Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 21:00

Препоръчани коментари

преди 13 минути, SantaCloud каза:

Ще кажеш, че си бил принуден. Освен ако нямаш предвид, че чувството ти за хумор не съответства на елементаризма на Деса, не разбирам защо я хейтиш. Толкова си може. Яд ме е само, че не разказа другата история за табуретката :D 

Ама аз обичам да ми е забавно и някой да е с готино чувство за хумор, но в тоя случай... "ми диаманти ми даде, на нокти ме заведе, върнах се бременна Ха-Ха". На кое по-точно да се смея на тоя опит за самоирония? Не я хейтя, харесвам я принципно. Просто ако смятат, че с истории за айвари и табуретки на тия години ще се покажат колко са народни и изстрадали... Ддз, мен са ме впечатлявали съвсем други нейни изказвания, сигурно и в това интервю ще има такива. Голяма е лигла на моменти. В подкаста на Веселина пак се шегуваше, но беше топ. Аз искам повече неща от кухнята, по-брутални неща.

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 минута, adorable каза:

Ама аз обичам да ми е забавно и някой да е с готино чувство за хумор, но в тоя случай... "ми диаманти ми даде, на нокти ме заведе, върнах се бременна Ха-Ха". На кое по-точно да се смея? Не я хейтя, харесвам я принципно. Просто ако смятат, че с истории за айвари и табуретки на тия години ще се покажат колко са народни и изстрадали... Ддз, мен са ме впечатлявали съвсем други нейни изказвания, сигурно и в това интервю ще има такива. Голяма е лигла на моменти. В подкаста на Веселина пак се шегуваше, но беше топ. Аз искам повече неща от кухнята, по-брутални неща.

МИ какво по-брутално от табуретката. :D Може би тя си измисли нова история. Може би не е пяла с микрофон в ръка и може би не са били роднини.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, SantaCloud каза:

То и пеенето е ужасно. 

"С ръка в бутилката празна"
"Седем дена останахме до премиерата"

wtf шизофреник ли е станала счети

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, SantaCloud каза:

МИ какво по-брутално от табуретката. :D Може би тя си измисли нова история. Може би не е пяла с микрофон в ръка и може би не са били роднини.

Фокси беше брутален, когато обясняваше как на съседна маса през 2002 е казала, че ще бъде Певица на годината. Може да я питат дали е Фатме. :ДДД , защото преди време в Сигнал по радиото я питаха нещо такова от Фокси, и тя каза - това какво е, лисица ли? :D 

Брутално е да каже неща за напускането на Пайнер и как са я цакали. Там, че 2004-а за Наградите за 2003-а цялата зала викала за нея, пък дали наградата на друга (Глория) и това ѝ се отразило зле на егото; за Тракия фолк 2000, дето ревяла зад кулисите, че Глория и Цветелина взели първи награди. Нищо, че Бели нощи е хит и до днес.

Да каже верно и за Силвия и оркестъра. И да е имало изцепки, да го обърне на майтап. За супата от маслини, дето правила на Кама в квартирата си в Димитровград. :D В смисъл може да се развие много яко и да се редуват някакви въпроси и контравъпроси и да има брейнсторминг, но Тото не е запознат. Те ходят, щото има гледания. Той ги кани, щото са култови. Ама Деса си изнася сама представлението и е малко налудничаво. Той стои и на моменти гледа сковано като бастун или се хили насила, щото не знае какво да каже - тая работа него никак не го докосва, а за тях това е част от пътя им. Има как да стане по-забавно, повярвай ми. Не знам дали ме разбираш какво има предвид.

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, SantaCloud каза:

То и пеенето е ужасно. 

Тази песен е толкова не за гласът на Емилия, че даже тя се мъчи да догони фразите и да не е фалшива. Отделно това дето си пуснал е преди премиерата, една седмица по-късно ще заспят хората докато я слушат 😆

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Willy каза:

@fengergana, @xroflx9 Какво мислим за този от клипа и илюминати ерата на Счети?!

Тази песен сигурно не съм я слушал от както е излязла.💀 пълен криндж

това>>>>>Сбърка адреса

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Гальо каза:

Тази песен е толкова не за гласът на Емилия, че даже тя се мъчи да догони фразите и да не е фалшива. Отделно това дето си пуснал е преди премиерата, една седмица по-късно ще заспят хората докато я слушат 😆

Пита дали е хит, хит е. Сега дали тя пее фалшиво, дали я представя добре - друг въпрос.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, FikLena каза:

Галена пусна една камера нови песни и пак нямаше такъв флоп

Еми тъпа е песента. При Галена всичко звучеше на средно ниво. Само Делта Форс и Жалко имаха по-добри показатели и се видя. 

Прес имаше Писмо и Нервите. Другите 2 са флоп и под средното ниво.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Emanuela.Carey каза:

Малко са го докарали на Драг Шоу с такива кадри на Ванча

IMG-0721.jpg

Верно, Ванча е излязла като Пеньо.

преди 2 часа , adorable каза:

Дано Деса да не е била крайно лигава при Тото, защото като чух откъса със забременяването и вкиснатата лютеница... изпростяла ми се струва Доня. Малко олекват така тия истории, дето и без това сме ги слушали безброй пъти. Сигурно ще каже и за братята с дебели вратове и Попа от сусам, дето я е пяла със сълзи на очи, принудена с пистолет на челото от Стефан Статев. Да разкаже и как си е завирала тампони пред Силвия и чичо Минчо от орк. Раднево. Върхът беше, като заговори как се качила на Табуретката да пее Женала е дюлбер Яна и Дойна двора мела пред пияната рода.

Но то при тоя врачански лузър каква да е, сериозна ли... Да се радва, че имаше късмет да не го канселират съвсем. От зор закъсали при него баш да ходят и да си пие уискито пред тях. По-добре лАмпер.

Много си е добре Деса, освободена и приятна, разсмя сме. Може да е успешна в стендап комеди.

преди 1 час , DarkChild каза:

Поне е забавна и има повече от 5 думи речник, за разлика от трактористката.

Е, той явно предпочита аутисти със запек.

преди 58 минути, Danger. каза:

Делта форс и Окадар са хитовете на годината, главно те окупираха целия ТикТок и клубовете през цялата година и още си ги въртят, въпреки че Моята принцеса и Мръсница са до тях и ще имат по 30/40 милиона и отгоре след време, но за мен са надценени страшно много. 

Хитът на годината е Моята принцеса. Точка!

преди 51 минути, adorable каза:

Ама аз обичам да ми е забавно и някой да е с готино чувство за хумор, но в тоя случай... "ми диаманти ми даде, на нокти ме заведе, върнах се бременна Ха-Ха". На кое по-точно да се смея на тоя опит за самоирония? Не я хейтя, харесвам я принципно. Просто ако смятат, че с истории за айвари и табуретки на тия години ще се покажат колко са народни и изстрадали... Ддз, мен са ме впечатлявали съвсем други нейни изказвания, сигурно и в това интервю ще има такива. Голяма е лигла на моменти. В подкаста на Веселина пак се шегуваше, но беше топ. Аз искам повече неща от кухнята, по-брутални неща.

Аз пък не я харесвам, а тук много ми допадна.

преди 39 минути, adorable каза:

Фокси беше брутален, когато обясняваше как на съседна маса през 2002 е казала, че ще бъде Певица на годината. Може да я питат дали е Фатме. :ДДД , защото преди време в Сигнал по радиото я питаха нещо такова от Фокси, и тя каза - това какво е, лисица ли? :D 

Брутално е да каже неща за напускането на Пайнер и как са я цакали. Там, че 2004-а за Наградите за 2003-а цялата зала викала за нея, пък дали наградата на друга (Глория) и това ѝ се отразило зле на егото; за Тракия фолк 2000, дето ревяла зад кулисите, че Глория и Цветелина взели първи награди. Нищо, че Бели нощи е хит и до днес.

Да каже верно и за Силвия и оркестъра. И да е имало изцепки, да го обърне на майтап. За супата от маслини, дето правила на Кама в квартирата си в Димитровград. :D В смисъл може да се развие много яко и да се редуват някакви въпроси и контравъпроси и да има брейнсторминг, но Тото не е запознат. Те ходят, щото има гледания. Той ги кани, щото са култови. Ама Деса си изнася сама представлението и е малко налудничаво. Той стои и на моменти гледа сковано като бастун или се хили насила, щото не знае какво да каже - тая работа него никак не го докосва, а за тях това е част от пътя им. Има как да стане по-забавно, повярвай ми. Не знам дали ме разбираш какво има предвид.

Скучни теми от миналото, отдавна надживени от повечето певачки. 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Скоро под клиповете

Текст и Музика : Chatgpt

:o :o

Ето идея за песен „Няма те“ в стила на Галена – динамична, емоционална, с драматичен текст и силен припев:

Галена – „Няма те“

(Куплет 1)
Няма те – и всичко в мен е наранено,
сякаш цял живот е променено.
Бяхме огън, бяхме страст,
а сега сме само минало и власт.

(Предприпев)
Нощем крещя, пак те викам,
в мислите си все те търся.
Беше всичко, а сега –
празно място в душата ми остава.

(Припев)
Няма те – но още в мен гориш,
няма те – но в съня ми пак вървиш.
Счупи ме – но няма да падна,
любовта ти беше измама.
Няма те – но ще се върна аз,
силна съм – без теб ще бъда власт!

(Куплет 2)
С поглед леден ме прониза,
сякаш всичко в нас замръзна.
Обещания без стойност,
любовта ни беше само война.

(Предприпев)
Но няма вече сълзи в мен,
време е да бъда нова версия на себе си.
Ще изтрия спомена за теб,
ще съм огън – а ти ще си лед.

(Припев)
любовта ти беше измама.

(Бридж)
Ще танцувам сама в нощта,
ще бъда кралица на този град.
Без теб – аз съм по-добра,
няма връщане назад!

(Припев)
любовта ти беше измама.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, SantaCloud каза:

То и пеенето е ужасно. 

Освен че песента тонално хич не е за нея, от подкаста на Тото звучеше супер прегракнала. Даже повечето коментари пишеха, че като говори звучи издрана като Камелия. Възможно е от живото пеене по участията да е получила същия проблем като Галена.

Иначе миналата година се хвалеше, че не пушела няколко години и гласът ѝ никога не е звучал толкова кристално. Може да е пропушила пак.

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, asylum каза:

Верно, Ванча е излязла като Пеньо.

Много си е добре Деса, освободена и приятна, разсмя сме. Може да е успешна в стендап комеди.

Е, той явно предпочита аутисти със запек.

Хитът на годината е Моята принцеса. Точка!

Аз пък не я харесвам, а тук много ми допадна.

Да, точно това предпочитам. Благодаря, че го написа вместо мен. Може и мен да ме сложиш в графата аутисти, ако решиш. Каквото прецениш, заповядай. Тук забранени неща няма.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, FikLena каза:

Божееееее мой . Как е възможно това???? Почвам да се страхувам??

Screenshot_20241203_200258_Opera.jpg

Кой е тоя изрод? 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, FikLena каза:

Божееееее мой . Как е възможно това???? Почвам да се страхувам??

Screenshot_20241203_200258_Opera.jpg

Щото ние сме малоумници, нали предварително си му задал критериите и си изискал да ти отказва версии с Преслава.

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, FikLena каза:

Галена пусна една камера нови песни и пак нямаше такъв флоп

Така и не схванахте стратегията на Прес:

-пусна балада за престиж, но и комерс за дискотеките, за да не я пенсионират като "скучна"

-пусна албум за да се отчете, но изкара набързо всички клипове, за да не седи твърде дълго на тези "стари" песни и да започне новата година на чисто

-клипира и другите 2 песни за да престанем да мрънкаме, че никога не снима нищо от албумите си, а и за да е в тренда с видео албумите. Ако стане нещо от тези 2 бонус комерса - добре дошло, ако не - има си 2 актуални хита и без това: Нервите и Писмото

Иначе мен "Вещица" супер много си ме кефи, особено изпяването.:heart: За клипът също се е постарала, не е някаква ТВ версия.:1000(33):

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, asylum каза:

Като гледам Емилия колко ги беше надживяла тия уж "скучни" теми при Тото, то това беше цялото интервю, и пак с недомлъвки, щото няма кой да вземе да отвори ясно и подробно някои казуси и да се разнищят веднъж завинаги. Но ти си забавлявай с истории за айвар и табуретки, де. Не може всеки път да слушаме "Шофьорката", сори.

Сподели в други сайтове

@SantaCloud това чучало тук май имаше фенове?
image.png.ceb6b4cc808394e8747f3128441afab7.png
Виктор накрая и певец ще го направят! Знаем къде е Виктор Чуека!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, adorable каза:

Като гледам Емилия колко ги беше надживяла тия уж "скучни" теми при Тото, то това беше цялото интервю, и пак с недомлъвки, щото няма кой да вземе да отвори ясно и подробно някои казуси и да се разнищят веднъж завинаги. Но ти си забавлявай с истории за айвар и табуретки, де. Не може всеки път да слушаме "Шофьорката", сори.

Точно затова интервюто със Счета беше отвратително и звучеше като злопаметна тьотка. Развали си цялото гостуване с тия тъпотии. Интересно беше за съжителството с Деса, сметката за телефон, първите стъпки и т.н. Да се оплаква като жалкарка беше напълно излишно, при все че има успешна кариера.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, asylum каза:

Точно затова интервюто със Счета беше отвратително и звучеше като злопаметна тьотка. Развали си цялото гостуване с тия тъпотии. Интересно беше за съжителството с Деса, сметката за телефон, първите стъпки и т.н. Да се оплаква като жалкарка беше напълно излишно, при все че има успешна кариера.

Чакай, чакай... първоначално и аз така я усетих. Викам, тая какво иска сега, не беше на турнета ли, награди ли не получи, спонсори ли нямаше... И после, чувайки цялото интервю, осъзнах, че не това е бил проблемът ѝ. Че не е получила награда за Певица или нещо подобно. За турнетата уточни, че стадионите са били пълни и това е било супер, НО тя самата се е чувствала потискана от фирмата и не е могла да си реализира идеите, които е предлагала. Разбери, че това остава травма на човек и въпреки че в момента се има за свободна. Като не ги е казала навреме, щото е имало цензура и действащи договори, ще ги каже сега. Можеше и малко по-директно. Деса също е мрънкала, Кама и тя. Всички са имали претенции. Не виждам нищо лошо.

Ти да не мислиш, че харесах интервюто на Глория във Веселина, където каза, че "тия, които навремето ѝ се подигравали за песните за децата и родата, сега продават сладолед"? Същата простотия, 1 и също цял живот. Тръгнала съм от къра, яла съм айвар, нямала съм 2 лева, ама по време на мутрите съм изкарала бакшиш за един апартамент. Моля, съжалете ме и ръкопляскайте. :D Теб и мен някой ще ни съжали и ще ни слуша ли историите? Моля ти се. Сълза ще пусна за тия идилии.

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, adorable каза:

Чакай, чакай... първоначално и аз така я усетих. Викам, тая какво иска сега, не беше на турнета ли, награди ли не получи, спонсори ли нямаше... И после, чувайки цялото интервю, осъзнах, че не това е бил проблемът ѝ. Че не е получила награда за Певица или нещо подобно. За турнетата уточни, че стадионите са били пълни и това е било супер, НО тя самата се е чувствала потискана от фирмата и не е могла да си реализира идеите, които е предлагала. Разбери, че това остава травма на човек и въпреки че в момента се има за свободна. Като не ги е казала навреме, щото е имало цензура и действащи договори, ще ги каже сега. Можеше и малко по-директно. Деса също е мрънкала, Кама и тя. Всички са имали претенции. Не виждам нищо лошо.

Ти да не мислиш, че харесах интервюто на Глория във Веселина, където каза, че "тия, които навремето ѝ се подигравали за песните за децата и родата, сега продават сладолед"? Същата простотия, 1 и също цял живот. Тръгнала съм от къра, яла съм айвар, нямала съм 2 лева, ама по време на мутрите съм изкарала бакшиш за един апартамент. Моля, съжалете ме и ръкопляскайте. :D Теб и мен някой ще ни съжали и ще ни слуша ли историите? Моля ти се. Сълза ще пусна за тия идилии.

На Гюра не беше чак толкова зле интервюто, освен говоренето на Вие до малко преди края 🤣

не съм чувал някоя да е говорила за айвар. Обикновено е лютеница.

Кама си говореше свободно още докато беше във фирмата. Сега пак си работи с тях и не й дреме. Така се прави. А не да звучат като жертви. И какво като не са й харесвали идеи, нали са продуценти? Да си ги реализира сама сега. Противоречеше си нон-стоп - хем инвестирали в нея, направили й зъбите, а после ги оплю брутално. Баш тя винаги си е била добре

преди 16 минути, adorable каза:

@asylum обсъждаме глупости, вместо да кажеш нещо за хита:

Ми, нищо особено, но хит! Кефи ме как не й дреме и се снима и напълняла.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, asylum каза:

На Гюра не беше чак толкова зле интервюто, освен говоренето на Вие до малко преди края 🤣

не съм чувал някоя да е говорила за айвар. Обикновено е лютеница.

Кама си говореше свободно още докато беше във фирмата. Сега пак си работи с тях и не й дреме. Така се прави. А не да звучат като жертви. И какво като не са й харесвали идеи, нали са продуценти? Да си ги реализира сама сега. Противоречеше си нон-стоп - хем инвестирали в нея, направили й зъбите, а после ги оплю брутално. Баш тя винаги си е била добре

Ми, нищо особено, но хит! Кефи ме как не й дреме и се снима и напълняла.

За много от интервютата да са такива, каквито са, отговорност носят и водещите. За айвара си го измислих. :D Кама беше по-директна още докато беше във фирмата, даже и по въпроси, които не я засягат пряко, и с това поемаше риска да я изкарват злобна и всякаква, но както казваш - не ѝ пукаше. Иначе да, на всички е било помагано, после бизнесът се промени.

Глория се докача на водещите, а обикновено те показват страхотно уважение към нея, но просто има напрежение в нея да не я питат неудобни неща. Проблемът не е в тях в случая, макар че има и неподготвени.

Мира прекали с турските зурни. Трябват други песни за нея вече, ама не иска.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...