DevilWish Публикувано на Ноември 30 Report Share Публикувано на Ноември 30 Правила: 1. В темата се пише само за поп-фолк и всичко около жанра. Спамът, флуудът, двойните постове, саморекламата и прекомерните залитания от основната тема са забранени. Не са позволени коментари, съдържащи само емоджита, клипове и снимки без контекст. Не е позволено постването на повече от едно видео от видео платформи в един пост. Ако има нужда от повече, да бъдат вмъкнати като линк. Коментари, които затрудняват нормалното браузване (разглеждане) на страницата - ще бъдат скривани. 2. Не се допуска създаването и използването на псевдоними на фенове или фен маси, както и свързването на фенство с личен живот. 3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати. 4. Освободеният език към публични личности и продуценти е допустим, когато не са засегнати техни деца, роднини и близки хора, които не са в публичната сфера. 5. Споделянето на линкове за изтегляне към незаконно изтекла музика в темата е забранено без изричното разрешение на администратор. Екипът си запазва правото да крие или мести коментари, които не отговарят на горепосочените правила, а системните и повторните нарушители ще бъдат наказвани. Само модератори могат да създават тази тема и задължително трябва да посочат Време на заключване Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Музикалния ми вкус в едно видео. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Премиери които можем да очакваме през декември: Анелия и DJ Живко Микс Емануела Теди Александрова и Diamond Галин Ивайла Непотвърдени: Джордан Меди Лидия 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Айде на коледното настроениееее (Ако не ги познахте, това са Жалkа, Цура и Хeмоглобин преди корекциите) 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 1 час, DevilWish каза: Правила: 3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати. @xroflx9 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 13 минути, Karma93 каза: Айде на коледното настроениееее (Ако не ги познахте, това са Жалkа, Цура и Хeмоглобин преди корекциите) как няма да позная Галин,мила... тук е от сладурските му години,в които тряскаше мъжко и женско по морето, преди да се ориентира към Бразилия 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 29 минути, Emanuela.Carey каза: Премиери които можем да очакваме през декември: Анелия и DJ Живко Микс... Лидия Пак ли? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 14 минути, fengergana каза: @xroflx9 Мила,поздравяваш ме с любимата песен на Лорена,но за мен си оставаш една 🤪 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 6 часа , SantaCloud каза: Пак ли? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Нека и този месец почнем с хитово хитови гърмежи! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ❤️❤️❤️ 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Anelia Music 6 м · Изключително съм щастлива да ви представя лимитирано издание на календар за 2025 година. Вече можете да го поръчате предварително през https://emusic.bg/aneliya-2025/ и всеки, който направи поръчка до 15.12.2024 г. включително, ще получи календара ръчно подписан с автограф от мен и послание за 2025 година. ОБИЧАМ ВИ! Вие ме правите силна на сцентата! Силна да продължавам да надскачам себе си всеки път! 1 4 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 5 минути, DevilWish каза: Anelia Music 6 м · Изключително съм щастлива да ви представя лимитирано издание на календар за 2025 година. Вече можете да го поръчате предварително през https://emusic.bg/aneliya-2025/ и всеки, който направи поръчка до 15.12.2024 г. включително, ще получи календара ръчно подписан с автограф от мен и послание за 2025 година. ОБИЧАМ ВИ! Вие ме правите силна на сцентата! Силна да продължавам да надскачам себе си всеки път! Само ако посланието е "Желая ви много по-важни неща! Нека ви предстоят наркотици, полов живот, впоследвие вече и други неща!". Иначе не го искам, дори да е на по-Емека хартия и навит на руло! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 11 часа , Karma93 каза: Айде на коледното настроениееее (Ако не ги познахте, това са Жалkа, Цура и Хeмоглобин преди корекциите) Галя на стопкадрото я помислих за Преса 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Има ли тема за ,,На магия’’ на Галин и Диона? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 2 часа , DevilWish каза: Anelia Music 6 м · Изключително съм щастлива да ви представя лимитирано издание на календар за 2025 година. Вече можете да го поръчате предварително през https://emusic.bg/aneliya-2025/ и всеки, който направи поръчка до 15.12.2024 г. включително, ще получи календара ръчно подписан с автограф от мен и послание за 2025 година. ОБИЧАМ ВИ! Вие ме правите силна на сцентата! Силна да продължавам да надскачам себе си всеки път! *ОБИЧАМ ВИ! Вие ме правите силна на сцентата! Силна да продължавам да надскачам себе си всеки път!* и после БАМ - 20 лева за смотан календар. Да взимат пример от Галена и да го правят на giveaway или по участия, това е подарък за най-верните фенове, не за пари. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Снежина: "Ние софиянци слушаме сръбска музика!" Ето, и Снежи ви го каза, каймакът на обществото какво е слушал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 22 минути, pacho каза: Снежина: "Ние софиянци слушаме сръбска музика!" Ето, и Снежи ви го каза, каймакът на обществото какво е слушал. Е, на нея във вените й тече каймак. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 30 минути, pacho каза: Снежина: "Ние софиянци слушаме сръбска музика!" Ето, и Снежи ви го каза, каймакът на обществото какво е слушал. Миналата седмица бях в една механа в Перник и за първи път видях хора да играят право хоро на сръбска музика 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 37 минути, pacho каза: Снежина: "Ние софиянци слушаме сръбска музика!" Ето, и Снежи ви го каза, каймакът на обществото какво е слушал. Значи признава, че била въртиопашка, но сегашните били сексуални и извратени. Лелче, остаря ли, какво стана? Такива като Алфите са ангели, бе... 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 9 минути, SantaCloud каза: Значи признава, че била въртиопашка, но сегашните били сексуални и извратени. Лелче, остаря ли, какво стана? Такива като Алфите са ангели, бе... Много е зле и в последната година търси внимание, чрез разказите си за великите мутри.... Хем вика, че са си поръчвали певиците и като тръгнат с тях, не знаят къде точно ще ги заведат и какво ще правят с тях, а в следващия момент вика това бяха добри момчета с голямо достойнство и мъжка дума.... 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Защо й се дава трибуна? Та тя беше във В група в най-добрия случай. Нито в била топ име, нито нищо. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 преди 1 час , Willy каза: *ОБИЧАМ ВИ! Вие ме правите силна на сцентата! Силна да продължавам да надскачам себе си всеки път!* и после БАМ - 20 лева за смотан календар. Да взимат пример от Галена и да го правят на giveaway или по участия, това е подарък за най-верните фенове, не за пари. Тя всеки път е СИЛНА на сцената! преди 4 часа , Lelqtian каза: Само ако посланието е "Желая ви много по-важни неща! Нека ви предстоят наркотици, полов живот, впоследвие вече и други неща!". Иначе не го искам, дори да е на по-Емека хартия и навит на руло! По-добре Милде! Емека е запазена за други! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Когато изневерят на счетоводителката във фирмата и служители от всички нива се обединят да накажат неверника 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Що не казвате, че Счетоводителката е номер 1 в Трендинг за Музика и в секцията Now. Ваня и Синан с 458 825 гледания за денонощие хахах а в Трендинг са едно голямо нищо. Явно купуват от Индия. Весико Маринов дебютира в Топ 100 с новия си хит "Моята снежинка" на номер 45. Галин с 0 песни в топ 100. Лидия с 0 песни в топ 100. Не броя дуета с Азис. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.