Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 21:00

Препоръчани коментари

преди 7 минути, SantaCloud каза:

Има огромно значение - алгоритмичните гледания са 90% от целия процес. Затова в канала на Планета не може и 100к вече да минат. Когато сипеш флопове на неизвестни, Ютюб след това намалява нотификациите, дори следващата песен да е топ хит. А тия дето купуват като Мара - само си прецакват каналите с индийски НЕТАРГЕТИРАН трафик.

Трябва да проуча как работи новият алгоритъм. Той не е много нов, де, но не съм се интересувал. Преди основно беше на базата на гледания и абонати.

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 7 минути, Bunn каза:

Трябва да проуча как работи новият алгоритъм. Той не е много нов, де, но не съм се интересувал. Преди основно беше на базата на гледания и абонати.

О, но... вече абонатите нямат значение. Даже по-малките канали получават по-добри препоръки. Ако цъкнеш на твоя хоум page ще видиш канали, които са с под 1000 последователи. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Just_Me каза:

Бързо е отскочил до Белград след поканата на Цеца. Интересно какво ще го питат и как ще се държи 🤔

20241206_180958.jpg

Ще се мазни и хили на всичко което Цеца каже.
Тя ще му прави четки, че той е най-големия в България - той ще се прави на скромен въпреки, че преди седмица сам си е броил гледанията на сторита.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , SantaCloud каза:

Атижо, за хвалба ли е, че си клонинг? Като нямаш индивидуалност - нямаи да пробиеш Нито глас, нито песни,  а пък за харизма да не говорим.

То пък все едно да си клонинг на Сланина е за хвалба, чист резил. Атижето е по-известно, покрай Бай Брадър, но пак ... 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , WindWalkerMonk каза:

Просто пя тъпи песни. Ако беше пяла ледена кралица и не сме безгрешни щеше да е друго.

Е хората викаха за Преслава преди да се изнесат, като ще пее чужди песна да беше забила нейните, не на Азис ;) 

Сподели в други сайтове

В Тик Ток вече се върти втори вайръл AI хит с гласа на Галена, има над 600 клипа вече:

VM.TIKTOK.COM

И в същото време излиза и това, което е плашещо докъде стига тоя изкуствен интелект: 

VM.TIKTOK.COM

Според мен трябва да се забранят тия версии с нейния глас, чисто възползване си е и отделно става напрежение с чакането

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Danger. каза:

В Тик Ток вече се върти втори вайръл AI хит с гласа на Галена, има над 600 клипа вече:

VM.TIKTOK.COM

И в същото време излиза и това, което е плашещо докъде стига тоя изкуствен интелект: 

VM.TIKTOK.COM

Според мен трябва да се забранят тия версии с нейния глас, чисто възползване си е и отделно става напрежение с чакането

И с Лили Иванова си бяха направили такава шега. :D 
Отделно, Галена има песен със заглавие #TheBo$$. Ей сега ще я купи.... тия пък големи мечтитатели. 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Danger. каза:

VM.TIKTOK.COM

VM.TIKTOK.COM

Сигурно 2 седмици се върти и вече някоя е купила правата, обсъждахме тези дни.

То е малко трудно и доказването дали е нейният глас. На места звучи различно. :D 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , SantaCloud каза:

Да, склонен съм да се съглася с почти всичко. НО! Това е лош сигнал. Означава, че самите изпълнители не вълнуват публиката, а по-скоро песните им. Знаеш, че името налага песните. Дори готови хитове флопват, ако са изпяти от анонимка. В 2024 сме свидетели на флопове дори на топ изпълнители като Преслава. Съответно насищането с много канали и нотификации са само симптом. 

Изпълнителите не са интересни на аудиторията. И да... аз например не съм абониран за канали на чалгарки. Ако не следя форума - няма и да разбирам, че нещо са пуснали. Вярвам, че масовият фен е като мен. Те и затова пускат реклами.

Май май, моделът на Пайнера с централизиране на продукцията беше прекрасен. Сега е много по-трудно. Пък за нови имена - направо невъзможно да пробият.

Между другото от години забелязвам, че масово в Германия, Израел, Аржентина и много други страни - бълват продукция само в четвъртък. Ама буквално всички. Десетки нови песни. През останалата част от седмицата - почти нищо. При тях също са индивидуални каналите. А тук се страхуват - Преслава да не захлюпи Емилия. Според мен се получава конкуренция и покрай едната и другата ще се забележи. Изглежда, че феновете имат периоди на по-силна активност. Виж тези дни как стартираха Аня и  Маноля. Направо потресаващо при първата. То няма никакво оживление сред публиката. Смятам, че всички трябва да изсипват продукция в определен ден. Навремето правиха отстъпки, защото бяха в общ канал. Например Алфите не мога да изстрелят всичко накуп, но индивидуалните канали го могат. 

Напротив. Централизацията на Пайнер беше началото на края. Преди това имаше много компании и всичко се въртеше по кабеларките. Хитове ставаха тези, които най-много се харесват от хората. После с Лайнета хит ставаше каквото каже Дъртака.

Сега нещата отново се връщат в старите рамки.

Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Emanuela.Carey каза:

От 3 дена не спирам да я слушам

spacer.png

Може би ако имаше по-адекватен клип щеше да се забележи повече.

Клипа си е доста адекватен, ако питаш мен. 😏 Само Ема е излишна.

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, DarkChild каза:

Напротив. Централизацията на Пайнер беше началото на края. Преди това имаше много компании и всичко се въртеше по кабеларките. Хитове ставаха тези, които най-много се харесват от хората. После с Лайнета хит ставаше каквото каже Дъртака.

Сега нещата отново се връщат в старите рамки.

Сравняваш много различни периоди на времето преди интернет и в пика на музикалния онлайн консумеризъм.

Преди може да е имало много компании, но музикалните телевизии не са били толкова колкото Ютуб канали има в момента + всички отделни приложения и платформи, които се използват. 
Докато Пайнер събираха почти целия жанр в техния канал хората бяха много по-информирани за нова продукция и рядко се изпускаше проект от по-изявените имена.

Сега като всичко е разпръснато могат да минат месеци преди до средностатистическия слушател да стигне песен на Х певица, освен ако не е някакъв вайръл Тикток хит или не си е платила за реклами по всички възможни инстанции.

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Emanuela.Carey каза:

Сравняваш много различни периоди на времето преди интернет и в пика на музикалния онлайн консумеризъм.

Преди може да е имало много компании, но музикалните телевизии не са били толкова колкото Ютуб канали има в момента + всички отделни приложения и платформи, които се използват. 
Докато Пайнер събираха почти целия жанр в техния канал хората бяха много по-информирани за нова продукция и рядко се изпускаше проект от по-изявените имена.

Сега като всичко е разпръснато могат да минат месеци преди до средностатистическия слушател да стигне песен на Х певица, освен ако не е някакъв вайръл Тикток хит или не си е платила за реклами по всички възможни инстанции.

То и за Планета и Фен може да кажем, че не всеки е имал кабелна тв 🤭

чалга се въртеше по Канал 1, Нова, 7 дни, Кис 13, М Сат и отделно по кабелни чалга канали като София Кабел Фолк и Оникс. Ако нещо е хитово, се забелязва - и преди, и сега.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Djordan - Coming soon

WWW.INSTAGRAM.COM

941 likes, 50 comments - djordann on December 6, 2024: "Дали да не пусна и аз..?! 🤔 🎶🎵😉 #djordan #newenergy #nightofemotions #music".
Сподели в други сайтове

преди 1 час, FikLena каза:

FB_IMG_1733550343831.jpg

Пак ли шимейли? Аман начи, то хубаво извращения, хубаво за всеки влак си имало пътници, ама то ша кажеш не са останали нормални жени в страната ... 

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , WindWalkerMonk каза:

Най голямата! Като чуя другите уроди ми се повръща 

Точно! Истинска натурална българка и жена! Описанието под тоя клип е изчерпателно и казва всичко!

WWW.FACEBOOK.COM

Силвия сияе на празника на с. Ковачевец. На празника на село Ковачевец, проведен наскоро, една от най-големите звезди на българската поп-фолк сцена...

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 56 минути, DevilWish каза:
Преслава изненада Софи Маринова със стрийптизьор за ЧРД
Може да бъде изображение с 2 души и текст, който гласи '2.4K 93 93 45'

Всички 

Можеше да избере някой, който не мяза в гръб на Счети

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...