Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 13 часа , Гальо каза: Този "турбо хит" май официално вече на никой не му се слуша. А как се мъчи да я изпее Емилия, трагедия TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Защо е толкова дебела и с черна коса е въпроса. Изобщо не можах да я позная и нищо общо с жената в клипа. Та тя тук няма талия. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза: Крайно време е! Да не се мота повече! 😘 Тук ще открие не Аса, а направо ЖОКЕР в ръкава! 😘 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 една от най-добрите песни тази година: 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 Питаш ли меееееееееееееееееее ? ❤️❤️❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Дочух, че Камелия имала пицария в София, дали е вярно? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 20 минути, borisslav1 каза: Дочух, че Камелия имала пицария в София, дали е вярно? Това е репортаж от откриването, но после май фалира: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Тони Стораро прекалява: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Пак ли е в Бразилия? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Тая пък водещата - новата песен на Грулту щяла да бъде "емблема като Носталгия" - пълен смях 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Тая пък водещата - новата песен на Грулту щяла да бъде "емблема като Носталгия" - пълен смях Емблема като тази ли? Огнени! Огнени! ААААААААААААААААААААААААААА! Влюбени! Влюбени! ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ! 3 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 2 минути, DevilWish каза: Емблема като тази ли? Огнени! Огнени! ААААААААААААААААААААААААААА! Влюбени! Влюбени! ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ! най-големият й провал като качество евър. Просто няма толкова ужасна "п(л)есен". 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: най-големият й провал като качество евър. Просто няма толкова ужасна "п(л)есен". Е "Нова година" е същата работа. Въпросът е, че музиката на "Най-добрите" поне ме кефи 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 1 час, FikLena каза: Пак ли е в Бразилия? Да, но по-интересното е, че майка му и баща му са с него! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 6 минути, Jouey каза: Да, но по-интересното е, че майка му и баща му са с него! Да не са му станали сводници?🥵Или той сводничи тях?! 🤩 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 40 минути, Jouey каза: Да, но по-интересното е, че майка му и баща му са с него! Нещо пак може да л*па к*ровете на мангусите във Фавела. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Защо е толкова дебела и с черна коса е въпроса. Изобщо не можах да я позная и нищо общо с жената в клипа. Та тя тук няма талия. Не знам, но в На кафе обяви, че текстът бил ГЕНИАЛЕН. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 2 минути, DarkChild каза: Не знам, но в На кафе обяви, че текстът бил ГЕНИАЛЕН. Гениално е това: 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Азис беше при Лора Крумова с Азис Груп. Разправяше как хората плачели като пеел нз си кви песни с бенда си. Ама какъв бенд има той бе, 1 кьорава песен имат и нито 1 участие заедно, камо ли той да пее на живо някъде. Дори по частни партита е на плейбек 😂 И бил приятел с Цеца - добре че Сашка МегаСтар като е била в Сърбия му е звъннала за видео разговор с нея (имаше запис в профила на Цеца). Цеца го пита нещо тип защо не дойдеш и Азисчо вика "хочу, хочу" 🤣 Първи дружки с Цеца бе! 😂 Лъже мега мазно в национален ефир, ама то си му е в кръвта. 4 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 преди 38 минути, Andrew Cunanan. каза: Иновативно! Това вече е ГЕНИАЛНО! Езика на Кралицата-Чалга! ❤️ "ВЛЮБЕНА В ШЪМАРА" Кой си ти, че така ще ме ядосваш? Кой ти дава право на товааааа? Не ми казвай как да се обаждам, не ми казвай и по какво да те набираааааам. Влюбена съм ала не в теб, а в шъмара зад врата ти, влюбена съм лудо! И ме глей, как раздавам го с финес! Хей, шЪмарче, ти си цяло чудо! Не понасям твоите комплекси и напук на тях оставам секси! Забавлявам се и си те пошляпвам, а пък после и ще ти попеяяяя.а.а.а.а.аааааааааааааааа.... 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 3 минути, Just_Me каза: Азис беше при Лора Крумова с Азис Груп. Разправяше как хората плачели като пеел нз си кви песни с бенда си. Ама какъв бенд има той бе, 1 кьорава песен имат и нито 1 участие заедно, камо ли той да пее на живо някъде. Дори по частни партита е на плейбек 😂 И бил приятел с Цеца - добре че Сашка МегаСтар като е била в Сърбия му е звъннала за видео разговор с нея (имаше запис в профила на Цеца). Цеца го пита нещо тип защо не дойдеш и Азисчо вика "хочу, хочу" 🤣 Първи дружки с Цеца бе! 😂 Лъже мега мазно в национален ефир, ама то си му е в кръвта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: Точно за това се сетих 😄 Лора Крумова го пита нещо за дует с Цеца, ама ще има да си мечтае след като е пял с най-голямата й врагиня 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 от новите песни на Преслава само тая още слушам. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: от новите песни на Преслава само тая още слушам. На мен заедно "С нервите съм зле" са ми най-любими от песните й тази година + "Нищо" 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 @Balkandji1 виж кой е бил на гости при твоите! От новият календар на Галена: 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари