Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 21:00

Препоръчани коментари

преди 2 минути, WindWalkerMonk каза:

To oстанаха предимно такива. Но затова имаме вина всички. 

Само Корни Нинова можеше да оправи тази пагубна ситуация, но не и се даде шанс!!

Нали сега любимката ти Мони Загороф пуска дует със Софка. Може и да види хит.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 7 минути, -A. каза:

Само Корни Нинова можеше да оправи тази пагубна ситуация, но не и се даде шанс!!

Нали сега любимката ти Мони Загороф пуска дует със Софка. Може и да види хит.

Две циганки, но наистина с тези джендър пропаганди и цигани, траверси и други изчадия, не остана място за истинските мъже като Нинова. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Lelqtian каза:

Ей така се прави, един пост, 5-6 различни снимки, на всяка - напълно различна жена. Не е ли рано да копира Таня ни Боева? Или се хвали просто как вече е успяла не само да се снабди със собствена тройница пет-шесторница, ми и да ги уреди със машала каросерия? 

Нова категория - собствена 3-4-5-6-ница!!!

преди 1 час, Lelqtian каза:

Поправено. Следват екслузивни кадри с Деса от скараджийското мероприятие ;) 

Тая ми е любимката от новия сезон! Култови говор, изказ и поведение! 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Време е поне днес да сложим всичко друго настрана, за да се насладим на този голям ден, предречен от Нострадамус преди векове и най-накрая реализиран през 2024 от една Барселона гейт звезда... Балада в Алфа!❤️

WWW.INSTAGRAM.COM

18K likes, 79 comments - lidia_alpha on December 12, 2024: "“Ти и аз” 14.12 / 16:00".
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, SG каза:

Време е поне днес да сложим всичко друго настрана, за да се насладим на този голям ден, предречен от Нострадамус преди векове и най-накрая реализиран през 2024 от една Барселона гейт звезда... Балада в Алфа!❤️

WWW.INSTAGRAM.COM

18K likes, 79 comments - lidia_alpha on December 12, 2024: "“Ти и аз” 14.12 / 16:00".

Вчера видЕх, че си е направила канал

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, asylum каза:

Вчера видЕх, че си е направила канал

Тя в този канал качва само разни мейкинг материали и други рандъм клипове. Още доста време я дели от това да се еманципира от статута на стандартна Тройница - а до тогава шефът й ще се е постарал съвсем да е залязла.

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, SG каза:

Тя в този канал качва само разни мейкинг материали и други рандъм клипове. Още доста време я дели от това да се еманципира от статута на стандартна Тройница - а до тогава шефът й ще се е постарал съвсем да е залязла.

Според мен са видели от Даймънд и сега ще развият собствени каналЕ.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, asylum каза:

Това ще е добра идея попринцип (през 2024 да си имаш собствен канал в YouTube🤪). Така или иначе подозирам, че този на Алфа е здраво прецакан.

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , asylum каза:

За концертна дейност Преса и Стораро може да се състезават за Певец и Певица

Съгласен съм. Малко да обърнат ролите. Все пак Азис щеше да е по-акуратен за Певица на годината. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , SG каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

Още малко ще кажеш че и солова песен ;) 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Продължават да са ми много сладки това семейство, вече коя петилетка стана. Дано пуснат нещо ново скоро, ако имат желание разбира се. 

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, asylum каза:

Видели жабите и други Тройници от Омега че коват дъртите диамантки, и те дигнали краката, не че правят нещо друго де. 

А не се виждат че и едните, и другите не стават дори за канализацията. 

Ванчето твърде късно ги поздрави с този хитово гърмежен гърмеж 

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Lelqtian каза:

Още малко ще кажеш че и солова песен ;) 

Соловите в Алфа - само по най-неподходящото време и с най-лошите концепции. С някои стряскащи за шефа изключения, които той набързо се постара да заличи.

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, SG каза:

Това ще е добра идея попринцип (през 2024 да си имаш собствен канал в YouTube🤪). Така или иначе подозирам, че този на Алфа е здраво прецакан.

По принцип може да е добра идея. На практика ... Доня Галина има доволно разбит разработен ... канал, а Тройниците съвсем ще се загубят, то и сега никой не се вълнува от индивидуалните им заглавия ...

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, SG каза:

Соловите в Алфа - само по най-неподходящото време и с най-лошите концепции. С някои стряскащи за шефа изключения, които той набързо се постара да заличи.

Извиняяям се, за предния пост. Освен теб, други не се вълнуват от индивуалните заниманията и заглавия на бившите и настоящи жертви на педофили от тая Тройница, тая специално я бях забравил. 

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Lelqtian каза:

По принцип може да е добра идея. На практика ... Доня Галина има доволно разбит разработен ... канал, а Тройниците съвсем ще се загубят, то и сега никой не се вълнува от индивидуалните им заглавия ...

Разбит, развит... Трудно там ще има хит отново. Изключение 1 на 100, като Мой си мерак.

преди 3 минути, Lelqtian каза:

Извиняяям се, за предния пост. Освен теб, други не се вълнуват от индивуалните заниманията и заглавия на бившите и настоящи жертви на педофили от тая Тройница, тая специално я бях забравил. 

Значи целта на шефа е била постигната успешно. Но може да се сетиш за Сими от един от проектите, целящи бързо да я вкарат в концепцията на компанията, идеално наречен Трилогия.

Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Mr. Greshen каза:

Винаги си е била ужасен травестит. 

Не знам ако Доник, Дион и разни други имат участия в механа. Съвсем няма да отидеш. :D 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

DionaOfficial
Понеделник очаквайте новата ми песен - “Машала”, както ви обещах ще бъде РАП 🔥🥰

Райна - Мери си приказките, шимейле! 

ХИТ: РАЙНА

Сподели в други сайтове

DIONA  · 

Последване
2 ч  · 
Понеделник очаквайте новата ми песен - “Машала”, както ви обещах ще бъде РАП 🔥🥰
image.png.88d33647dbb90a33080aa24b4d7a4116.png

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...