asylum Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 преди 1 час, asylum каза: Cynep e Ba/\q! И на мен ми харесва как говори. преди 31 минути, adorable каза: Има кой да й докладва, 2 къртици. Тя се отказа от мен с държавен вестник, че казах някои истини. Ама знае, че съм прав. В немилост съм сега, не е за първи път. :д На времето тук лоша дума не се споменаваше за Глория. Сега обаче е различно. 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 От 27.12.2024 г. от 23:18, Balkandji1 каза: То не е обявяване пред медии, че ще обяви, а е казала на своя фенка кога смята официално да обяви. Познавайки Стела, не си го измисля, което означава, че плановете на Галена са осуетени от нещо. Това може само да ни радва. Не съм го казвала това. Някой друг тук беше написал, че го е казала на участие. Мисля, че беше @PHILIPP PLEIN. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 14 часа , asylum каза: Ма то тука тийзър не е имало. Казала е на фенка, на другия ден може да се е събудила в друго настроение и друго да е решила. Не е тийзвала никъде официално. Зависи от хормоналните нива. Може да е била в стероидна ярост. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 1 минута, Stela каза: Не съм го казвала това. Някой друг тук беше написал, че го е казала на участие. Мисля, че беше @PHILIPP PLEIN. Извинявай, останало ми е в паметта, че беше ти. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 4 часа , Just_Me каза: Ето, концертът на Глория в НДК ще бъде излъчен 😃 Интересен ми е избора на телевизиите относно излъчването на концертите... БТВ ще дават този на Тони Стораро и то на връх НГ, а на Преслава и Глория по забитата Планета.... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Току що, DarkChild каза: Зависи от хормоналните нива. Може да е била в стероидна ярост. Това "Оземпик", което преди, когато се беше превърнала в скелет, със сигурност ползваше, си играе с човешките хормони. По мои наблюдения Деси Слава и Делян Пеевски също го ползваха. В даден момент от последните няколко години и двамата имаха значително вталяване, но после спряха. Не понася добре на всеки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 1 час , adorable каза: Има кой да й докладва, 2 къртици. Тя се отказа от мен с държавен вестник, че казах някои истини. Ама знае, че съм прав. В немилост съм сега, не е за първи път. :д Какво е станало? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 . 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 5 минути, Stela каза: Какво е станало? Еми Стефимир си изказва мнението като свободен човек, но в него има критики (за добро), а някакви интригантски швестерки веднага се възползват да го злепоставят пред Глория и тя му прави фасони. Той дори не беше на концертите й в София и Пловдив тази година. Общо взето - старата история отново се повтаря. Гейки се бият коя да е по-близо до леля им. Дано да ги е проклел! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 5 минути, FikLena каза: . Джула с нов флоп. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 5 часа , Gerganafen каза: TF?! Когато САМА си признаеш, че висиш в студиото да презаписваш и фалшифицираш. Иначе какво общо има монтажистът с нейните участия, концерти и пътувания, той ли излиза на сцената и си пече задника по екскурзии вместо нея? Да си беше мълчала... На Преса която също се скъсва от участия как й е готов концерта за месец и половина само? Съгласен съм, че мина много време, но тя винаги е казвала, че присъства по време на монтажите и избира кадрите заедно с монтажиста. Убеден съм, че е така. На концерта си пя много добре, така че не мисля, че има какво да се презаписва. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 6 часа , DevilWish каза: Новогодишната песен била направена светкавично. Текст за 5 часа, музиката по телефон за 10 минути. Ами, личи си. 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 2 минути, DarkChild каза: Новогодишната песен била направена светкавично. Текст за 5 часа, музиката по телефон за 10 минути. Ами, личи си. И само пед**ераси в нея - Драго чая, Стефан Илчев, Мис Бони. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Как се срамуваш ма... Това ти е най-големия хит 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 4 минути, FolkEmpire каза: Как се срамуваш ма... Това ти е най-големия хит По мои спомени, дори имаше момент, в който това беше най-популярната песен в държавата. Малките полудявахме на нея, по купони и не само. С класната ми се мразехме, а тя ненавиждаше чалга и инструктирах приятелите ми от класа да пеем с пълно гърло тая песен в часовете и междучасията. Даскалката полудяваше. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 22 минути, Balkandji1 каза: Еми Стефимир си изказва мнението като свободен човек, но в него има критики (за добро), а някакви интригантски швестерки веднага се възползват да го злепоставят пред Глория и тя му прави фасони. Той дори не беше на концертите й в София и Пловдив тази година. Общо взето - старата история отново се повтаря. Гейки се бият коя да е по-близо до леля им. Дано да ги е проклел! Лично съм й казал някакви неща с цел предпазване, преди интригантите да ги разберат - и тя се обиди и реши, че я нападам. После те се възползваха. Към мен от тях винаги е имало завист и съм я усещал не на едно или две нейни събития, различни от участия, а по-скоро концерти, представянето на книгата и т.н. По време на пандемията на 2 Коледи сме се виждали. Нямаше навлеци и всичко беше прекрасно. Жал ми е с какви хора общува, но това си е нейна работа. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 3 минути, adorable каза: Лично съм й казал някакви неща, преди интригантите да ги разберат - и тя се обиди и реши, че я нападам. После те се възползваха. Към мен от тях винаги е имало завист и съм я усещал не на едно или две нейни събития, различни от участия, а по-скоро концерти, представянето на книгата и т.н. По време на пандемията на 2 Коледи сме се виждали. Нямаше навлеци и всичко беше прекрасно. Жал ми е с какви хора общува, но това си е нейна работа. И защо да я нападаш, като ти е любимата певица? Нали си й фен, нали си там, защото я обичаш. Що за мислене има тази жена!? Аз пък, ако бях звезда, едно от най-интересните неща щеше да ми бъде да чуя критиката на най-големите ми фенове, чисто информативно и като коректив. 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 4 минути, Balkandji1 каза: По мои спомени, дори имаше момент, в който това беше най-популярната песен в държавата. Малките полудявахме на нея, по купони и не само. С класната ми се мразехме, а тя ненавиждаше чалга и инструктирах приятелите ми от класа да пеем с пълно гърло тая песен в часовете и междучасията. Даскалката полудяваше. На мен ми е много сладка и мила някак. В интервюто разказва и за болестите си по мъдър начин. Харесват ли ти тези песни? ❤️ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 2 минути, Balkandji1 каза: И защо да я нападаш, като ти е любимата певица? Нали си й фен, нали си там, защото я обичаш. Що за мислене има тази жена!? Аз пък, ако бях звезда, едно от най-интересните неща щеше да ми бъде да чуя критиката на най-големите ми фенове, чисто информативно и като коректив. Първична и проста е 🤷🏻♂️ 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 5 минути, asylum каза: На мен ми е много сладка и мила някак. В интервюто разказва и за болестите си по мъдър начин. Харесват ли ти тези песни? ❤️ За първи път ги чувам и двете. Втората носи зарибително настроение. На Валентина след "Хей, войниче" най-много ми харесва тази. Беше нещо като хит дори и във форумната класация, за което оревавах орталъка, @DenFevgoбеше против нея и имаше напрежение между нас заради това 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Това било Елен Колева, която, незнайно за мен, се била превърнала в пълна откачалка. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 27 минути, Balkandji1 каза: И защо да я нападаш, като ти е любимата певица? Нали си й фен, нали си там, защото я обичаш. Що за мислене има тази жена!? Аз пък, ако бях звезда, едно от най-интересните неща щеше да ми бъде да чуя критиката на най-големите ми фенове, чисто информативно и като коректив. Добър си, като хвалиш и защитаваш (което и сега правя), но мигом ставаш лош, ако посочиш грешките. Един вид - трябва само едното, не може и двете. То нямаше и критики, не касаеше и музиката дори. Бяха констатации на неудобни факти, причиняващи ми тормоз от хора около нея, разбиващи ми пароли и хакващи профили и... по-лесно е да бъдеш обявен за враг и отстрелян. Чудесно стана, вече не съм пречка, но ако се случи нещо и тя бъде потърпевша от въпросните хора - щото натам вървят нещата, няма да се учудя да бъда потърсен за помощ. Не от нея, разбира се. От нея нито извинения чакай, нито търсене на помощ, като ти е обидена. За проява на слабост би го приела, днес говорихме по тая тема. Влизаме в детайли, не са за форума, колкото и да им се иска на някои. Спазвам етичност, макар да не трябва. Има Господ, той да съди. Но съветът ми е - не се сближавайте дори минимално с изпълнители. Радвайте им се отстрани, нека и те ви се радват - ако ви познават. Но ако не сте готови на сервилност, не се занимавайте. Щото дори и нещата да се оправят, на мен ми е вече едно такова горчиво. Счупени чаши не се лепят. Остават сантименти и стари лаври. Пък по други изпълнители тепърва няма да хукна, както други, които се отказаха от нея, направиха. Някои просто я оставиха и забравиха. Ружа, Сребрин, Митко, Ина, Прокопова, Любо, Жоро, има и още. Всеки има своите причини. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 4 минути, adorable каза: Добър си, като хвалиш и защитаваш (което и сега правя), но мигом ставаш лош, ако посочиш грешките. Един вид - трябва само едното, не може и двете. То нямаше и критики, не касаеше и музиката дори. Бяха констатации на неудобни факти, причиняващи ми тормоз от хора около нея, разбиващи ми пароли и хакващи профили и... по-лесно е да бъдеш обявен за враг и отстрелян. Чудесно стана, вече не съм пречка, но ако се случи нещо и тя бъде потърпевша от въпросните хора - щото натам вървят нещата, няма да се учудя да бъда потърсен за помощ. Не от нея, разбира се. От нея нито извинения чакай, нито търсене на помощ, като ти е обидена. За проява на слабост би го приела, днес говорихме по тая тема. Влизаме в детайли, не са за форума, колкото и да им се иска на някои. Спазвам етичност, макар да не трябва. Има Господ, той да съди. Но съветът ми е - не се сближавайте дори минимално с изпълнители. Радвайте им се отстрани, нека и те ви се радват - ако ви познават. Но ако не сте готови на сервилност, не се занимавайте. Щото дори и нещата да се оправят, на мен ми е вече едно такова горчиво. Счупени чаши не се лепят. Остават сантименти и стари лаври. Пък по други изпълнители тепърва няма да хукна, както други, които се отказаха от нея, направиха. Някои просто я оставиха и забравиха. Ружа, Сребрин, Митко, Ина, Прокопова, Любо, Жоро, има и още. Всеки има своите причини. Да не стане като със Селена (неГомез). 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Току що, DarkChild каза: Да не стане като със Селена (неГомез). Какво има там? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари