Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 21:00

Препоръчани коментари

Правила:

1. В темата се пише само за поп-фолк и всичко около жанра. 

Спамът, флуудът, двойните постове, саморекламата и прекомерните залитания от основната тема са забранени.

Не са позволени коментари, съдържащи само емоджита, клипове и снимки без контекст.  

Не е позволено постването на повече от едно видео от видео платформи в един пост. Ако има нужда от повече, да бъдат вмъкнати като линк.

Коментари, които затрудняват нормалното браузване (разглеждане) на страницата - ще бъдат скривани.

2. Не се допуска създаването и използването на псевдоними на фенове или фен маси, както и свързването на фенство с личен живот. 

3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати. 

4. Освободеният език към публични личности и продуценти е допустим, когато не са засегнати техни деца, роднини и близки хора, които не са в публичната сфера.

5. Споделянето на линкове за изтегляне към незаконно изтекла музика в темата е забранено без изричното разрешение на администратор. 

Екипът си запазва правото да крие или мести коментари, които не отговарят на горепосочените правила, а системните и повторните нарушители ще бъдат наказвани. 

Само модератори могат да създават тази тема и задължително трябва да посочат Време на заключване

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Премиери които можем да очакваме през декември:

Анелия и DJ Живко Микс
Емануела
Теди Александрова и Diamond
Галин
Ивайла

Непотвърдени:    
Джордан
Меди
Лидия

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:

Правила:

3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати. 

@xroflx9 

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Karma93 каза:

Айде на коледното настроениееее (Ако не ги познахте, това са Жалkа, Цура и Хeмоглобин преди корекциите)

как няма да позная Галин,мила...

тук е от сладурските му години,в които тряскаше мъжко и женско по морето, преди да се ориентира към Бразилия

Сподели в други сайтове

image.png.ef1891b6fc511f2197479c608c9ce42f.png

6 м  · 

Изключително съм щастлива да ви представя лимитирано издание на календар за 2025 година. Вече можете да го поръчате предварително през https://emusic.bg/aneliya-2025/ и всеки, който направи поръчка до 15.12.2024 г. включително, ще получи календара ръчно подписан с автограф от мен и послание за 2025 година.
ОБИЧАМ ВИ! Вие ме правите силна на сцентата! Силна да продължавам да надскачам себе си всеки път!

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, DevilWish каза:

6 м  · 

Изключително съм щастлива да ви представя лимитирано издание на календар за 2025 година. Вече можете да го поръчате предварително през https://emusic.bg/aneliya-2025/ и всеки, който направи поръчка до 15.12.2024 г. включително, ще получи календара ръчно подписан с автограф от мен и послание за 2025 година.
ОБИЧАМ ВИ! Вие ме правите силна на сцентата! Силна да продължавам да надскачам себе си всеки път!

Само ако посланието е "Желая ви много по-важни неща! Нека ви предстоят наркотици, полов живот, впоследвие вече и други неща!". Иначе не го искам, дори да е на по-Емека хартия и навит на руло!  

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Karma93 каза:

Айде на коледното настроениееее (Ако не ги познахте, това са Жалkа, Цура и Хeмоглобин преди корекциите)

Галя на стопкадрото я помислих за Преса

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Има ли тема за ,,На магия’’ на Галин и Диона? 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DevilWish каза:

6 м  · 

*ОБИЧАМ ВИ! Вие ме правите силна на сцентата! Силна да продължавам да надскачам себе си всеки път!*

и после БАМ - 20 лева за смотан календар. Да взимат пример от Галена и да го правят на giveaway или по участия, това е подарък за най-верните фенове, не за пари.

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, pacho каза:

Снежина: "Ние софиянци слушаме сръбска музика!"

Ето, и Снежи ви го каза, каймакът на обществото какво е слушал.

Е, на нея във вените й тече каймак.

Сподели в други сайтове

преди 30 минути, pacho каза:

Миналата седмица бях в една механа в Перник и за първи път видях хора да играят право хоро на сръбска музика

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, pacho каза:

Значи признава, че била въртиопашка, но сегашните били сексуални и извратени. Лелче, остаря ли, какво стана? Такива като Алфите са ангели, бе...

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, SantaCloud каза:

Значи признава, че била въртиопашка, но сегашните били сексуални и извратени. Лелче, остаря ли, какво стана? Такива като Алфите са ангели, бе...

Много е зле и в последната година търси внимание, чрез разказите си за великите мутри....

Хем вика, че са си поръчвали певиците и като тръгнат с тях, не знаят къде точно ще ги заведат и какво ще правят с тях, а в следващия момент вика това бяха добри момчета с голямо достойнство и мъжка дума....

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Willy каза:

*ОБИЧАМ ВИ! Вие ме правите силна на сцентата! Силна да продължавам да надскачам себе си всеки път!*

и после БАМ - 20 лева за смотан календар. Да взимат пример от Галена и да го правят на giveaway или по участия, това е подарък за най-верните фенове, не за пари.

Тя всеки път е СИЛНА на сцената! :D 

преди 4 часа , Lelqtian каза:

Само ако посланието е "Желая ви много по-важни неща! Нека ви предстоят наркотици, полов живот, впоследвие вече и други неща!". Иначе не го искам, дори да е на по-Емека хартия и навит на руло!  

По-добре Милде! Емека е запазена за други!

Сподели в други сайтове

Що не казвате, че Счетоводителката е номер 1 в Трендинг за Музика и в секцията Now.

Ваня и Синан с 458 825 гледания за денонощие хахах

а в Трендинг са едно голямо нищо. Явно купуват от Индия. 

Весико Маринов дебютира в Топ 100 с новия си хит "Моята снежинка" на номер 45. Галин с 0 песни в топ 100. Лидия с 0 песни в топ 100. Не броя дуета с Азис. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...