DevilWish Публикувано вчера в 15:16 Author Report Share Публикувано вчера в 15:16 Вход във Facebook WWW.FACEBOOK.COM Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано вчера в 15:59 Report Share Публикувано вчера в 15:59 Милко Калайджиев: “Искам категорично да изразя възмущението си от всички медии и журналисти, които решиха да спекулират и да създават сензации около отсъствието ми от концерта на моята голяма любимка и приятелка Преслава. Познавам Преслава от 23 години – и това не е просто приятелство, а връзка, основана на взаимно уважение. Познавам не само нея, но и родителите ѝ, които винаги съм ценил изключително много. Разбира се, бях поканен на концерта заедно със съпругата ми и семейството ми, но имах ангажимент, който просто нямаше как да откажа. Това е единствената причина за отсъствието ми. Всичко останало, което се пише, са абсолютни глупости. Моля медиите и всички, които се опитват да търсят интрига там, където няма такава, да спрат да разпространяват тези нелепости. Аз винаги съм уважавал Преслава като изключителен талант и изпълнител. Още преди толкова години, когато ѝ подадох ръка за първи път, знаех, че тя ще достигне върхове. Гордея се изключително много с успехите ѝ и ще продължавам да я подкрепям, както съм го правил винаги!” Сподели Милко Калайджиев 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано вчера в 18:59 Report Share Публикувано вчера в 18:59 Как е възможно от ветеранките (Кама. Деса, Софка, Ивана, Гло и т.н.) точно Кали да пусне най-адекватната чалгия? Мислех, че е тотално отписана, но може и да се забележи това парче. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 19:04 Report Share Публикувано вчера в 19:04 преди 5 минути, -A. каза: Как е възможно от ветеранките (Кама. Деса, Софка, Ивана, Гло и т.н.) точно Кали да пусне най-адекватната чалгия? Мислех, че е тотално отписана, но може и да се забележи това парче. На Кама и Софка са много по-яки песните. Въпрос на вкус. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано вчера в 19:09 Report Share Публикувано вчера в 19:09 преди 3 минути, asylum каза: На Кама и Софка са много по-яки песните. Въпрос на вкус. Тази ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 19:10 Report Share Публикувано вчера в 19:10 Току що, borisslav1 каза: Тази ли? И тази е супер (няма я в клипа), но аз говорих за нейната си много е музикантска 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано вчера в 19:12 Report Share Публикувано вчера в 19:12 преди 1 минута, asylum каза: И тази е супер (няма я в клипа), но аз говорих за нейната си много е музикантска Имайки предвид визията й, не съм сигурен дали е за добро, че я няма в другия клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 19:17 Report Share Публикувано вчера в 19:17 Вход във Facebook WWW.FACEBOOK.COM Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате. 17 хил. гледания · 301 реакции | Таня Боева | By Меринджей | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Таня Боева 196 хил. гледания · 1,9 хил. реакции | Весели Празници ❤️💋❤️💋 | By... WWW.FACEBOOK.COM Весели Празници ❤️💋❤️💋 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано вчера в 19:21 Report Share Публикувано вчера в 19:21 преди 4 минути, asylum каза: Вход във Facebook WWW.FACEBOOK.COM Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате. 17 хил. гледания · 301 реакции | Таня Боева | By Меринджей | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Таня Боева 196 хил. гледани · 1,9 хил. реакции | Весели Празници ❤️💋❤️💋 Айде и Боева с тоя трав***итски филтър, който и Анелия ползва 🤦♀️ не, не, не и не!!! 😑 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано вчера в 19:29 Report Share Публикувано вчера в 19:29 преди 7 минути, Just_Me каза: Айде и Боева с тоя трав***итски филтър, който и Анелия ползва 🤦♀️ не, не, не и не!!! 😑 Това не е филтър, а просто главата й за неделя. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 19:40 Report Share Публикувано вчера в 19:40 @Emanuela.Carey ❤️ 42 хил. гледания · 345 реакции | Новата поп-фолк звезда Daisy... WWW.FACEBOOK.COM Новата поп-фолк звезда Daisy продължава да впечатлява с глас и перфектна визия Поп-фолк сцената има нова ярка звезда – Daisy. С всеки следващ... 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано преди 23 часа Report Share Публикувано преди 23 часа Мил си, груб си и няма по-добро ✨️🕺🥰 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа Teodora Hit Collection MUSIC.YOUTUBE.COM A new music service with official albums, singles, videos, remixes, live performances and more for Android, iOS and desktop. It's all here. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано преди 21 часа Report Share Публикувано преди 21 часа преди 2 часа , Willy каза: Мил си, груб си и няма по-добро ✨️🕺🥰 Много лош cover, бързо някой да и направи по-добър и да ѝ го прати. Не може най-заможната да го е направила на Paint Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано преди 21 часа Report Share Публикувано преди 21 часа Планета не струвате 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 17 часа Report Share Публикувано преди 17 часа 489 хил. гледания · 2,6 хил. реакции | Сълзи от СМЯХ on Reels WWW.FACEBOOK.COM 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 14 часа Report Share Публикувано преди 14 часа преди 10 часа , asylum каза: Въпрос на вкус. По скоро липсата му. преди 10 часа , asylum каза: Вход във Facebook WWW.FACEBOOK.COM Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате. 17 хил. гледания · 301 реакции | Таня Боева | By Меринджей | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Таня Боева 196 хил. гледания · 1,9 хил. реакции | Весели Празници ❤️💋❤️💋 | By... WWW.FACEBOOK.COM Весели Празници ❤️💋❤️💋 Таня ни Тиктокърката като си е сложила главата на Лиса, защо не пее песента за водката? А някви свободни съчинения ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано преди 11 часа Report Share Публикувано преди 11 часа Никакви адреси, никакви Стораро. Един от хитовете на зимата е "Писмо" ❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 11 часа Report Share Публикувано преди 11 часа преди 1 минута, Гальо каза: Никакви адреси, никакви Стораро. Един от хитовете на зимата е "Писмо" ❤️ Хитът е един и пак-пак е при Хитачката! 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа В БЪЛГАРИЯ ЛЕЧЕНИЕТО Е БЕЗПЛАТНО. КРИСКО ЗАЩО СЪБИРА ПАРИ??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Author Report Share Публикувано преди 8 часа 1 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа преди 17 минути, DevilWish каза: Къде й е трудът в песен от по-предишното десетилетие изкопирана 1:1? 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа Стружката на Нова година по БТВ Да бяха пуснали Петя... bTV WWW.FACEBOOK.COM 🎉 Посрещнете 2025 г. с грандиозния концерт на #ТониСтораро "25 години на сцена" - на 1 януари, малко след 00:00 по bTV! 🥂 🤩 Вечните хитове, най-красивите балади и звездните дуети на "човека глас" на... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа Киара 😀 После само Селина се чекнела, аха 😂 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 2 часа , DevilWish каза: На кого му пука? Никой не възприе песента като нейна. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.