Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 21:00

Препоръчани коментари

преди 12 минути, SantaCloud каза:

Коя?

Не знаем, на автора не му е разрешено да казва. Миналия път Емилия сама беше казала.

Но на няколко места бяха писали, че е Джулия.

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Не знаем, на автора не му е разрешено да казва. Миналия път Емилия сама беше казала.

Емиии, ако е някоя нова или залязваща - това ще е трамплин. Да имат тикток начало. Галена и другите големи според мен са твърде "недостъпни", за да си харесат просто нещо от тикток и да го запишат.

Сподели в други сайтове

Примата на попфолка празнува днес! ❤️

WWW.FACEBOOK.COM

Днес примата на " Милена Рекърдс " има рожден ден . Скъпа Нина , бъди жива и здрава , за да можеш още дълги години да радваш своята публика...

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Emanuela.Carey каза:

Коя Джулия? Маникюристката ли?

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Karma93 каза:

Помня статии, според които Андреа се е оплаквала, че е било още светло, когато е бил нейния ред да пее, а шоуто й включвало светлини и специални ефекти, подходящи за след залез слънце...За друго не знам. 

Щом питаш, явно Пеевски е платил турнето. Никой не подценявам. Просто казвам, че ми идва брутално да се обсебиш от конкретна колежка дотолкова, че да накараш мъжа си да инвестира луди пари в краха й. 

Нима не помните главния спонсор на турнето 2014? Lafka, проект на Пеевски, финансиран от КТБ и после фалиран, пак с изпраните пари от КТБ. Не знам с кой акъл Пайнера се забърка с Шиши , а в момента с хазарта Palms, но никак не говори добре за него. То, не стига, че не наливат особено средства в тия изпълнители и се издържаха коя сама, коя с мъжа си, коя комбинация от двете.

Не знам и защо имаше за цел Цура да разкара Андреа, като самата тя не ходеше по участия, сега да кажеш, че ще прави номера стил а ла Сашка Мегастар - да, правят мръсотии за участия. Тя тази хем правеше мръсно, хем наливаше от пусто празно и така до днес - като не ходиш по участия, тия клипове освен за престиж, за друго за какво са? За нея явно след Пеевски това спря да е професия, а хоби и мания да се показва и да харчи парите на народа по скъпи клипове. В "Бой,бой" на неоновата сграда пише CITY - намек за телевизията на Шиши.

Та, разбира се, след като той дава парите, буквално ще поръча и музиката. То и Мара беше по светло, не, че е имало много интерес към нея и плейбека и, дори не знам с какъв акъл я мъкнаха. 

То по това време скъпите клипове се правеха от Андреа, Цура и Галена - единствено те имаха ресурса , а двете без Цура - и участията, за да въртят парите , макар , че едната и помага вафлата, а другата -родителите и, предполагам и Кобрата когато е влязъл при професионалните може да и е помагал. Дори при загубен мач взимат сума ти пари. То там наливането в песни от Costi и то със световни звезди е ясно, че няма как се избие, при все , че и клиповете не бяха евтини. Но за Андреа е било и продължава да е професия, докато Цура на кой го направи това не знам, да си трупа негативи, щото са и малко. И без това не ходиш по участия, за какво ти е, дреме ти кой кога излиза...

Но знаете Цецо Андреев какво беше казал във Вип Брадър - че са се карали певиците за реда на излизане и явно това им е важно, такива сплетни е имало и преди, още преди времената на Андреа, като турнетата бяха с други звезди - Малина и т.н. Там също знам, че е имало панаири покрай реда на пеене, Камелия Пайнера не я е искал, но Мтел я искали като условие да дават пари (нали беше Планета "Прима" - предплатените тогава карти на Мтел). Та, от време оно - музиката буквално я поръчва който плаща.

Сподели в други сайтове

@fengergana @xroflx9 @Emanuela.Carey Има раздел Общи приказки. Подобни разговори са за там! Темата не е за вас :) Вече няколко човека недоволстваха от вашите "отношения". 

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, SantaCloud каза:

Емиии, ако е някоя нова или залязваща - това ще е трамплин. Да имат тикток начало. Галена и другите големи според мен са твърде "недостъпни", за да си харесат просто нещо от тикток и да го запишат.

Напълно съм съгласен, че Подмилия не е голямо име:a040:

Сподели в други сайтове

Току що, Gerganafen каза:

Напълно съм съгласен, че Подмилия не е голямо име:a040:

Ми тя беше залязваща. Дори дуета със Слави не й помогна. Така че...

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, SantaCloud каза:

Според мен Галена просто не иска да пуска нещо, което вече е излязло с нейния глас и се е въртяло защото има риска да омръзне и да флопне.

А иначе всички си разчитат на познатото - Ганев/Асенов/Пашев и Мавродиева/Гурманов/Радева.

Както преди години беше с Биолчев/Оцко/Драганински и Мариета/Росен.

Асенов е единствения нов композитор с по-голям пробив - но на него му дадоха шанс заради песните му с Алфа.

Сподели в други сайтове

Току що, Emanuela.Carey каза:

Според мен Галена просто не иска да пуска нещо, което вече е излязло с нейния глас и се е въртяло защото има риска да омръзне и да флопне.

А иначе всички си разчитат на познатото - Ганев/Асенов/Пашев и Мавродиева/Гурманов/Радева.

Както преди години беше с Биолчев/Оцко/Драганински и Мариета/Росен.

Асенов е единствения нов композитор с по-голям пробив - но на него му дадоха шанс заради песните му с Алфа.

Съгласен съм. Но реално не съм чул Галена да работи с двамцата дето направиха песента на Емилия. Или да ги е търсила. В този смисъл - явно не е само риска от омръзване. 

Асенов не прави ли музика от поне 10 години? Даже не беше ли той, още от времето на Оцко при Касъмови, дето си мислиха, че това е псевдонимът на Оцко за пробива му в Пайнер?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, SantaCloud каза:

Асенов не прави ли музика от поне 10 години? Даже не беше ли той, още от времето на Оцко при Касъмови, дето си мислиха, че това е псевдонимът на Оцко за пробива му в Пайнер?

Той затова се оплакваше, че преди не са го кредитирали за много песни. 
Реално някъде от 2019 стана търсено име.

преди 11 минути, SantaCloud каза:

@fengergana @xroflx9 @Emanuela.Carey Има раздел Общи приказки. Подобни разговори са за там! Темата не е за вас :) Вече няколко човека недоволстваха от вашите "отношения". 

И други потребители (включая един модератор) много често си пишат свободни съчинения извън темата тук. 
На оня романите за извънземни не съм видял да са били скрити или махнати.

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, SantaCloud каза:

И на мен не ми се чете за извънземни или за Рашия,нито пък да ме бомбадират реклами отпред,отзад,отляво и отдясно,но си премълчавам. На който не му харесва знае къде е бутона за блокиране или Х-са и излиза от страницата. Така че 

Не ми!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, xroflx9 каза:

И на мен не ми се чете за извънземни или за Рашия,нито пък да ме бомбадират реклами отпред,отзад,отляво и отдясно,но си премълчавам. На който не му харесва знае къде е бутона за блокиране или Х-са и излиза от страницата. Така че 

Не ми!

Аз предупреждавам. Както искаш действай, но и ще си носиш последствията. 

Това че модераторите спят е друг въпрос. Репортвайте. Идеята е да пишем за музика тук! За другото има раздели. 

С този какво стана?

Сподели в други сайтове

Току що, SantaCloud каза:

Аз предупреждавам. Както искаш действай, но и ще си носиш последствията. 

Това че модераторите спят е друг въпрос. Репортвайте. Идеята е да пишем за музика тук! За другото има раздели. 

С този какво стана?

Спокойно,коте,обещавам да не плача ако ме баннеш. 😛 нито ще ми е първия,нито последния бан.

Това май е първата песен на Асенов

Сподели в други сайтове

Иначе Преслава според мен би се пробвала с AI песен или такава от ТикТок композитор, особено сега като е видяла успеха на Счета. Като нищо ще се включи в тренда, дори и за един път да е. Даже някой беше написал, че вече е купила песен от ТикТок. Преса не е "недостъпна" както дрънка Счета, има и ТикТок, и на хора в другите соц. мрежи отговаря, така че...

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, xroflx9 каза:

Спокойно,коте,обещавам да не плача ако ме баннеш. 😛 нито ще ми е първия,нито последния бан.

Това май е първата песен на Асенов

Xum Ekcmpa HuHa!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Gerganafen каза:

Браво, поне от един концерт качи нещо. Успешен е бил. Дано и онзи от НДК доживеем да го видим някога.

YjacHa e kamo GoBopu!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Ммм че вкусно

image.png.41cf602c35f2e3fe562d37bb5a9feba1.png

Дора верно е психо. Причакала Костьо и се правила на известна певица с камера на БНТ за да му привлече вниманието :D

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, FolkEmpire каза:

Ммм че вкусно

image.png.41cf602c35f2e3fe562d37bb5a9feba1.png

Дора верно е психо. Причакала Костьо и се правила на известна певица с камера на БНТ за да му привлече вниманието :D

Поне  е била с микрофон, а не с шлифер!

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Новият AI хит на Галена “The Boss” вече е купен от друга певица по-малко от седмица след като стана тренд.

Да видим този път дали ще го бавят половин година.

беше я засякло като че музиката е от някаква албанска и от там свалиха клипа

тоест дори някоя да я е купила, ще е кавър

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...