HIStory Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 преди 10 минути, SG каза: Може да е някоя нова за компанията, да я научи още преди дебюта как се прави. А може да е новата приятелка на Галин. ❤️ Определено нямаше вид на певица - съвсем обикновена, че и към 30-те. Ама странно, че не е бил с Лидия, нали всички бяха едно семейство 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 преди 5 минути, HIStory каза: Определено нямаше вид на певица - съвсем обикновена, че и към 30-те. Ама странно, че не е бил с Лидия, нали всички бяха едно семейство Едно семейство са само пред публиката, като за да са им обединени кариерите и хората да не ги приемат несериозно като соло имена. В истинския живот - съмнява ме, има нещо много фейк. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 преди 7 минути, pacho каза: Бях сефте на концерт на Лили Иванова и мога само да поздравя Глория за нейните последни 2 концерта в НДК, за които си личи положеният труд. ЛИ пя 12-13 песни.... уж сценографията щеше да е на световно ниво - да, яка беше, ама никаква мултимедия, само готини заигравки с прожекторите и лед светлини на сцената. В пеенето е желязна, но не ми е достатъчно. Много слабо ми дойде честно казано, очаквах малко повече за тези високи цени на билетите. Накрая трябваше бис да изнесе и вика "Нямаме резервна песен", та пя пак вече изпълнена песен. Липсваха доста песни. След всяка песен по 1-2 минути аплодисменти и туткане. Че си ходим на Глория и сръбкините, то се е видяло... Това с биса го игра и в Народния преди две години - "Коя песен искате", цялата зала се дере " За тебе бях" и тя пак си под кара, каквото си беше решила. И все пак говориш за втория бис, първия беше Присъда (за незапознатите с творчеството й - не глориевата). Имаше минуси концерта, но беше класи над повечето родни, включително (и особено!) чалга концертите - не разчиташе някой да й подгрява залата, не се ската зад гост изпълнители, за да почива, не изкара половината рода на сцената, пя час и половина на живо на 85 години, и то добре. Чалгоресите на третата песен пускат лайв записа. Като сцена и осветление беше на високо ниво за родните стандарти. Минусите за мен бяха липсата на интро преди началото и това, че повтори много от песните от последния концерт, на който бях. Също и дъългото интро на Камино. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 преди 19 минути, Balkandji1 каза: Тази мумия Лила няма ли да умира вече? Аман от бабешката й аура на прилеп и високи цени на билетите. Дайте да направим петиция Бог да си я прибира вече. Всички одъртяват и дай Боже да доживеят тая възраст и да имат активни кариери. Само че кво ще пеят на 80 - Проклета ку**ва ме наричай" и "Дяволът ме кара с тебе да го правя" ? Ще е цирк, не е лошо да се замислят в тая посока. Щом Лили може да продава на тия цени - да продава, евала. Залата беше препълнена. Не разбирам кво ти пречи жената. Предния ти коментар за детето на Криско даже не е за коментар - и аз не го харесвам, ама това твоето не е нормално. За прибиране е по-скоро злобното и завистливо племе, живеещо по тия географски ширини - аман от психопати, мислещи се за интересни. Току що, HIStory каза: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 преди 3 минути, HIStory каза: Всички одъртяват и дай Боже да доживеят тая възраст и да имат активни кариери. Само че кво ще пеят на 80 - Проклета ку**ва ме наричай" и "Дяволът ме кара с тебе да го правя" ? Ще е цирк, не е лошо да се замислят в тая посока. Щом Лили може да продава на тия цени - да продава, евала. Залата беше препълнена. Не разбирам кво ти пречи жената. Предния ти коментар за детето на Криско даже не е за коментар - и аз не го харесвам, ама това твоето не е нормално. За прибиране е по-скоро злобното и завистливо племе, живеещо по тия географски ширини - аман от психопати, мислещи се за интересни. Лила ме отвращава мен. Право на лично усещане. Не ме обременявай с твоето. Колкото до детето, аз също бях изненадан от реакцията им. Пуснах клипчето, детето ми се стори симпатично. Но те се включиха и казаха, че си го заслужавал. Реших да го споделя. Имат наблюдения над обществени личности такива, до които ние нямаме достъп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Лила ме отвращава мен. Право на лично усещане. Не ме обременявай с твоето. Колкото до детето, аз също бях изненадан от реакцията им. Пуснах клипчето, детето ми се стори симпатично. Но те се включиха и казаха, че си го заслужавал. Реших да го споделя. Имат наблюдения над обществени личности такива, до които ние нямаме достъп. Лили не е ти се е натресла да ти пее в хола и да я слушаш насила, нито ти е опряла пистолет да й купуваш "скъпите" билети. Като не ти харесва - подмини. Има огромна разлика между градивна критика и откровени обиди. В края на краищата и ти някой ден ще станеш "дърт прилеп"и ще си за "прибиране". По втората тема - има специалисти, не е лошо да се обърнеш към някой, с подходящи медикаменти може да спрат да ти говорят 🤷 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 https://www.instagram.com/stories/luna_music_official/3523176357833470960?utm_source=ig_story_item_share&igsh=NGw1Y3Z2cWxhOTA3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 преди 7 минути, Balkandji1 каза: Какво повече искаш? Имам двама свидетели, американското правителство официално признава за тях след десетилетия укриване, но ти продължаваш да пускаш смешни песни. Ако се считаш за победител в този спор, ти си за хапчета. Това дали съществуват и дали говорят с теб са две различни теми. Достатъчно време отделихме на психопатията ти, 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 преди 52 минути, HIStory каза: Всички одъртяват и дай Боже да доживеят тая възраст и да имат активни кариери. Само че кво ще пеят на 80 - Проклета ку**ва ме наричай" и "Дяволът ме кара с тебе да го правя" ? Ще е цирк, не е лошо да се замислят в тая посока. Щом Лили може да продава на тия цени - да продава, евала. Залата беше препълнена. Не разбирам кво ти пречи жената. Предния ти коментар за детето на Криско даже не е за коментар - и аз не го харесвам, ама това твоето не е нормално. За прибиране е по-скоро злобното и завистливо племе, живеещо по тия географски ширини - аман от психопати, мислещи се за интересни. Как какво ще пеят? Ще има Ало Делта Форс, айде извади го, Аз съм Барби, Ти си кен, айде да се на**бем, и най-вече Един голям, на к**рвите да го подам. Лили Некролога и на още 1800 петилетки да изтърколи, такива гърмежно гърмежни гърмежи няма да види, без значение колко младежа я подпират до микрофона. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Добрютру с хита на годината! https://www.instagram.com/stories/romantikerhanofficial/3523461720527029712?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MTE2Y2J1enlyZzBvMQ== 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Софи Маринова (@sofi_marinova_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM sofi_marinova_official on December 14, 2024: "#happybirthday @boni_official_star #party 🥰❤️🔥🎂😍💋 @mia_mihaelaa @toni_storaro @restaurant_svetla... Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 23 минути, asylum каза: Софи Маринова (@sofi_marinova_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM sofi_marinova_official on December 14, 2024: "#happybirthday @boni_official_star #party 🥰❤️🔥🎂😍💋 @mia_mihaelaa @toni_storaro @restaurant_svetla... Брей, оправили са си отношенията, браво! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Билетите за Азис, Буков, Ергени и Берк Октай хич не вървят добре, то има два дни. Някой има ли идея каква изобщо е концепцията на това нещо? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 33 минути, asylum каза: Софи Маринова (@sofi_marinova_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM sofi_marinova_official on December 14, 2024: "#happybirthday @boni_official_star #party 🥰❤️🔥🎂😍💋 @mia_mihaelaa @toni_storaro @restaurant_svetla... Месаро защо да не си се крие зад скарата, и без друго там му е мястото. Да и е честит рождения ден. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 6 минути, HIStory каза: Билетите за Азис, Буков, Ергени и Берк Октай хич не вървят добре, то има два дни. Някой има ли идея каква изобщо е концепцията на това нещо? Не е ли очевидно? Оргия. А билетите не вървят, любителите на извращения с Азис предпочитат симулкаста в онлифенс. Там със сигурност са продали много повече. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Квато и да е баба ти, направи смешни всички чалгурани. Напълни арената на нормални цени, а не ги пуска като другите и го прави без проблем. Баба Лили сложи И Глория, и Преслава и Софа в малкия си джоб. Не че те някога са били в категорията й де. Тя продава билети от по 200/300 лева. А наще чалгурани по 20, ма кой ще даде 200 лева за Преслава или Глория, само наще принцески тука. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 56 минути, Just_Me каза: Брей, оправили са си отношенията, браво! СигЪнскъ раутъ 🤣 преди 9 минути, WindWalkerMonk каза: Квато и да е баба ти, направи смешни всички чалгурани. Напълни арената на нормални цени, а не ги пуска като другите и го прави без проблем. Баба Лили сложи И Глория, и Преслава и Софа в малкия си джоб. Не че те някога са били в категорията й де. Тя продава билети от по 200/300 лева. А наще чалгурани по 20, ма кой ще даде 200 лева за Преслава или Глория, само наще принцески тука. Помислих, че хвалиш Гюра 🤣🤣🤣 1 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 15 Author Report Share Публикувано Декември 15 преди 25 минути, Mr. Greshen каза: Опитали са се да повторят "Бавария", но няма да е на нейното ниво. Все пак има шанс за хит и то със сигурност по-голям от песента му със Софка! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 1 час, HIStory каза: Билетите за Азис, Буков, Ергени и Берк Октай хич не вървят добре, то има два дни. Някой има ли идея каква изобщо е концепцията на това нещо? Е, одеве по ТВ казаха, че залата била продадена и оставали само последни билети, хората да побързат докато все още имало такива. 🤣 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 3 минути, gotiniq каза: Е, одеве по ТВ казаха, че залата била продадена и оставали само последни билети, хората да побързат докато все още имало такива. 🤣 После може да кажат “билетите бяха продадени, но хората не дойдоха” 🤣 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 ''С нервите съм зле'' пак се е върнала на плюс 100к дневно. Някой беше писал под пост на Емилия, че очакват с нетърпение следваща песен и тя е написала, че няма намерение да бълва продукция. Сигурно пак ще ни държи 5-6 месеца без нови песни. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 4 минути, -A. каза: ''С нервите съм зле'' пак се е върнала на плюс 100к дневно. Някой беше писал под пост на Емилия, че очакват с нетърпение следваща песен и тя е написала, че няма намерение да бълва продукция. Сигурно пак ще ни държи 5-6 месеца без нови песни. Така се прави. Новата излезе преди по-малко от месец и ще обявява друга нова. Защо? Буквално би казала на публиката: спрете да слушате Сбърка адреса, до месец пускам нова. Пролетта с нова песен и така. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 15 Author Report Share Публикувано Декември 15 И Коя? е Татяна? Татяна: Най-силната ми и осмислена година! Показах коя е Татяна! | Signal.bg SIGNAL.BG Татяна изпраща с огромно удовлетворение настоящата година и прави своята равносметка на постигнатото през отминалите 12 месеца, през които получи големи 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 15 Author Report Share Публикувано Декември 15 преди 1 минута, SantaCloud каза: Така се прави. Новата излезе преди по-малко от месец и ще обявява друга нова. Защо? Буквално би казала на публиката: спрете да слушате Сбърка адреса, до месец пускам нова. Пролетта с нова песен и така. В края на март-април е ок да пусне нова песен. На всеки 3 месеца по принцип е най-добре, но "Сбърка адреса" е достатъчно силна. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.