asylum Публикувано на Ноември 30 Report Share Публикувано на Ноември 30 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Нещо не е наред тук. Не ми харесва. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 30 Author Report Share Публикувано Ноември 30 преди 2 минути, SantaCloud каза: Нещо не е наред тук. Не ми харесва. Ако щеш! 🤣 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Току що, asylum каза: Ако щеш! 🤣 Предпочитам си оригинала! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 25 минути, SantaCloud каза: Нещо не е наред тук. Не ми харесва. Харесва ми, когато се подиграваш на недъзите на хората. 😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Оф! Нека си прави нейни песни. преди 2 часа , SantaCloud каза: Предпочитам си оригинала! Много ясно! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Одрала е гласните струни на майка си. микс и мастър | ПЛАМЕН ВЕЛИНОВ Малко е прекалил с ниските, но се търпи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 8 часа , FolkEmpire каза: Одрала е гласните струни на майка си. микс и мастър | ПЛАМЕН ВЕЛИНОВ Малко е прекалил с ниските, но се търпи. Одрала дръжки.. По-скоро нея са я драли жива, докато е записала. Обожавам Румяна, ама щерка й е тотал щета, сори. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Напълно излишна версия на песента. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Силно желая успех на момичето, но не разбирам стратегията на продуцентите - хващане като удавници за сламка за носталгията подобно на Токича. Това е по-добре монтирано от записите на Кати, но пак звучи като ученически напън с програма като Audacity или Wavepad sound editor. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.