Emanuela.Carey Публикувано на Ноември 29 Report Share Публикувано на Ноември 29 Music | Deyan Asenov, Azis, Emrah Arranger | Deyan Asenov Lyrics | Lora Dimitrova, Azis Video | Liydmil Ilarionov - Lyusi Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 29 Author Report Share Публикувано Ноември 29 Мелодията на припева ми звучи много позната... да не е чопната от някоя ретро песен? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 На първо слушане става а тази в килпа как плича на Симона (alphamusic) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Тръгна слабо, но припева ми хареса. Бива..... даже е по-добре от Мръсницата. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 И на мен припева ми звучи доста познато 🤔 Азис кога ще спре с тия еднакви текстове..за просяка, бездомника, кученцето - то не бе "Хабиби", "По по по", ми сега и тук 🙄 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Крали са нещо от ранните 2000, не мога да се сетя коя песен 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Средна хубост. Едва ли ще си я пусна пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Азис няма никакво себеуважение.. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Когато си помислиш,че не си виждал по-противно нещо и те изкарат дует 😄 Кога очакваме да напазарят? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 "Като Кевин забравен за Коледа" трябваше да е. Кое дете го забравят зо Коледа? Ооо не като чух ударните и усетих противната ТЕНЕКИЯЯЯЯЯЯЯЯ!. Евтинджос музикос итс нот гуууд! Отсвира го е гепил от дуета на двете Стружки. Естествено го е скапал тотално с тоя генератор гаден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Гърмииии 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Азис тая песен я пее за стотен път - все кученца, изоставени деца... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Не знам защо , но някак си тук припева ме кара да се сещам за този припев, въпреки че са различни 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Не ми харесва. Емрах не трябваше да прави дует с този дразнител. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 11 часа , asylum каза: Крали са нещо от ранните 2000, не мога да се сетя коя песен То и визията е на Магапаса от ония години, та може и за песньовката оттам да са се вдъхновили. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 на същата локация от песента с Антонио,но пък Емрах ми е станал секси и искам да ме мине!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Песента не става за нищо, а Азис става все по противен в клиповете си. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 95% детенце, кученце, просяк, къшей, звънни/не ми звънни, мръзна, удряй. 5% вокали 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Много си е яка песента, а Азис е голям глас. Все недоволни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.