adorable Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Новогодишната песен ми се наби. Трябваше сама да си я изпее и да снима външни кадри. Въртят я бая по Планета. Тия дни ми се налага да я пускам и вечер засичам бая стари неща. Снощи "Няма да тъгувам" на Емилия и дори на отдавна напуснали изпълнители. Сетиха се и те. Тепърва даже вадят някои находки като първите концерти в НДК. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 7 минути, adorable каза: Какво има там? Председателката на фен-клуба й я застрелва. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 6 минути, DarkChild каза: Председателката на фен-клуба й я застрелва. Това са вече мега извращения, не. Не знам сега, не можем да прогнозираме със сигурност, НО да кажем, че Глория не е внимавала на кого какво споделя и може да очаква неприятни изненади, ако се изкарат лични неща на показ. Дано не стане така. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 56 минути, adorable каза: Това са вече мега извращения, не. Не знам сега, не можем да прогнозираме със сигурност, НО да кажем, че Глория не е внимавала на кого какво споделя и може да очаква неприятни изненади, ако се изкарат лични неща на показ. Дано не стане така. Новата Пи Диди 🤣 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Този "турбо хит" май официално вече на никой не му се слуша. А как се мъчи да я изпее Емилия, трагедия TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 10 минути, Гальо каза: Този "турбо хит" май официално вече на никой не му се слуша. А как се мъчи да я изпее Емилия, трагедия TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Ох, аман от теб. Напоследък живееш, за да очерниш песента на Емилия. Голям проблем, че стана конкуренция на песните на Преслава. Хит е и все още е в топ 10 на най-оборотните песни в страната. Стана един от големите хитове на Емилия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 2 часа , Balkandji1 каза: Еми Стефимир си изказва мнението като свободен човек, но в него има критики (за добро), а някакви интригантски швестерки веднага се възползват да го злепоставят пред Глория и тя му прави фасони. Той дори не беше на концертите й в София и Пловдив тази година. Общо взето - старата история отново се повтаря. Гейки се бият коя да е по-близо до леля им. Дано да ги е проклел! Не се изненадвам. Глория никога не е търпяла критика дори да е градивна и за нейно добро. Винаги е предпочитала да бъде в обкръжението на хора, които хвалят и подкрепят всичко което прави. Жалко, защото Стефимир е искрен и съм сигурна, че каквото е казал е било само за нейна полза, но явно го е приела обратното. Егото й е повече на нея. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 1 час , adorable каза: Новогодишната песен ми се наби. Трябваше сама да си я изпее и да снима външни кадри. Въртят я бая по Планета. Дори не съм си я пуснала все още тази песен... 🤷♀️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 2 часа , DenFevgo каза: Съгласен съм, че мина много време, но тя винаги е казвала, че присъства по време на монтажите и избира кадрите заедно с монтажиста. Убеден съм, че е така. На концерта си пя много добре, така че не мисля, че има какво да се презаписва. Така е, но нали знаеш колко е критична и педантична чак до прекаляване. Няма да се изненадам ако презаписва нещо, но това само би развалило всичко, особено за хората дето бяхме на концерта и чухме как си изпя всичко. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 5 часа , Stela каза: Интересен ми е избора на телевизиите относно излъчването на концертите... БТВ ще дават този на Тони Стораро и то на връх НГ, а на Преслава и Глория по забитата Планета.... И на мен това ми стана интересно. Как е възможно на НГ да излъчват Стораро и Цеца по националните телевизии, а Преслава и Глория не… 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 5 часа , Balkandji1 каза: Ох, аман от теб. Напоследък живееш, за да очерниш песента на Емилия. Голям проблем, че стана конкуренция на песните на Преслава. Хит е и все още е в топ 10 на най-оборотните песни в страната. Стана един от големите хитове на Емилия. Е как да очерня нещо, което по начало е толкова фейк напомпано, голям хайп, големи реклами и накрая заспиват хората 😮💨 Не отговаря и на 5% от гледанията си 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 12 часа , asylum каза: Тя не може да чете. Жалко. Но твърде хубаво да се откаже самичка само като и пратим малко разпечатки 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 10 часа , asylum каза: 2,2 хил. гледания · 82 реакции | Гр. #БУРГАС ❤️ Бяхте страхотни ! |... WWW.FACEBOOK.COM Гр. #БУРГАС ❤️ Бяхте страхотни ! Важното е гърмеж да става, кинтите да валят, едни блъдимери, дветризаотскок и с Марто Джи първия път! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 8 часа , Stela каза: Интересен ми е избора на телевизиите относно излъчването на концертите... БТВ ще дават този на Тони Стораро и то на връх НГ, а на Преслава и Глория по забитата Планета.... А си мислех как няма толкова забити кабеларки като за Гюрулту ... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 8 часа , FikLena каза: . Ти сериозно ли смяташ че някой ще поне 20 лв да гледа точно вечния отговор във киното при условие че сигурно може да я гледа на живо за минимум без пари? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Глория разкрива тайната на собственото си лечение? 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 8 часа , adorable каза: Това са вече мега извращения, не. Не знам сега, не можем да прогнозираме със сигурност, НО да кажем, че Глория не е внимавала на кого какво споделя и може да очаква неприятни изненади, ако се изкарат лични неща на показ. Дано не стане така. Дано изкара клипчета от оргията, правена на "Присъда", преди години. 🤩 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 преди 11 часа , DarkChild каза: Новогодишната песен била направена светкавично. Текст за 5 часа, музиката по телефон за 10 минути. Ами, личи си. 5 часа са много! 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 преди 11 часа , Balkandji1 каза: И само пед**ераси в нея - Драго чая, Стефан Илчев, Мис Бони. Това е новата мода за Новата 2025 година. Как? Трябва нещо модерно в иначе старомодната естрадна песна стил 2025 , но ПРЕДИ Христа ! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Глория разкрива тайната на собственото си лечение? Тина за нея е изпяла "КАКЪВ ШАМАР УДАРИХ СИ САМА"! Ами да.... Такъв си е отвъртяла, че косата й се е разрошила и запяла "ОООООООООО-опаааааааааааааааааааа....." "Ако искаш мръсни шЪмари, сега елаААААААААааааааааааааААААААААА, АКО иска Марчето да гледа, нейна работа..... Първо правило това е, да разкрия тайнатааааааааааааааааааааааа......" 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 20 часа , Gerganafen каза: TF?! Когато САМА си признаеш, че висиш в студиото да презаписваш и фалшифицираш. Иначе какво общо има монтажистът с нейните участия, концерти и пътувания, той ли излиза на сцената и си пече задника по екскурзии вместо нея? Да си беше мълчала... На Преса която също се скъсва от участия как й е готов концерта за месец и половина само? Следващия концерт Грулту сама ще го снима, режисира, монтира, презаписва, "свири" и пее на всички инструменти едновременно, а Данни Милев бенд и публиката ще са холограми. преди 20 часа , asylum каза: Не е лесно, баба ни се уморява. Остеопорозата никому не прощава. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 АХАХАХА !!!!!! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 От 28.12.2024 г. от 15:26, adorable каза: Кичът им е в кръвта. Остави това, ами и самочувствие вади и скача на всеки, който дръзне нещо на въпреки да му каже. За толкоз години как пък нито един от тях не показа стил и изисканост при наличието на толкова пари... И се и вдетиняват. Според мен Азис цял живот няма да може да намери себе си. Видяхме го във всякакви образи, но точно в този най-малко му отива. Предпочитам Василка и нейното шоу по тв. Отиваше му да облича рокли, да пищи и да се закача с гостите. Добре водеше. Но тази Азия тук и сега е с тежки комплекси, не знам защо. От почти всички в чалгата Азис е най-нормален и хитър. Останалите са бетер тотал щета. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 19 часа , adorable каза: - Гара Карнобат през 1996 - този случай го знаем. Само че войниците сигурно са пели "Ангел с дяволска душа" или "Оставете ме на мира". За "Не сме безгрешни" и "Циганско сърце" е възможно да са знаели, ако са имали пророчески способности, в което дълбоко се съмнявам. Може ли да не пренаписваме историята? Глория спешно има нужда да бъде искрена първо със себе си, а не със Симона да дават поредното интервю под диктовка, уговаряйки се предварително как да излизат от неудобни теми. Хората я възприемат, когато е искрена. Всичко е в рамка. Извън нея не приема импровизации. Сама си слага спирачки, кофти ми е да я слушам така. Постпродукцията не се е забавила заради много работа, а защото не си се чувствала добре още отпреди концерта заради Добри и други неща. Не е нужно да го признава, ама няма и смисъл да лъже. И аман с това женско царство и с това мъжемразство. Не може да си с две самоличности. Едната в душата, другата за пред медиите. Ще стане проблем в един момент, съвсем сериозно го казвам. Ама те нейните "фенове" грам не са се загрижили тоя концерт да излиза, дреме им. Важното е да си направят 120 снимки с нея и да коленичат. Ама тя и водещата е боза и половина. Тая Елизабет е ходещ прованс. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 19 часа , DevilWish каза: А Глория дали ни чете в този форум? Май ще се откаже ако види едно изречение и клиповете, които се публикуват за нея. Крайно време е! Да не се мота повече! 😘 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари