Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2024)

Препоръчани коментари

ДС започна да се връща в час тази година. Може всичко да й е флоп, но поне престана да се натиска да е комерс успешна на всяка цена. Три различни една от друга песни + един приятен ремикс, а също и напомняне на качествена продукция от ретрото вкл. промоцията на Любовта е само чувство. ❤️ И може би най-важното - смяната във възгледите, към по-добро.

За жалост сектантите й сме твърде дърти вече, за да се върнем накуп, както през 2014...  Минаха 10 години от тогава, btw.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, SG каза:

ДС започна да се връща в час тази година. Може всичко да й е флоп, но поне престана да се натиска да е комерс успешна на всяка цена. Три различни една от друга песни + един приятен ремикс, а също и напомняне на качествена продукция от ретрото вкл. промоцията на Любовта е само чувство. ❤️ И може би най-важното - смяната във възгледите, към по-добро.

За жалост сектантите й сме твърде дърти вече, за да се върнем накуп, както през 2014...  Минаха 10 години от тогава, btw.

Би било добре, ако изрови и промоцията на "Послушай сърцето си", която така и не видяхме.

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Gerganafen каза:

Би било добре, ако изрови и промоцията на "Послушай сърцето си", която така и не видяхме.

Аз я видях, на живо. :D 

За мен трябва да се стегне и най-накрая да си реализира обещанията за фолклорния албум и концертите.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, SG каза:

Аз я видях, на живо. :D 

За мен трябва да се стегне и най-накрая да си реализира обещанията за фолклорния албум и концертите.

преди 44 минути, SG каза:

Айде от сега почваш с оправданията. На Гюрулту сеирджиите отидоха на панахидата дори в Русе, въпреки носещата се миризма на пръст, та вие ли няма да занесете на Деса баници в концертната зала ;) На Лила направо не ми се мисли какво е било, надявам се да организира следващия концерт накъде на открито, примерно Софийските Централни Гробища в Орландовци би било дори прекалено подходящо. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

SIGNAL.BG

Мария спечели делото срещу "Диапазон Рекърдс" за кавъра на хита „Малка черна рокля“, който лятото бе спрян от продуцентската кампания заради предявени

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

SIGNAL.BG

Мария спечели делото срещу "Диапазон Рекърдс" за кавъра на хита „Малка черна рокля“, който лятото бе спрян от продуцентската кампания заради предявени

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Sunlight каза:

Ивета си развали естествената красота. Жалко. Стана една от многото.....

iveta_music_20241226_STORIES_3531177298335452796_2_video_cover_3531177298335452796.jpg

Мира Добрева?

преди 36 минути, Fast каза:

Намерих акта за "Малка черна рокля"
https://dox.abv.bg/download?id=7c3925d040

На който му се чете.

"В името на народа"  🤣

• Haha 5
Сподели в други сайтове

Абе какво става в последните дни на годината? Забелязахте ли колко никому неизвестни мангасари са издали песни, форумът се е наводнил с теми за композициите им. Ще каже човек, че всеки трети в държавата е решил да става певец.

Красен Бонев, Юнал, Адилиа и Наси, Маца, Айшенур, Марияна, Нарцис! WTF? Купиха си телефони с по-модерни камери и почнаха да снимат клипове на поразия.

• Like 5
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Balkandji1 каза:

Абе какво става в последните дни на годината? Забелязахте ли колко никому неизвестни мангасари са издали песни, форумът се е наводнил с теми за композициите им. Ще каже човек, че всеки трети в държавата е решил да става певец.

Красен Бонев, Юнал, Адилиа и Наси, Маца, Айшенур, Марияна, Нарцис! WTF? Купиха си телефони с по-модерни камери и почнаха да снимат клипове на поразия.

Дори не бих си ги пуснал и веднъж тези песни :D 

преди 7 минути, Balkandji1 каза:

А тоя Гурманов, който пее в новата песен на Софи Маринова - това ли е текстописеца Гурманов - актьорът от "Светът на Ванката"?

Да

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Bunn каза:

Да

Племенницата ми понеже е малка и е фенка на "Светът на Ванката". Оттам го знам. От няколко дни не спират да ми дават знаци, че е гей, бил пасивен, категорични са. Усещат енергиите на хората. Снощи например, докато пуша на терасата виждам една кола и веднага ми дават импулс на ерекция в пениса. Собственикът на колата бил подходящ за мен. 😂

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Мала толкова ботокс си е нашибала в челото, че чак вече има малки оформени рога над веждите. 😂

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Balkandji1 каза:

Той тоя Красен Бонев, е еди пенди дето се излага в тикток за гледания...ама пак няма кой да му слуша песните, освен манготата на които ги праща...като цяло повечето са чавета от циганското приложение тикток

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 53 минути, Balkandji1 каза:

Марияна е дъщеря на покойната Румяна, Напълно норммално е да пее. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Balkandji1 каза:

Емилия също вярва в уроки. :3fdb8960598fa63e:

470900968_18475394071025566_524374123855

Иван е станал мъж за женене бре

Голяма симпатяга 

Мама да го папа

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Just_Me каза:

Силвена Роу за чалгата 😀

20241226_193802.jpg

Когато чалгата е стартирала преди 30+ години, Силва сигурно още се е мъчила да сготви нещо сполучливо на домашната печка. По-голямо изнасилване на българския от нейното говорене няма. За писането добре, че е автокоректът.

• Like 3
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , DarkChild каза:

"В името на народа"  🤣

"С. е работил като служител в „Д.Р.“ ООД
и е извършвал ниско квалифициран труд – разнос на материали, помощ в складове. Същият
няма публикации, при разпита не възпроизвежда нито едно свое произведение с
обяснението, че писането на лирика му било хоби и то назад във времето, включително
използва не-литературни изрази („не ми идва на акъла“)"

• Haha 7
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Just_Me каза:

Силвена Роу за чалгата 😀

20241226_193802.jpg

Аха, защо най-големите неграмотници се изказват за "българския език"??  Няма такава депресираща, деградирала сган. Хем не познава езика си, хем със самочувствие. Високопарно и глупаво.

• Like 3
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...