Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 21:00

Препоръчани коментари

От 6.12.2024 г. от 11:23, Willy каза:

Да не почвам пак със сравненията на други силни песни в тубата на твои любимки, а слаби в Спотифай, айде нека не... 🙂

Има няколко такива примера и в ХХ на твоята любимка. :) 

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Утре - Ивайла: Честито, скъпи

WWW.INSTAGRAM.COM

2,270 likes, 32 comments - ivayla_alpha on December 7, 2024: "утре, в канала на @alphamusicbg ♡".

Старото лелче с нова песен. Ти да видиш!

преди 14 минути, Emanuela.Carey каза:

Позна - Роксана, Атижа, Гери Никол и Георги са снимали клип днес

IMG_0846.jpeg

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

В един подкаст каза, че му предстоял голям дует. Може и някой от сорта на Коцето или Дамян да го е хванал докато още има хайп от Брадъра.

Само да не е Дамян, че ми писна вече от него 😂

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Stoyanov каза:

Някой има ли информация за хонорарите на Габриела, Селина, Саби и Мирела, както и дали пеят на частни партита (рожден ден)?

Всички пеят на частни партита, просто не всички ги обявяват в графиците си, защото не е участие достъпно за всеки. За първите трима питай Сашка, просто й  пиши. За Мирела има контакти в профила на Алфа. Ще ти кажат цените, не е някаква тайна. 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

Позна - Роксана, Атижа, Гери Никол и Георги са снимали клип днес

IMG_0846.jpeg

Атижа нали е направила песен с Крум...  Обща песен ли са снимали? 

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Danger. каза:

Това е мегахит, някой да я взима и да я дооправи и да я пуска, Джордан би пръснал: 

Тази е по-яка. С по-добър звук го виждам като кръчмарски мегахит тип Шушана

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Stela каза:

Атижа нали е направила песен с Крум...  Обща песен ли са снимали? 

Тя сега след Брадъра сигурно ще бълва повее песни, докато има някакъв интерес към нея.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , SantaCloud каза:

Браво, тия са истински проблясък в световния музикален бизнес. Друг/и не бях виждал или чувал да звучат по-изкуствено и пластмасово, отколкото изглеждат!

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Тя сега след Брадъра сигурно ще бълва повее песни, докато има някакъв интерес към нея.

Накъде повече - за последните 12 месеца е пуснала 6 клипа 🤣

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

"Турбо" хита на Емилия падна под "С нервите съм зле" в Спотифай 😅 Емрах и Азис дори не фигурират в класацията, в Епъл мюзик пика им е 19 място. Галена и Фики не минаха прага от топ 10 в Спотифай, в Епъл също паднаха надолу. Галин и Диона 1М за 6 дни, а тази песен даже не знам дали някой я е чул изобщо. Като гледам май хита на зимата си е ясен ❤️

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Гальо каза:

"Турбо" хита на Емилия падна под "С нервите съм зле" в Спотифай 😅 Емрах и Азис дори не фигурират в класацията, в Епъл мюзик пика им е 19 място. Галена и Фики не минаха прага от топ 10 в Спотифай, в Епъл също паднаха надолу. Галин и Диона 1М за 6 дни, а тази песен даже не знам дали някой я е чул изобщо. Като гледам май хита на зимата си е ясен ❤️

Голям праз!

Хитът на зимата е

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Гальо каза:

Следя напоследък спотифай защото виждам някакви много странни неща най-вече с Алфа Мюзик, Мегастар, Галена и Константин.

Например ''Запалката'', ''Константине'' и ''Откачила'' за последните 2 дни си качиха стрийминга с около 2к . Първите две бяха изпаднали дори от топ 50 и сега се върнаха в топ 30. :D 

За Галин няма смисъл да се коментира, там присъства някакъв дует на Ивайла и Адам дето сигурно и те не помнят, че са пускали, но прави над 5к дневно.

Не казвам, че е невъзможно, но е доста странно защото точно тези три проекта ги няма дори в топ 100 на Apple Music Bulgaria.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, -A. каза:

Следя напоследък спотифай защото виждам някакви много странни неща най-вече с Алфа Мюзик, Мегастар, Галена и Константин.

Например ''Запалката'', ''Константине'' и ''Откачила'' за последните 2 дни си качиха стрийминга с около 2к . Първите две бяха изпаднали дори от топ 50 и сега се върнаха в топ 30. :D 

За Галин няма смисъл да се коментира, там присъства някакъв дует на Ивайла и Адам дето сигурно и те не помнят, че са пускали, но прави над 5к дневно.

Не казвам, че е невъзможно, но е доста странно защото точно тези три проекта ги няма дори в топ 100 на Apple Music Bulgaria.

Всички платформи могат да се манипулират. Не си въобразявайте, че Галин купува само в Ютюб. :D 

Сподели в други сайтове

Аз съм Барби, ти си Кен, хайде да гледаме Мис Плюс Сайз 3, сега с двойно повече Ванчето! 

WWW.INSTAGRAM.COM

200 likes, 0 comments - vaniavelikova8686 on December 5, 2024

Сподели в други сайтове

преди 32 минути, SantaCloud каза:

Всички платформи могат да се манипулират. Не си въобразявайте, че Галин купува само в Ютюб. :D 

Това не е купуване, а инвестиция - кой иначе ще ползва гейко-тата на това майко без яка реклама? 

Сподели в други сайтове

Току що, Lelqtian каза:

Това не е купуване, а инвестиция - кой иначе ще ползва гейко-тата на това майко без яка реклама? 

Реално е инвестиция, мхм. Числата помагат на собствениците на клубове да се ориентират кой е с хит и тн. Повечето хора въобще не са запознати с манипулациите.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Гальо каза:

Живот мой беше на 8мо.

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, SantaCloud каза:

Реално е инвестиция, мхм. Числата помагат на собствениците на клубове да се ориентират кой е с хит и тн. Повечето хора въобще не са запознати с манипулациите.

Със сигурност помага на собствениците да си мислят как плащат за "известна" труженичка да им разнообрази креватните занимания, а не никому неизвестна магистралка от народа, каквито могат да цанят цяла дузина и да им остане ресто. 

Или просто да оправдаят счетоводно прането на мънгизи от другите им съмнителни занимания. 

Сподели в други сайтове

преди 16 часа , -A. каза:

Има няколко такива примера и в ХХ на твоята любимка. :) 

Не вярвам да си влизал в подобен сайт с жени, че да знаеш. 🙂

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Willy каза:

Не вярвам да си влизал в подобен сайт с жени, че да знаеш. 🙂

Това ли ти хрумна за 16 часа?

Бягай да трупаш стрийминг на ''Неговата жена'' , че в тубата гони 9 милиона а в спотифай е на ниво ''Старата ни песен''. :) 

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, -A. каза:

Това ли ти хрумна за 16 часа?

Бягай да трупаш стрийминг на ''Неговата жена'' , че в тубата гони 9 милиона а в спотифай е на ниво ''Старата ни песен''. :) 

Въй, много си зъл последните дни. Заслужаваш един:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...