Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 21:00

Препоръчани коментари

преди 15 минути, SG каза:

Вярна до последно!:1000(26):❤️

WWW.FACEBOOK.COM

Гласувайте за вашите любими изпълнители и песни! 😇

Тя ли е първата от големите, която призовава към гласуване?

Преди нея Галена , Емилия и мн други подканиха към гласуване ама на вас все трън в очите ви е Преслава. Тази година Преслава заслужава всички награди само и единствено заради концерта , който ще остане в историята на поп-фолка като най-силният такъв. Вашите любимки кога???? Много искам и Галена да направи такъв концерт и на нейният ще отида с удоволствие както бях на Преслава. 

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 18 минути, Balkandji1 каза:

Обявено ли е къде ще се проведат тия награди? Дано да е в по-голяма зала тип 1 на НДК, че ако са заврени в някой клуб с ниски тавани, губят тежест.

В последните години Веселина направиха някой и друг концерт в Арена, според мен си се подготвят за там.

преди 23 минути, Patrick96 каза:

знае че тази година поне заслужава награда и й се иска

преди 10 минути, presi_fen! каза:

Преди нея Галена , Емилия и мн други подканиха към гласуване ама на вас все трън в очите ви е Преслава. Тази година Преслава заслужава всички награди само и единствено заради концерта , който ще остане в историята на поп-фолка като най-силният такъв. Вашите любимки кога???? Много искам и Галена да направи такъв концерт и на нейният ще отида с удоволствие както бях на Преслава. 

Не съм ги забелязал приканванията на Галена и Емилия, затова попитах дали е била първата.

Преслава не заслужава Певица на годината само заради концерта. Никога не сме зачитали такива събития за достатъчни да ти уредят друга награда освен Концертна дейност. Тъпо, че тук няма такава категория, нито пък Балада - аз реално не виждам коя от другите награди би била за Преслава.

Сподели в други сайтове

Току що, SG каза:

В последните години Веселина направиха някой и друг концерт в Арена, според мен си се подготвят за там.

Не съм ги забелязал приканванията на Галена и Емилия, затова попитах дали е била първата.

Преслава не заслужава Певица на годината само заради концерта. Никога не сме зачитали такива събития за достатъчни да ти уредят друга награда освен Концертна дейност. Тъпо, че тук няма такава категория, нито пък Балада - аз реално не виждам коя от другите награди би била за Преслава.

Аман от измислени награди - балада, кючек… Ако е достатъчно силно парчето, да се бори за Песен. За каква концертна дейност да дава награда радио? Певица, певец, песен и дует стигат!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, presi_fen! каза:

Аз гледах реклама на ново, предстоящо интервю на Галена в Бтв или Нова, където официално призна, че имало период, в който си била изгубила гласа и дори синът й й бил казал, че това не е неговата майка, щом пее така. Очевидно операцията на гласните струни се е състояла и е била успешна, щом почна с подобни признания. Въпреки това се чудя как ще изкара над 2 часа на живо с нейния глас, пък макар и поправен. Галена няма издържливост в живото пеене. Сигурно ще включи сума ти лайв записи на тоя концерт. Беше казала, че ще го обяви за Коледа.

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, asylum каза:

"Обаче засега сме приятели".

Знаех си! Прекалено е привлекателна, за да кандиса на този мъж. Иначе в къщата бяха целувки, прегръдки, обещания за вярност... Вижте до каква степен може да влияе изолацията на човек.

Според мен Атижа е кур**ва по душа. Не й пречи да я пляска по дупето най-добрия приятел на мъжа й, инжектира си сланини в дупето, за да съсредоточи погледите на хората там, пълно кур**ве.

Сподели в други сайтове

WWW.INSTAGRAM.COM

879 likes, 19 comments - sofi_marinova_official on December 13, 2024: "Яша Яша @maria.mironova_mica 🥰❤️".

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, asylum каза:

Аман от измислени награди - балада, кючек… Ако е достатъчно силно парчето, да се бори за Песен. За каква концертна дейност да дава награда радио? Певица, певец, песен и дует стигат!

Баладата може да бъде наградена и за Песен. Но е хубаво да се отчетат и бавните песни по някакъв начин. И концертната дейност също е за похвала, особено в случай на мега успех като този на Преслава. Мен ако питаш и Клип липсва, пък макар и да са радио. Щеше да има доста повече достойни кандидати, отколкото за поп и фолклорните категории (които се радвам, че присъстват, защото е добре да има поощряване за всички жанрове, макар че тази година в тия двата май няма нито един дори сезонен хит, освен Тука тука).

Сподели в други сайтове

Току що, SG каза:

Баладата може да бъде наградена и за Песен. Но е хубаво да се отчетат и бавните песни по някакъв начин. И концертната дейност също е за похвала, особено в случай на мега успех като този на Преслава. Мен ако питаш и Клип липсва, пък макар и да са радио. Щеше да има доста повече достойни кандидати, отколкото за поп и фолклорните категории (които се радвам, че присъстват, защото е добре да има поощряване за всички жанрове, макар че тази година в тия жанрове май няма нито един дори сезонен хит, освен Тука тука).

За концертна дейност Преса и Стораро може да се състезават за Певец и Певица. 

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, asylum каза:

За концертна дейност Преса и Стораро може да се състезават за Певец и Певица. 

Както казах, концертите досега не сме ги зачитали за основен фактор при спечелването на Певец и Певица. Особено в днешно време тези категории по-скоро показват кой каква публика си е създал през годините, а не дали е най-хитовия за съответната година.

Галена си е Певица на 2024, а Азис - Певец.

Сподели в други сайтове

Току що, SG каза:

Както казах, концертите досега не сме ги зачитали за основен фактор при спечелването на Певец и Певица. Особено в днешно време тези категории по-скоро показват кой каква публика си е създал през годините, а не дали е най-хитовия за съответната година.

Галена си е Певица на 2024, а Азис - Певец.

А защо трябва да е “досега не сме ги зачитали за основен фактор” и кои сме “ние”!? Говори за себе си. Никога не е имало критерии за нищо. Ако един певец напълни голяма зала и публиката му пее хитовете, значи е успешен и заслужава номинация или награда. 

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, SG каза:

Както казах, концертите досега не сме ги зачитали за основен фактор при спечелването на Певец и Певица.

Затова Анелия спечели ПЕВИЦА на 2012.

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Balkandji1 каза:

"Обаче засега сме приятели".

Знаех си! Прекалено е привлекателна, за да кандиса на този мъж. Иначе в къщата бяха целувки, прегръдки, обещания за вярност... Вижте до каква степен може да влияе изолацията на човек.

Според мен Атижа е кур**ва по душа. Не й пречи да я пляска по дупето най-добрия приятел на мъжа й, инжектира си сланини в дупето, за да съсредоточи погледите на хората там, пълно кур**ве.

Идол й била Мара Отварачката 🤣

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Нито тук във форума, нито пък Пайнер, Ара или Нов Фолк много са отчитали концертите, за да награждават някого. Може да се каже, че споменатата от мелето Анелия е едно от малкото изключения, макар че тя си имаше и една много хитова година.

Ако успешните концерти се зачитат за чак такъв фактор, картинката със заслужилите във времето ще се измени много...

Рени - Певица на 2008

Глория - Певица на 2009

Глория - Певица на 2015

Софи Маринова - Певица на 2017

Софи Маринова - Певица на 2022

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, SG каза:

Нито тук във форума, нито пък Пайнер, Ара или Нов Фолк много са отчитали концертите, за да награждават някого. Може да се каже, че споменатата от мелето Анелия е едно от малкото изключения, макар че тя си имаше и една много хитова година.

Ако успешните концерти се зачитат за чак такъв фактор, картинката със заслужилите във времето ще се измени много...

Рени - Певица на 2008

Глория - Певица на 2009

Глория - Певица на 2015

Софи Маринова - Певица на 2017

Софи Маринова - Певица на 2022

Дрън-дрън, та пляс. Дано това да са последните награди, че да млъкнеш по въпроса веднъж завинаги (не че ще млъкнеш, де 🤣).

Ако имаш хитова година, е плюс. Ако си Рени през 2025, няма да станеш певица на годината, но твоите фенове ще са доволни. 
но е трудно да схванеш, тъй че чао

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Да си спечели Преслава, наскоро казах, че нямам против нов сеир. То е ясно, че пак ще е същия цирк и ще е пак едната от двете изтъркани баби. Просто е факт, че Галена е заслужила повече.

Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате.

Емрах е вайръл

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Balkandji1 каза:

Аз гледах реклама на ново, предстоящо интервю на Галена в Бтв или Нова, където официално призна, че имало период, в който си била изгубила гласа и дори синът й й бил казал, че това не е неговата майка, щом пее така. Очевидно операцията на гласните струни се е състояла и е била успешна, щом почна с подобни признания. Въпреки това се чудя как ще изкара над 2 часа на живо с нейния глас, пък макар и поправен. Галена няма издържливост в живото пеене. Сигурно ще включи сума ти лайв записи на тоя концерт. Беше казала, че ще го обяви за Коледа.

Какъв глас е имала, че да го загуби? Винаги е била покъртителна наживо.

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , asylum каза:

Ей така се прави, един пост, 5-6 различни снимки, на всяка - напълно различна жена. Не е ли рано да копира Таня ни Боева? Или се хвали просто как вече е успяла не само да се снабди със собствена тройница пет-шесторница, ми и да ги уреди със машала каросерия? 

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , SG каза:

Деса - Луда Тайна Скраджийка на 2007ма май беше

еклеРени - Сладкарка на 2008

Гюрулту - Трактористка на 2009

Гюрулту - Трактористка на 2015

Поправено. Следват екслузивни кадри с Деса от скараджийското мероприятие ;) 

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, -A. каза:

Софка Маринова с хит ? Пореден ден с почти 100к гледания.

Десислава сигурно пак си задава въпроса толкова ли много цигани има в България ?

To oстанаха предимно такива. Но затова имаме вина всички. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...