Gerganafen Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Когато пуснеш да видиш какво е сътворил Стораро и уцелиш баш Счети😭 Честита ви Нова 2025-та! Живи и здрави! 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 преди 13 минути, Gerganafen каза: Когато пуснеш да видиш какво е сътворил Стораро и уцелиш баш Счети😭 Честита ви Нова 2025-та! Живи и здрави!. Май се е надрала яко тука. Спрямо концерта на Петя тука е като отвързана кобила. Нямаш ли HD? Галош как грачи като съдрана гъска 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 преди 9 минути, FolkEmpire каза: Нямаш ли HD? Галош как грачи като съдрана гъска Онлайн го намерих в някакъв сайт. С HD или без, все е Счета😭 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Иначе в сайта на БТВ в страницата за гледане на живо пише, че дават Концерт на Guns N’Roses (2012 г.) 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Майкоо доживях резак да ми пее народните песни.. Кой уши байряка... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Чнг и Лека нощ от мен 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 5 часа , FolkEmpire каза: Галош как грачи като съдрана гъска Тоест е звучала съвсем нормално като себе си За много години, честита 2025 на всички! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Ето наистина концерта цеше кратък 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Извода от вчерашната програма: Преслава си е Преслава! Галена звучи добре след операцията. Емилия е останала без глас. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 1 час, asylum каза: Лошо почваме годината, и наистина останах без думи. След Татяна и тая ли трябваше да с**ре върху Притури се планината? Или останалите песни ... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 За много години на всички! Бъдете здрави и много щастливи ❤️ И се обичайте! Ето че и Глория и Добри са пак заедно, има любов! 😁 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 1 минута, Just_Me каза: За много години на всички! Бъдете здрави и много щастливи ❤️ И се обичайте! Ето че и Глория и Добри са се сдобрили, има любов! 😁 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 🥰 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 37 минути, Just_Me каза: За много години на всички! Бъдете здрави и много щастливи ❤️ И се обичайте! Ето че и Глория и Добри са пак заедно, има любов! 😁 Любов надали, със сигурност е имало ... каквото си е изтеглила от баницата преди 42 минути, Andrew Cunanan. каза: снимката не е моя 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 55 минути, Andrew Cunanan. каза: 😘😘😘 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 1 минута, Just_Me каза: 😘😘😘 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 Честита Нова Година 😘❤️ Новата тема може да намерите тук: 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари