GriskoBeats Публикувано Четвъртък в 09:06 Report Share Публикувано Четвъртък в 09:06 преди 1 минута, SG каза: Хм... явно по съвременни политически причини националните телевизии ще допускат само чалга певци като Софка и Стораро навръх Нова година. Жалко... искаше ми се да гледам концерта на Преслава. А Камелия за пореден път ще издава комерс песен със заглавие, което звучи като за балада... Почваме 15та година без балада, това е направо скандално, но пък новото AI комерсче ми се струва обещаващо, имам някакво усещане, че може този път да й се получи. Чия 15та година? Като цяло, чалгата ще е доста намалена тази година по сбирщините им. По БНТ не видях нито един представител на бранша. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Четвъртък в 09:35 Report Share Публикувано Четвъртък в 09:35 преди 29 минути, GriskoBeats каза: Чия 15та година? Като цяло, чалгата ще е доста намалена тази година по сбирщините им. По БНТ не видях нито един представител на бранша. 15та година от последната балада на Камелия - от 2010. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Четвъртък в 09:37 Report Share Публикувано Четвъртък в 09:37 преди 29 минути, GriskoBeats каза: Митака е пласирал доста свои концерти по БТВ, но кланът Стораро явно го е изпреварил. Ако БТВ са снимали Месаро на бартер, нормално. Още повече тая кебабчийница казваха била към 4 часа, с рекламните блокове откараха от полунощ до сутрешните новини, очевиден пълнеж. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Четвъртък в 10:05 Author Report Share Публикувано Четвъртък в 10:05 преди 28 минути, SG каза: 15та година от последната балада на Камелия - от 2010. Да, но е пускала по-умерени песни. Може да не са точно балади, но от това което се консумира днес - няма смисъл толкова да се пускат балади. "След теб" е много хубава песен и тази от това което чухме като Al звучи много добре. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Четвъртък в 10:15 Report Share Публикувано Четвъртък в 10:15 преди 3 часа , Гальо каза: А този ютуб топ хит - да не ви обяснявам приема му направо 😂 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM https://www.instagram.com/stories/secrets.plovdiv/3526141955581461787?utm_source=ig_story_item_share&igsh=dGlwbDhuZW1maDd0 + https://www.instagram.com/stories/secrets.plovdiv/3526140237024185802?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MW9xaWg1b2Qzd3M5Mw== https://www.instagram.com/stories/secrets.plovdiv/3526158548222969598?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MWxtNjQ3cXBxYjN1OA== Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Четвъртък в 10:37 Report Share Публикувано Четвъртък в 10:37 преди 22 минути, DevilWish каза: Да, но е пускала по-умерени песни. Може да не са точно балади, но от това което се консумира днес - няма смисъл толкова да се пускат балади. "След теб" е много хубава песен и тази от това което чухме като Al звучи много добре. За мен звезди от ранга на Камелия трябва да имат и балади поне веднъж на няколко години. Поне като за имиджа, макар че някои бавни песни стават и успешни. Дори Галин има повече балади от Камелия за този период, срамота...😆 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Четвъртък в 10:43 Author Report Share Публикувано Четвъртък в 10:43 преди 6 минути, SG каза: За мен звезди от ранга на Камелия трябва да имат и балади поне веднъж на няколко години. Поне като за имиджа, макар че някои бавни песни стават и успешни. Дори Галин има повече балади от Камелия за този период, срамота...😆 Да, но Камелия не пуска толкова често песни и ако ще има балада, то трябва да е достатъчно силна. Едва ли иска да прави компромис с качеството на такава песен. Новата й песен определено звучи много силно и на високо ниво. Все едно дали ще стане голям хит, песента е добра и се надявам да й се обърне внимание. Явно все по-често вече ще се работи така както Емилия и Камелия с последните им песни, но още по-добре, защото не става само с Ганев, Асенов и по някой друг кавър. Между другото там където дадох линк за Деси Слава и интервюто й с Атанас Велев, тя каза същото, че повечето композитори в момента не работят, а даже и тя много пъти е правила компромис с творчеството си, като намекна конкретно за албума си "Гореща следа". Не знам дали изгледа това нейно интервю? С нея пример мога да дам за една моя много любима балада в последните години "В друг живот". Както казвам много рядко е да ме грабне такъв тип песен, на Камелия май е нещо такова освен ако в аранжимента не са я променили? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Четвъртък в 10:49 Report Share Публикувано Четвъртък в 10:49 преди 1 час, SG каза: 15та година от последната балада на Камелия - от 2010. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Четвъртък в 10:59 Author Report Share Публикувано Четвъртък в 10:59 @asylum АНДЖИ ХИТАЧКАТА с 4-ти пореден ГИГА УЛТРА ТЕТА ХИТ тази година! - Пий едно - 100 милиона - Всяка минута - Пак, пак Пак, пак ще слушаме със 100 милиона в ръка, всяка минута, всяка секунда, Анджи е това, ако не ти харесва, пий едно сега и един шут в задника. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Четвъртък в 11:07 Author Report Share Публикувано Четвъртък в 11:07 Preslava 32 м · Здравейте, приятели! Получавам много съобщения и коментари, в които ми пишете, че искате календар за новата 2025 година с автограф. До сега винаги съм го подарявала и нямам практика да го продавам. Затова реших да направя нещо специално – от днес всеки, който си поръча албума „Улицата“, ще го получи с автограф! Освен това, като подарък от мен за празниците, ще добавя и календар за 2025 година, също с лично написан автограф. Това е моят начин да ви благодаря за цялата любов, която ми изпращате, и да ви поздравя за Коледа и Нова година. Поръчките можете да направите на pscosmetics.bg и в поръчката като коментар да добавите името, на което да бъдат надписани! Preslava (@preslava_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM preslava_official on December 19, 2024: "Здравейте, приятели! 😇 Получавам много съобщения и коментари, в които ми пишете, че искате календар за новата 2025 година с автограф. До сега винаги съм го подарявала и нямам практика да го продавам. 🤷🏻♀️ Затова реших да направя нещо специално – от днес всеки, който си поръча... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Четвъртък в 11:08 Report Share Публикувано Четвъртък в 11:08 преди 8 минути, DevilWish каза: @asylum АНДЖИ ХИТАЧКАТА с 4-ти пореден ГИГА УЛТРА ТЕТА ХИТ тази година! - Пий едно - 100 милиона - Всяка минута - Пак, пак Пак, пак ще слушаме със 100 милиона в ръка, всяка минута, всяка секунда, Анджи е това, ако не ти харесва, пий едно сега и един шут в задника. Единствената премиера, от която съм се вълнувал след предишния хит “Всяка минута”, който все още слушам всяка секунда! ❤️ 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Четвъртък в 11:10 Author Report Share Публикувано Четвъртък в 11:10 преди 1 минута, asylum каза: Единствената премиера, от която съм се вълнувал след предишния хит “Всяка минута”, който все още слушам всяка секунда! ❤️ Ще слушаме новия хит и за Коледа. Знае кога да зарадва нас с новия си мега хит. @Lelqtian ще се присъединиш ли с нас към феновете на Анджи ХИТАЧКАТА ? 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Четвъртък в 11:10 Report Share Публикувано Четвъртък в 11:10 преди 1 час, DevilWish каза: Да, но е пускала по-умерени песни. Може да не са точно балади, но от това което се консумира днес - няма смисъл толкова да се пускат балади. "След теб" е много хубава песен и тази от това което чухме като Al звучи много добре. преди 19 минути, Fast каза: Не са балади, но се е отчела с меланхолични и/или драматични песни, да не кажа че повечето са били такива. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Четвъртък в 11:14 Author Report Share Публикувано Четвъртък в 11:14 преди 2 минути, asylum каза: Не са балади, но се е отчела с меланхолични и/или драматични песни, да не кажа че повечето са били такива. Абсолютно. Името ти, Хотел на греха, Минута живот, Иди си са такъв тип песни, а също и Не те забавих? Новата й песен, След теб... Не е като да не си е позволявала. Има всякакъв тип песни откакто не е в Пайнер. Тази година от лятото се активизира, което ме радва. Дано все по-често пуска песни. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Четвъртък в 11:20 Report Share Публикувано Четвъртък в 11:20 преди 10 минути, DevilWish каза: Ще слушаме новия хит и за Коледа. Знае кога да зарадва нас с новия си мега хит. @Lelqtian ще се присъединиш ли с нас към феновете на Анджи ХИТАЧКАТА ? Отцепва се от добрия вкус! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Четвъртък в 11:22 Report Share Публикувано Четвъртък в 11:22 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Четвъртък в 11:23 Author Report Share Публикувано Четвъртък в 11:23 Току що, asylum каза: Отцепва се от добрия вкус! Определено не е редно! Може да не е Ванчето разбира се Великова, но знае как се правят хитове. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Четвъртък в 11:25 Report Share Публикувано Четвъртък в 11:25 преди 43 минути, DevilWish каза: Да, но Камелия не пуска толкова често песни и ако ще има балада, то трябва да е достатъчно силна. Едва ли иска да прави компромис с качеството на такава песен. Новата й песен определено звучи много силно и на високо ниво. Все едно дали ще стане голям хит, песента е добра и се надявам да й се обърне внимание. Явно все по-често вече ще се работи така както Емилия и Камелия с последните им песни, но още по-добре, защото не става само с Ганев, Асенов и по някой друг кавър. Между другото там където дадох линк за Деси Слава и интервюто й с Атанас Велев, тя каза същото, че повечето композитори в момента не работят, а даже и тя много пъти е правила компромис с творчеството си, като намекна конкретно за албума си "Гореща следа". Не знам дали изгледа това нейно интервю? С нея пример мога да дам за една моя много любима балада в последните години "В друг живот". Както казвам много рядко е да ме грабне такъв тип песен, на Камелия май е нещо такова освен ако в аранжимента не са я променили? Да, гледах интервюто, хареса ми. Дес изглежда повече в хармония със себе си, да видим дали това наистина ще се отрази и на творчеството й. Но не знам защо вече 20 години не спира да хейти Гореща следа. Концепцията му е в пъти по-добра от рандъм нахвърляните комерси откакто е родила, неслучайно някой й станахме фенове покрай него. Да не говорим, че ако тия кючеци си ги беше налагала по участия щяха да са емблеми на чалготеките, като микса на Азо примерно. Привърженик съм иначе на AI песните, да продължават с тях. преди 37 минути, Fast каза: Умерени са, но пак са си рака-трака. Искам нещо разтърсващо от Камелия, като една от песните, които я изстреляха на върха. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Четвъртък в 11:27 Author Report Share Публикувано Четвъртък в 11:27 Току що, SG каза: Да, гледах интервюто, хареса ми. Дес изглежда повече в хармония със себе си, да видим дали това наистина ще се отрази и на творчеството й. Но не знам защо вече 20 години не спира да хейти Гореща следа. Концепцията му е в пъти по-добра от рандъм нахвърляните комерси откакто е родила, неслучайно някой й станахме фенове покрай него. Да не говорим, че ако тия кючеци си ги беше налагала по участия щяха да са емблеми на чалготеките, като микса на Азо примерно. Привърженик съм иначе на AI песните, да продължават с тях. Умерени са, но пак са си рака-трака. Искам нещо разтърсващо от Камелия, като една от песните, които я изстреляха на върха. Не е толкова лош албума. На мен даже повече ми харесва от "Слушай сърцето си". Ако не се лъжа, нали това беше последния й албум? Сега казва, че ще пусне поп-фолк албум и мисли да смени жанра или това са просто някакви клюки? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Четвъртък в 11:39 Report Share Публикувано Четвъртък в 11:39 преди 18 минути, asylum каза: Отцепва се от добрия вкус! Е още не съм питал Коя? е тая, да видим какво е натровила днес 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Четвъртък в 12:04 Report Share Публикувано Четвъртък в 12:04 преди 35 минути, DevilWish каза: Не е толкова лош албума. На мен даже повече ми харесва от "Слушай сърцето си". Ако не се лъжа, нали това беше последния й албум? Сега казва, че ще пусне поп-фолк албум и мисли да смени жанра или това са просто някакви клюки? Последният й реално е Славатроника, но той е по-скоро колекционерски. Последният мейнстрийм - да, Послушай сърцето си. За поп-фолк албума каза, че нямало да е за дискотеки, което звучи обещаващо. Ще пее повече фолклор уж. Но не знам дали да й вярвам... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Четвъртък в 12:05 Report Share Публикувано Четвъртък в 12:05 преди 41 минути, Emanuela.Carey каза: И аз вчера се взирах, дзверих и пулих - явно не е в моя телевизор проблемът. преди 41 минути, DevilWish каза: Определено не е редно! Може да не е Ванчето разбира се Великова, но знае как се правят хитове. В друга ниша е! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Четвъртък в 12:16 Report Share Публикувано Четвъртък в 12:16 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Четвъртък в 12:21 Report Share Публикувано Четвъртък в 12:21 преди 3 часа , GriskoBeats каза: То не се знае дали въобще са снимали въпросните концерти. Имам предвид Преса и Глора. Май не се сещам за камери, кранове и тн на концерта на Преслава в Арена София, докато при Глория в НДК имаше. Дано и двете са си заснели концертите, че би било жалко да не ги увековечат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Четвъртък в 12:38 Report Share Публикувано Четвъртък в 12:38 преди 17 минути, Just_Me каза: Май не се сещам за камери, кранове и тн на концерта на Преслава в Арена София, докато при Глория в НДК имаше. Дано и двете са си заснели концертите, че би било жалко да не ги увековечат. Имаше камери, сниман е. Но е възможно още да не е монтиран за телевизионно излъчване. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.