fengergana Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 4 часа , Gerganafen каза: @xroflx9 & @fengergana са минали Адам и са продължили към следващите плячки, ама той сега се чувства употребен и реве. Поне последно "Сбогом" да му бяхте написали вика ADAM (@adam_alphawolf) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 5,508 likes, 228 comments - adam_alphawolf on December 1, 2024: "Fav song rn ❤️ @preslava_official". пука ми,че е нисък като и двамата имаме фетиш към крака!!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 2 часа , Willy каза: @fengergana, @xroflx9 Какво мислим за този от клипа и илюминати ерата на Счети?! @xroflx9 мила,питат ни за Стоян Дудов. Много ми е противен и никога не съм си и не бих си вдигала краката за него!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 16 минути, adorable каза: Мира прекали с турските зурни. Трябват други песни за нея вече, ама не иска. Преориентира се тя. Това й е контингентът от 10 години насам 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 17 минути, fengergana каза: @xroflx9 мила,питат ни за Стоян Дудов. Много ми е противен и никога не съм си и не бих си вдигала краката за него!!! Мале,каква съм кьорава неграмотница💀💀💀иначе тоя Стоян доколкото знам има акъл колкото да пази равновесие. Отдавна не съм го виждала 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 28 минути, asylum каза: Преориентира се тя. Това й е контингентът от 10 години насам ? Цялата й дискография са кючеци и цигании. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 46 минути, adorable каза: Глория се докача на водещите, а обикновено те показват страхотно уважение към нея, но просто има напрежение в нея да не я питат неудобни неща. Проблемът не е в тях в случая, макар че има и неподготвени. Глория е комплексирана жена с аутизъм. Не знам какво неудобно има да я питат дори. Преди 20 години - да. Днес е толкова скучна и задръстена, че няма нищо пикантно около й. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 22 минути, xroflx9 каза: Мале,каква съм кьорава неграмотница💀💀💀иначе тоя Стоян доколкото знам има акъл колкото да пази равновесие. Отдавна не съм го виждала пак ти е влезнало в окото🤪 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Тоя Супер Саш ко се бута? Иначе е интересно, че името на Жулия е бил-нано преди това на Борис Надали 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 3 Author Report Share Публикувано Декември 3 преди 18 минути, Karma93 каза: Тоя Супер Саш ко се бута? Иначе е интересно, че името на Жулия е бил-нано преди това на Борис Надали Да го бутнат в тоалетната в мола тоя. Супер Смешка. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 27 минути, Karma93 каза: Тоя Супер Саш ко се бута? Иначе е интересно, че името на Жулия е бил-нано преди това на Борис Надали Забравили са, че Джула е певица и се рекламират само с Борис Дали, а нея я пишат като Жулиета еди коя си. Посвети песен на тая Фабрика за кокошки и пак си остава #Коя😭 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Анелия е взела певиц на годината на Vip awards. парцалана на годината - @xroflx9 най - много тека за една вечер с различни батковци в скандални оргии - @fengergana 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Spotify wrapped, някой? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Анелия е певица на годината 1 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 17 минути, Karma93 каза: Spotify wrapped, някой? Още не е излязло в България. Иначе аз вече си знам горе-долу кои ще са ми топ местата. Особено при положение, че и за ноември нямам особени промени 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 1 час, fengergana каза: Анелия е взела певиц на годината на Vip awards. парцалана на годината - @xroflx9 най - много тека за една вечер с различни батковци в скандални оргии - @fengergana Да,мила,ето кадър от награждаването ми. Малко съм се разплюла😜 Spoiler 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 44 минути, Gerganafen каза: Забравили са, че Джула е певица и се рекламират само с Борис Дали, а нея я пишат като Жулиета еди коя си. Посвети песен на тая Фабрика за кокошки и пак си остава #Коя😭 Забравили са, вика, все едно някой някога я е научавал като нещо, различно от кокошка. No34 трябва да се радва как не са я сготвили на фурна с ориз и кисело зело да отбележат премиерата, както им е била под ръка, но празниците тепърва идат, може да и излезе късмета. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 3 Author Report Share Публикувано Декември 3 @asylumпоздрав с Певеца на 2025 година! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Анелия е певица на годината Написали са "Лидия" супер грешно, егати неграмотниците Поне кралица АЙВИ е била водеща! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 @fengergana скъпа,Бисер Кинг от нашите ли е??? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 3 часа , Gerganafen каза: Поне кралица АЙВИ е била водеща! Тя май е и организатор всяка година преди 5 часа , DevilWish каза: @asylumпоздрав с Певеца на 2025 година! Хит, който ще чуя довечера! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 5 часа , xroflx9 каза: @fengergana скъпа,Бисер Кинг от нашите ли е??? Да, ром е. 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 4 Author Report Share Публикувано Декември 4 преди 2 часа , asylum каза: Тя май е и организатор всяка година Хит, който ще чуя довечера! Този може да се слуша мощно - денонощно! Ако си без бельо! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 7 часа , xroflx9 каза: @fengergana скъпа,Бисер Кинг от нашите ли е??? не ми дава вайб ,ама и да е, прилича на леприкон и краката ми не се вдигат на Х !!!! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 15 часа , DarkChild каза: Поне е забавна и има повече от 5 думи речник, за разлика от трактористката. Винаги ваша! 7 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 21 минути, THE IIconic каза: Винаги ваша! Няма какво да се лъжеме 2 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.