Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 21:00

Препоръчани коментари

преди 8 часа , xroflx9 каза:

Хайде да не пренаписваме историята. За концерта на Криско имаше огромна рекламна кампания докато за този на Преслава почти никаква. На Преса ако й се даваха толкова пари за реклама можеше и стадион Васил Левски да напълни

Да се спомене факт не е пренаписване. Криско продаде залата по-бързо от Преслава и в момента като гледам е продал на 95% и втората дата - това е фактът. Кой каква реклама е имал вече си е свързано с тяхно лично решение, но тук подигравките с Криско първите дни можеха да създадат впечатлението, че той и с цялата реклама на света няма да напълни дори един път...

Да уточня, че аз не съм подценявал концерта на Преслава, също както сега не подценявам предстоящия на Галена. Подигравките тук са към други, които влагат старание и се опитват да развиват концертна дейност, като Криско и Рени.

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 4 минути, SG каза:

Да се спомене факт не е пренаписване. Криско продаде залата по-бързо от Преслава и в момента като гледам е продал на 95% и втората дата - това е фактът. Кой каква реклама е имал вече си е свързано с тяхно лично решение, но тук подигравките с Криско първите дни можеха да създадат впечатлението, че той и с цялата реклама на света няма да напълни дори един път...

Да уточня, че аз не съм подценявал концерта на Преслава, също както сега не подценявам предстоящия на Галена. Подигравките тук са към други, които влагат старание и се опитват да развиват концертна дейност, като Криско и Рени.

Казвал съм го много пъти, Криско е страшно явление. Спокойно мога да го поставя до Азис, Преслава и Галена. Жестока истерия има по него. И е кажи речи 15 години на сцена.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Сряда 12:00 - Анелия и Живко Микс - Парти

Музика: Велислав Драганински

Текст: Петя Радева

WWW.INSTAGRAM.COM

609 likes, 3 comments - anelia_official on December 1, 2024: "@anelia_official x @jivko_mix_official | Парти | Party | 04.12.2024 | 18:00 | YouTube channel: Anelia Official 🔜🎉🔜 #coming...

https://www.youtube.com/watch?v=frPfglodDzk

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, SantaCloud каза:

Казвал съм го много пъти, Криско е страшно явление. Спокойно мога да го поставя до Азис, Преслава и Галена. Жестока истерия има по него. И е кажи речи 15 години на сцена.

Колкото и да се заобикалят нещата, в десетилетието 2010-20 имена като Криско, Гери-Никол и други от попа имаха връх, какъвто чалгата не е имала от ретрото. Цялата държава говореше за тях и дори хейтърите тайничко ги слушаха, а чалгарите искаха да са като тях - затова аз още по онова време твърдях, че те са новата чалга. Конкретно при Криско публиката може би просто не прие опитите му да се прави на хардкор чалгар (освен подбутнатите от някой и друг фейк милион дуети с Галена), но тази година си направи хит в стария стил и показа, че още има хляб в него. Аз след Капките се убедих, че той е изпълнител с потенциал да бъде любимец на публиката и след години, просто защото е много талантлив и не се взима твърде несериозно, а с това + успешната формула в доста парчета е и симпатичен на масата българи.

Сподели в други сайтове

NEWSBP.COM

Новината на деня днес е решението на Преслава да напусне Пайнер. Компанията, която я направи известна и в която тя се водеше топ изпълнител до вчера. Буквално до вчера, тъй като броени дни след юбилейния си грандиозен концерт в Арена Армеец, Преси заявила на Митко Пайнера, че си тръгва. И е категорична. Реално добричлийката...

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Сряда 12:00 - Анелия и Живко Микс - Парти

Музика: Велислав Драганински

Текст: Петя Радева

WWW.INSTAGRAM.COM

609 likes, 3 comments - anelia_official on December 1, 2024: "@anelia_official x @jivko_mix_official | Парти | Party | 04.12.2024 | 18:00 | YouTube channel: Anelia Official 🔜🎉🔜 #coming...

Хит!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Преслава е за съд, че затапи една от най-добрите си песни в последните години заради сезонен комерс като "С нервите съм зле". Все пак си мисля, че песента се хареса на широк кръг от хора и очаквам да се помни в дългосрочен план.

Сподели в други сайтове

преди 43 минути, SG каза:

Преслава е за съд, че затапи една от най-добрите си песни в последните години заради сезонен комерс като "С нервите съм зле". Все пак си мисля, че песента се хареса на широк кръг от хора и очаквам да се помни в дългосрочен план.

Тъпа патка

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 59 минути, SG каза:

Не съм съгласен. Как я е затапила? Има 3,5 милиона за по-малко от месец, което за балада е невероятен резултат. Дори повечето комерси не правят такива цифри вече. На концерта пък я побутна още повече, като я изпя с Паола и беше едно от събитията на вечерта: "Дъщерята на Преслава пее, майка и дъщеря в дует". Комерс ремикс също пусна, та който иска да слуша него. Не знам какво още би могла да направи за тази песен. Не мисля, че може да става въпрос, че "С нервите съм зле" й е попречила по някакъв начин. Двете песни са твърде различни, а и не може без парчета за дискотеките. Та тя дори не пя Нервите на концерта.

Сподели в други сайтове

преди 56 минути, SG каза:

Аз ви казах, че така ще стане. А по-голяма простотия от това да изсипеш 4 песни за седмица няма. Да спрат да гледат от сърбите. Освен ако и 4те песни не са топ хитове, тук само ги затапват. Безсмислено е да пускат повече от 1 песен на месец. Защо не пускат 10 песни на година по една на месец, вместо да бълват 10 наведнъж. Така ще задържат вниманието към себе си непрекъснато. Най-добре е да пускат по 4-5 на година - на 2-3 месеца по 1. И както Лидия - като уцели флоп, да дава към следваща. Макар че то на Алфа не е стандартно положението. В тоя общ канал... чудя се кога ще стане като Планета Офишъл и Фиентв. 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Gerganafen каза:

Не съм съгласен. Как я е затапила? Има 3,5 милиона за по-малко от месец, което за балада е невероятен резултат. Дори повечето комерси не правят такива цифри вече. На концерта пък я побутна още повече, като я изпя с Паола и беше едно от събитията на вечерта: "Дъщерята на Преслава пее, майка и дъщеря в дует". Комерс ремикс също пусна, та който иска да слуша него. Не знам какво още би могла да направи за тази песен. Не мисля, че може да става въпрос, че "С нервите съм зле" й е попречила по някакъв начин. Двете песни са твърде различни, а и не може без парчета за дискотеките. Та тя дори не пя Нервите на концерта.

Алгоритмично загуби доста. Писмо вече не се препоръчва както в началото. Затова вече падна до под 100к на ден.  Можеше да е като Улицата тази песен. Нервите също отстъпи на всички нови песни. Няма да има дълго задържане ми се струва. И то благодарение на тъпите пълнежи дето пусна след нервите.

Писмо излезе само преди 3 седмици. Че тя до март ще е пуснала следващата.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, SantaCloud каза:

Алгоритмично загуби доста. Писмо вече не се препоръчва както в началото. Затова вече падна до под 100к на ден.  Можеше да е като Улицата тази песен. Нервите също отстъпи на всички нови песни. Няма да има дълго задържане ми се струва. И то благодарение на тъпите пълнежи дето пусна след нервите.

Писмо излезе само преди 3 седмици. Че тя до март ще е пуснала следващата.

И все пак 3,5 милиона за балада си е Уоу. Дори комерсите я направят 2 милиона за месец вече, я не. Очевидно е решила да приключва с този албум до края на годината и както казваш ти, вероятно напролет ще атакува с нова песен. Затова и изсипа всичките клипове в рамките на месец.

Сподели в други сайтове

Току що, Gerganafen каза:

И все пак 3,5 милиона за балада си е Уоу. Дори комерсите я направят 2 милиона за месец, я не.

Въпросът е, че правят глупави решения и не мислят прагматично. Просто си изстреля патроните. Даже! Ако беше издала албума без нервите и тях ги остави за пролетта - щеше да е супер.

Но дали се подхлъзна от Галена, която изсипа 6 песни през лятото, не знам. Да не остане и петка назад.

Сподели в други сайтове

Току що, SantaCloud каза:

Въпросът е, че правят глупави решения и не мислят прагматично. Просто си изстреля патроните. Даже! Ако беше издала албума без нервите и тях ги остави за пролетта - щеше да е супер.

Но дали се подхлъзна от Галена, която изсипа 6 песни през лятото, не знам. Да не остане и петка назад.

Както бях коментирал и преди, за мен щеше да е по-добре ако беше пуснала албума с неклипирани песни, и после да се допитва до феновете коя им е любима, всеки да се чуди дали ще има клип на неговата любима песен и т.н. Дори и вече да ги беше заснела, да беше пуснала клиповете постепенно. Така албумът щеше да има по-дълъг живот. Но явно е решила да го отметне и да започне новата година на чисто.

Сподели в други сайтове

''С нервите съм зле'' продължава да си върви чудесно, стига излишни драми. Само Емилия, която ще е с хита на сезона е доста над нея. 

''Уау'' също е над нея, но Меди като цяло е много силен в стрийминг платформите и самата песен си е доста по-нова.

''Писмо'' има супер задържване. Идват празници и на хората може би не им се слушат толкова драматични неща, но щом почти месец след премиерата си прави около 100к дневно (което за Преслава е супер) няма за какво да се притеснява.

''Не идвай'' също се развива по-добре от ''Нищо'' а всички сме гледали клипове как се дерат на ''Нищо''. Така че Преслава изпраща годината с три хита (две по-големи и един среден) и най-успешния самостоятелен чалга концерт за последните години.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Gerganafen каза:

Както бях коментирал и преди, за мен щеше да е по-добре ако беше пуснала албума с неклипирани песни, и после да се допитва до феновете коя им е любима, всеки да се чуди дали ще има клип на неговата любима песен и т.н. Дори и вече да ги беше заснела, да беше пуснала клиповете постепенно. Така албумът щеше да има по-дълъг живот. Но явно е решила да го отметне и да започне новата година на чисто.

Албумите няма как да имат дълъг живот. Стрийминг платформите не го позволяват. Това което може да направи е един месец - яко предварителни поръчки. Като нали пуска топ сингъла междувременно, за да ги зариби. Ако може да тури един плакат и някакви джаджи - предпразнично. Щеше да изцоца не 20 лева, а 50 лева. Като подаръчна кутия. Ама липсва концепция както при Галя. 

Затова ще си продават 500 бройки и ще се хвалят как се бил изчерпил. 

Сподели в други сайтове

Току що, -A. каза:

''С нервите съм зле'' продължава да си върви чудесно, стига излишни драми. Само Емилия, която ще е с хита на сезона е доста над нея. 

''Уау'' също е над нея, но Меди като цяло е много силен в стрийминг платформите и самата песен си е доста по-нова.

''Писмо'' има супер задържване. Идват празници и на хората може би не им се слушат толкова драматични неща, но щом почти месец след премиерата си прави около 100к дневно (което за Преслава е супер) няма за какво да се притеснява.

''Не идвай'' също се развива по-добре от ''Нищо'' а всички сме гледали клипове как се дерат на ''Нищо''. Така че Преслава изпраща годината с три хита (две по-големи и един среден) и най-успешния самостоятелен чалга концерт за последните години.

Чакай да изсипят нови 10 песни и ще видиш  къде ще са Писмо и последните 2. Нервите може и да оцелее по празниците, но няма да е топ хитът.

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Gerganafen каза:

Хайпът до голяма степен се пренесе към комерса, което беше очаквано. "Писмо" се развива добре за балада, но според мен заслужаваше успеха на една "Да си тук", примерно.

преди 11 минути, SantaCloud каза:

Аз ви казах, че така ще стане. А по-голяма простотия от това да изсипеш 4 песни за седмица няма. Да спрат да гледат от сърбите. Освен ако и 4те песни не са топ хитове, тук само ги затапват. Безсмислено е да пускат повече от 1 песен на месец. Защо не пускат 10 песни на година по една на месец, вместо да бълват 10 наведнъж. Така ще задържат вниманието към себе си непрекъснато. Най-добре е да пускат по 4-5 на година - на 2-3 месеца по 1. И както Лидия - като уцели флоп, да дава към следваща. Макар че то на Алфа не е стандартно положението. В тоя общ канал... чудя се кога ще стане като Планета Офишъл и Фиентв. 

За мен не е толкова проблем изсипването на доста песни наведнъж, навремето така правеха с албумите. Нещо на самата концепция на Преслава й куца. Малко беше като за създаване на шум около концерта. Но пък е похвално, че сложи цели 4 клипирани нови песни в албум, някои и това не правят. И все пак ерата на Галена се получи къде-къде по-добре, макар че там вече съвсем нямаше как всичко да стане хит.

Сподели в други сайтове

Да направим дисекция на топ 10, че Кондома го няма. 

• Ваня и Синан паднаха с около 350 хиляди гледания и увехнаха под номер 8. Но все още купуват - имат 100к.
  • Азис и Емрах остават първи със солидна преднина от 50к пред втория. А втора е Счети с почти 200к гледания. 
  • Живот мой вече е трета със 170к. 
  • Галин стартира скромно под номер 5 с малко под 135к. 
  • Нервите регистрират нови 131к, а Писмо 85к и трайно спада.  Не вдигай е с под 40к, а Вещица с 20к.
  • Графа се появява на номер 23 с 30к с песен на 2 седмици. 
  • Делта форс има 44к и е единствената песен на Галя (от албума) в топ 25.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, SG каза:

Хайпът до голяма степен се пренесе към комерса, което беше очаквано. "Писмо" се развива добре за балада, но според мен заслужаваше успеха на една "Да си тук", примерно.

За мен не е толкова проблем изсипването на доста песни наведнъж, навремето така правеха с албумите. Нещо на самата концепция на Преслава й куца. Малко беше като за създаване на шум около концерта. Но пък е похвално, че сложи цели 4 клипирани нови песни в албум, някои и това не правят. И все пак ерата на Галена се получи къде-къде по-добре, макар че там вече съвсем нямаше как всичко да стане хит.

За теб не, но за алгоритъма има. А именно от алгоритъма зависи задържането на песните във времето. Точно това искаха макар да е безплодно. Тя се продаде билетите. Затова можеше да мине с Писмо. Защо цели 4 и защо седмица преди концерта? И също колко оплетено - първо пусна инфо за тая Вещица, после за някоя друга. Абе, тотална обърквация. И както се вижда от горния ми пост последните 2 са абсолютен флоп.

При Галена се получи добре, защото в периода не излезе почти нищо интересно. И хората сами се присещаха за песните.

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, SantaCloud каза:

За теб не, но за алгоритъма има. А именно от алгоритъма зависи задържането на песните във времето. Точно това искаха макар да е безплодно. Тя се продаде билетите. Затова можеше да мине с Писмо. Защо цели 4 и защо седмица преди концерта? И също колко оплетено - първо пусна инфо за тая Вещица, после за някоя друга. Абе, тотална обърквация. И както се вижда от горния ми пост последните 2 са абсолютен флоп.

При Галена се получи добре, защото в периода не излезе почти нищо интересно. И хората сами се присещаха за песните.

Е да, с алгоритъма на можем да спорим. :D Макар и понякога да е трудно обясним.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...