Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 21:00

Препоръчани коментари

• Отговори 1,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 5 минути, SG каза:

Галин обмислял да направи фолклорна песен на Мирела. Възможно ли е да са в едно изречение Алфа с нещо различно от комерс?🤪

Предстои Alpha Folk Channel :D или ще ползват Тянков ТВ. Между другото преди половин година бях попаднал на Планета Фолк - въй... тия клипове размазани, размазани. Не се виждат лицата на изпълнителите. Качеството е катастрофално.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, SG каза:

Галин обмислял да направи фолклорна песен на Мирела. Възможно ли е да са в едно изречение Алфа с нещо различно от комерс?🤪

Явно ще прави Тройница Дъртофелници, следва - майко Галина си прибира леля Данче. 

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, -A. каза:

Това ли ти хрумна за 16 часа?

Бягай да трупаш стрийминг на ''Неговата жена'' , че в тубата гони 9 милиона а в спотифай е на ниво ''Старата ни песен''. :) 

Зает съм да стриймвам Улицата, че в Споти сигурно не влиза и топ 30 за 2023, а в тубата много рекорди нещо. 😇

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, SantaCloud каза:

Предстои Alpha Folk Channel :D или ще ползват Тянков ТВ. Между другото преди половин година бях попаднал на Планета Фолк - въй... тия клипове размазани, размазани. Не се виждат лицата на изпълнителите. Качеството е катастрофално.

Не съм сигурен дали някой може да стигне качеството на DSTV. Скъпата й майчица Деси я остави в ръцете на хора, които буквално теглят фен клипове от YouTube и ги излъчват с такова качество. Наскоро попаднах на това:

преди 30 минути, Lelqtian каза:

Явно ще прави Тройница Дъртофелници, следва - майко Галина си прибира леля Данче. 

Поне са талантливи лели, може да станат новия квартет Славей.❤️ Особено Мирела напоследък ме изумява, има нещо много Десово у нея.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Супер добре си е гласът й, не знам какво я плюете тук. Иначе гледах един час на темпо х2 - забавно си е. Но нямам време цялото да го видя сега. Готина е Деса.

Сподели в други сайтове

Ето я, че си пее и както трябва ама я мързи явно да качва откави и за това повече мучи в ниските.

Смятай, не знае английски, но е живяла в америка и пееше песни на английски :D

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Willy каза:

Зает съм да стриймвам Улицата, че в Споти сигурно не влиза и топ 30 за 2023, а в тубата много рекорди нещо. 😇

И как очакваш да влезе в топ 30 за 2023 година като песента е от 16 ноември?! 
Стига вече с тези сметки - тип Емилия. Нелепо е да отричаш успеха на най-големия самостоятелен женски хит за 2023 година. 
Иначе благодарим и за рекордите в ютюб и за това, че мощно-денонощно слушаш "Улицата". Продължавай! :D 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, FolkEmpire каза:

Ето я, че си пее и както трябва ама я мързи явно да качва откави и за това повече мучи в ниските.

Смятай, не знае английски, но е живяла в америка и пееше песни на английски :D

Поназнайва явно разни езици, но както и тя го каза - не съвсем. :D Но пък има забележителната способност да усеща вайба в езици и песни и да ги пресъздава дори без знания.

Изкефи ме много подкаста. Емоционален и забавен човек си е Деската, направи супер шоу, макар и с помощта на някоя и друга чашка и при двамата. :D И пеенето все още е прилично.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, SantaCloud каза:

Супер добре си е гласът й, не знам какво я плюете тук. Иначе гледах един час на темпо х2 - забавно си е. Но нямам време цялото да го видя сега. Готина е Деса.

Защото изпя добре всичко освен чалгата, което ни показаха в привюто.

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Emanuela.Carey каза:

Защото изпя добре всичко освен чалгата, което ни показаха в привюто.

Ммм с "пеенето" на Тото - как да звучи другояче. На моменти дори се чудих това песента с Руслан ли е въобще.

Между другото кои са авторите на Мила моя, мили мой?

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Гальо каза:

"Турбо" хита на Емилия падна под "С нервите съм зле" в Спотифай 😅 Емрах и Азис дори не фигурират в класацията, в Епъл мюзик пика им е 19 място. Галена и Фики не минаха прага от топ 10 в Спотифай, в Епъл също паднаха надолу. Галин и Диона 1М за 6 дни, а тази песен даже не знам дали някой я е чул изобщо. Като гледам май хита на зимата си е ясен ❤️

В момента песента на Емилия е на 3-то, а на Преса чак на 8-мо, а Писмо дори извън топ 20.

Не мисля че тия класации в Споти и Епъл трябва да се взимат чак до такава степен насериозно защото понякога има аномалии там. 

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Danger. каза:

В момента песента на Емилия е на 3-то, а на Преса чак на 8-мо, а Писмо дори извън топ 20.

Не мисля че тия класации в Споти и Епъл трябва да се взимат чак до такава степен насериозно защото понякога има аномалии там. 

Това е коренно различна аудитория от тази в Ютюб. И значително по-малка.

Сподели в други сайтове

Токича ще дебютира нов изпълнител - мъж

WWW.INSTAGRAM.COM

tokichaprojects on December 8, 2024: "Време е за нов изпълнител… 🎬🔜🎶 🔼🔼🔼".
Сподели в други сайтове

Само да го нямаше Тото в интервюто с Деса, иначе мен много ме изкефи. Грам не ѝ пука и не се прави на интересна. Личи си, че е поуморена вече и има нужда от почивка. Да си вземе една по-дълга пауза, да се вкара във форма, да направи един концерт и ще направи фурор.

Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Emanuela.Carey каза:

Токича ще дебютира нов изпълнител - мъж

WWW.INSTAGRAM.COM

tokichaprojects on December 8, 2024: "Време е за нов изпълнител… 🎬🔜🎶 🔼🔼🔼".

Те щото старите му прокопсаха. Ако не е известен, ще си остане анонимка.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...