Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 21:00

Препоръчани коментари

WWW.FACEBOOK.COM

Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Милко Калайджиев: “Искам категорично да изразя възмущението си от всички медии и журналисти, които решиха да спекулират и да създават сензации около отсъствието ми от концерта на моята голяма любимка и приятелка Преслава. Познавам Преслава от 23 години – и това не е просто приятелство, а връзка, основана на взаимно уважение. Познавам не само нея, но и родителите ѝ, които винаги съм ценил изключително много.

Разбира се, бях поканен на концерта заедно със съпругата ми и семейството ми, но имах ангажимент, който просто нямаше как да откажа. Това е единствената причина за отсъствието ми. Всичко останало, което се пише, са абсолютни глупости. Моля медиите и всички, които се опитват да търсят интрига там, където няма такава, да спрат да разпространяват тези нелепости.

Аз винаги съм уважавал Преслава като изключителен талант и изпълнител. Още преди толкова години, когато ѝ подадох ръка за първи път, знаех, че тя ще достигне върхове. Гордея се изключително много с успехите ѝ и ще продължавам да я подкрепям, както съм го правил винаги!”
Сподели  Милко Калайджиев

Сподели в други сайтове

Как е възможно от ветеранките (Кама. Деса, Софка, Ивана, Гло и т.н.) точно Кали да пусне най-адекватната чалгия?

Мислех, че е тотално отписана, но може и да се забележи това парче.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, -A. каза:

Как е възможно от ветеранките (Кама. Деса, Софка, Ивана, Гло и т.н.) точно Кали да пусне най-адекватната чалгия?

Мислех, че е тотално отписана, но може и да се забележи това парче.

На Кама и Софка са много по-яки песните. Въпрос на вкус.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

И тази е супер (няма я в клипа), но аз говорих за нейната си

много е музикантска

Имайки предвид визията й, не съм сигурен дали е за добро, че я няма в другия клип.

Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, asylum каза:
WWW.FACEBOOK.COM

470955531_3713306435588994_9966827118489

Айде и Боева с тоя трав***итски филтър, който и Анелия ползва 🤦‍♀️ не, не, не и не!!! 😑

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Just_Me каза:

Айде и Боева с тоя трав***итски филтър, който и Анелия ползва 🤦‍♀️ не, не, не и не!!! 😑

Това не е филтър, а просто главата й за неделя.

Сподели в други сайтове

@Emanuela.Carey ❤️

WWW.FACEBOOK.COM

Новата поп-фолк звезда Daisy продължава да впечатлява с глас и перфектна визия Поп-фолк сцената има нова ярка звезда – Daisy. С всеки следващ...

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Willy каза:

Мил си, груб си и няма по-добро 🕺🥰

Много лош cover, бързо някой да и направи по-добър и да ѝ го прати. Не може най-заможната да го е направила на Paint

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , asylum каза:

Въпрос на вкус.

По скоро липсата му. 

преди 10 часа , asylum каза:
WWW.FACEBOOK.COM

Таня ни Тиктокърката като си е сложила главата на Лиса, защо не пее песента за водката? А някви свободни съчинения ... 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Гальо каза:

Никакви адреси, никакви Стораро. Един от хитовете на зимата е "Писмо" ❤️

Хитът е един и пак-пак е при Хитачката!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Стружката на Нова година по БТВ :D Да бяха пуснали Петя...

WWW.FACEBOOK.COM

🎉 Посрещнете 2025 г. с грандиозния концерт на #ТониСтораро "25 години на сцена" - на 1 януари, малко след 00:00 по bTV! 🥂 🤩 Вечните хитове, най-красивите балади и звездните дуети на "човека глас" на...

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...