Just_Me Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Ивон на Анелия - интересен многоъгълник има за лице 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 4 часа , FikLena каза: Пак ли е в Бразилия? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 4 часа , FikLena каза: Пак ли е в Бразилия? Галин на плажа в Бразилия, на лов за богати чички: krislenaa (@krislenakrilena) • Instagram video WWW.INSTAGRAM.COM 1 likes, 0 comments - krislenakrilena on August 11, 2020 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 21 минути, Willy каза: @Balkandji1 виж кой е бил на гости при твоите! От новият календар на Галена: Имитаторка, крадла на идеи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 15 минути, Just_Me каза: Ивон на Анелия - интересен многоъгълник има за лице А тази мода с дебели, рунтави вежди на жена от къде дойде? Мъжете станаха женствени, жените мъжествени. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Между другото помните ли, когато ви казах, че след няколко добри думи тук за Галена, фейсбук профилът ми беше отблокиран от нейната страница и публикациите й отново почнаха да ми излизат във фийда след няколкогодишен блокаж? Не е странно, имайки предвид, че когато нападнах Галена тук след години на фенство си бях дал фейсбук профила. Сега, след като изказах няколко пъти мнението си, че според мен Галена няма капацитета да издържи цял концерт на живо в Арена, профилът ми е отново блокиран! Публикациите й отново спряха да излизат. Жалка, дребнава селянка, вместо да се занимава с личните си дела, тръгнала да следи кой какво пише за нея и да отблокира, и блокира наред. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 7 часа , borisslav1 каза: Дочух, че Камелия имала пицария в София, дали е вярно? https://www.facebook.com/profile.php?id=100068505161775 Пак беше по-уютно от сладкарницата на Стораро. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза: Това е репортаж от откриването, но после май фалира: Нямаше ли друга в Студентски? преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза: Маймуна. преди 1 час , Just_Me каза: Ивон на Анелия - интересен многоъгълник има за лице Мелез между Ваня и Мара. 2 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 18 часа , BaGaBoNtIn каза: И на мен това ми стана интересно. Как е възможно на НГ да излъчват Стораро и Цеца по националните телевизии, а Преслава и Глория не… За този на Цеца не знаех, но днес видях рекламата по Нова. Често казано очаквах поне този на Преслава да е в национална тв, но няма.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 8 часа , Andrew Cunanan. каза: една от най-добрите песни тази година: И моя любима от албума. Остана си ми фаворит. ❤️ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 преди 2 минути, Stela каза: И моя любима от албума. Остана си ми фаворит. ❤️ Днес си я пуснах. Заслужава повече, честно казано. ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Концертът на Глория се бавел поради технически причини. 7 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 преди 1 минута, Gerganafen каза: Концертът на Глория се бавел поради технически причини. Най-важното е, че слуша албума на Преслава с личен автограф от нея ❤️ Тази песен трябваше да я изпее на репортерката от Сигнално жълто. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 2 часа , Just_Me каза: Ивон на Анелия - интересен многоъгълник има за лице Интересна техника за нанасяне на руж 😁😁😁 Обаче грам не прилича на Анелия... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 2 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 6 часа , DevilWish каза: Класическо интервю, което трябва да се изучава в часовете по история! 2 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 6 часа , DevilWish каза: Луна направи интригантката и клюкарка Венета на луда тук. Well deserved, if u ask me. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 9 минути, asylum каза: Класическо интервю, което трябва да се изучава в часовете по история! това също. Заглавието трябва да стане заглавие на филм/книга. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 9 часа , Thecranfan каза: https://www.facebook.com/profile.php?id=100068505161775 Пак беше по-уютно от сладкарницата на Стораро. Ехе, яко! Аз знаех само за онзи ресторант от репортажа на Венета Райкова, името му май беше нещо тип "Залеза и зората" 🤔 А сладкарницата на Стораро има ли я още Те и наргиле бар държаха по едно време, ама май за кратко. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 17 часа , Andrew Cunanan. каза: Защо е толкова дебела и с черна коса е въпроса. Изобщо не можах да я позная и нищо общо с жената в клипа. Та тя тук няма талия. Как може да не познаеш Деса? Вярно, скоро май не е била толкова черна, но как е омела поне два квартала баница няма как да се сбърка ... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 17 часа , DevilWish каза: Тук ще открие не Аса, а направо ЖОКЕР в ръкава! 😘 Вместо да се правят на голямата комбенация, и Гюрулту, и Ася и Жоукъра да си взимат мотиките и обратно по къра! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 30 Author Report Share Публикувано Декември 30 преди 1 час, Lelqtian каза: Вместо да се правят на голямата комбенация, и Гюрулту, и Ася и Жоукъра да си взимат мотиките и обратно по къра! Коя Ася? Алисия ли намесваш? преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Луна направи интригантката и клюкарка Венета на луда тук. Well deserved, if u ask me. Обожавам я! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 48 минути, DevilWish каза: Коя Ася? Алисия ли намесваш? Обожавам я! Сори ама ти включи вакарелската бръмчалка и засъжаление неостанал в далечното минало дуетен парньор на Гуцито на поп-фолка! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Когато някой каже, че Счети не е с хита на сезона! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 30 Author Report Share Публикувано Декември 30 преди 1 час , Lelqtian каза: Сори ама ти включи вакарелската бръмчалка и засъжаление неостанал в далечното минало дуетен парньор на Гуцито на поп-фолка! Кой дуетен партньор? Азия ли? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари