коментари

преди 1 минута, SantaCloud каза:

По тая песен има огромен хайп. Купуват следващите дни ако има нужда. 

Любимката ти Ина заснела втори клип. И тя купува

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Любимката ти Ина заснела втори клип. И тя купува

Любимка ми е колкото Веско Маринов и Графа хахах :D Тя не купува, а рекламира.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, SantaCloud каза:

Само ти чуваш скърцания. 4К лайка за 30 минути. Броячът заби хахахах 

Естествено, че ще ги чувам. Слушалките ми не са за 20лв от битака и имат чувствителност в голям спектър от честоти. Дори и най-ниския/висок тон ще го чуя. На по евтини рисървъри тези честоти се замазват и ви звучи перфектно.

Защо като си пусна мастер на някоя песен от световната сцена всички звучи кристално чисто, а само на нашите чалгарки звучат масово зле?

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, xroflx9 каза:
  Покажи скрито съдържание

Когато във форума преобладават положителни коментари за премиерата на някоя песен,то тя винаги се оказва провал,така че съм спокоен понеже това ще й поредния флоп на тая.

И аз си мислих същото, но шансовете нещо да се обърка са клонящи към нула. Сори.

Сподели в други сайтове

Току що, FolkEmpire каза:

Естествено, че ще ги чувам. Слушалките ми не са за 20лв от битака и имат чувствителност в голям спектър от честоти. Дори и най-ниския/висок тон ще го чуя. На по евтини рисървъри тези честоти се замазват и ви звучи перфектно.

В крайна сметка не правят песните за разбирачи, а за пияници в дискотеки🫠

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Смени слушалките и пак се върни тук. :D ХИТ!

преди 1 минута, FolkEmpire каза:

Защо като си пусна мастер на някоя песен от световната сцена всичко звучи кристално чисто, а само на нашите чалгарки звучат масово зле?

Не си достатъчно пиян. Коригирай се.

Сподели в други сайтове

Когато мелето хвали, е лицемерно, и резултира във флоп. Бившата Счети да се пази!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Не си достатъчно пиян. Коригирай се.

Не съм се напивал сигурно от гимназията, много време е минало от тогава. Просто пиша по-бързо от колкото виждам какво съм писал и за това се получават грешки.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, SantaCloud каза:

Да сменям Сони-та за около 1 бон? Не благодаря. Супер са си, само на Тенекията не му звучат добре нещата сори. Като ви харесва слушайте си го.

Сподели в други сайтове

Да сменям Сони-та за около 1 бон? Не благодаря. Супер са си, само на Тенекията не му звучат добре нещата сори.

Този хит се слуша с обикновени слушалки. 

400 коментара и като гледам и там няма хейт хахах 

5,3К лайка за 45 минути. Тая Счетоводителка превъртя сметките в края на отчетната година с тези гърмежни бомби.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, SantaCloud каза:

Този хит се слуша с обикновени слушалки. 

400 коментара и като гледам и там няма хейт хахах 

5,3К лайка за 45 минути. Тая Счетоводителка превъртя сметките в края на отчетната година с тези гърмежни бомби.

Гледай си лайковете и коментарите като зомбитата. Аз не се влияя от тези неща. Слушам каквото ми хареса, това не е едно от тях. Трябваше ли да пускаме офтопици?

Сподели в други сайтове

Гледай си лайковете и коментарите като зомбитата. Аз не се влияя от тези неща. Слушам каквото ми хареса, това не е едно от тях. Трябваше ли да пускаме офтопици?

Че има ли нещо, което ти харесва? Нямам такъв спомен :D 

Клипът лъха на скъпо. Явно е имала останал бюджет в края на годината. Но нали Слави плати предното видео...

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, SantaCloud каза:

Че има ли нещо, което ти харесва? Нямам такъв спомен :D 

Клипът лъха на скъпо. Явно е имала останал бюджет в края на годината. Но нали Слави плати предното видео...

Повечето музикална продукция издадена през псоледните години е тотална повърня. 90% кавъри звучащи по-зле от първите. 9% авторски бълвочи и 1% що годе качствен продукт. 

Защо трябва да се влияя от тренда и това кой колко гледания/харесвания имал? Слушам си това, което ми е на сърце и ме кара да се чувствам добре.

Клиповете са посредствен пълнеж опитващ се да копира от киното. Предпочитам да гледам кино пред това да гледам плагиства на чалгарки назоваващи ги като "взаимстване".

Сподели в други сайтове

Харесва ми! По принцип тази песен би отивала на певици като Галена, Лорена и Татяна, че дори и Симона.

Самата Емилия е казвала, че от нея трудно може да се изкара агресия, затова този опит за излизане от зоната й на комфорт трябва да бъде оценен. 

----------

С клипа се е опитала да даде една гръд на рейтинга - no pun intended 

Сподели в други сайтове

Само ще ви кажа, че от По-по-по не ме е закачала така чалга песен!!! А 99.99% от коментарите са, че това е ХИТ!

305К 22 часа 21К лайка 1,1 коментара.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...