GriskoBeats Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 8 минути, Emanuela.Carey каза: Новата песен на Галин и Лидия ще е гръцки кавър Мирише на флоп за пореден път. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 2 часа , DevilWish каза: И как очакваш да влезе в топ 30 за 2023 година като песента е от 16 ноември?! Стига вече с тези сметки - тип Емилия. Нелепо е да отричаш успеха на най-големия самостоятелен женски хит за 2023 година. Иначе благодарим и за рекордите в ютюб и за това, че мощно-денонощно слушаш "Улицата". Продължавай! Какъв 16ти ноември? Днес, година и месец по-късно, Улицата още не е в топа на песните от 2023. Аз не отричам успеха, знам как работят различни алгоритми и плейлистинг, просто давам подобни примери и с ваши песни. 😃 Скачаш много неподготвен! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 5 часа , Willy каза: Зает съм да стриймвам Улицата, че в Споти сигурно не влиза и топ 30 за 2023, а в тубата много рекорди нещо. 😇 ''Улицата'' - 22.3 милиона и 1.613.000 стрийминг. ''Неговата жена'' - 8.45 милиона и 244 хиляди стрийминг. Няма смисъл да съпоставяш двете песни защото ако умножим по 2.5 гледанията на този проект за да е почти наравно с на Преслава песента и направим (статистически) същото с данните от спотифай - 610.000 хиляди. Губи ми се милион за твоята любимка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 12 минути, -A. каза: ''Улицата'' - 22.3 милиона и 1.613.000 стрийминг. ''Неговата жена'' - 8.45 милиона и 244 хиляди стрийминг. Няма смисъл да съпоставяш двете песни защото ако умножим по 2.5 гледанията на този проект за да е почти наравно с на Преслава песента и направим (статистически) същото с данните от спотифай - 610.000 хиляди. Губи ми се милион за твоята любимка. Зиг-заг - почти 1.6М в Споти, същото като на Улицата. Аз тука губя 14 милиона на Преса. Мангава тут - две години прави милион в споти, а в тубата рекорди нещо?! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 16 минути, Willy каза: Зиг-заг - почти 1.6М в Споти, същото като на Улицата. Аз тука губя 14 милиона на Преса. Мангава тут - две години прави милион в споти, а в тубата рекорди нещо?! А принципно как работи алгоритъма на Спотифай? "Нищо" в Ютюб има само 3 милиона, с в Спотифай е минала 500К? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 В България ползват Спотифяй 100 човека на кръст сигурно. Бай Ганяо всеки ден дава по 5 лв за цигари.но за Спотифай няма пари 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 12 минути, Bunn каза: А принципно как работи алгоритъма на Спотифай? "Нищо" в Ютюб има само 3 милиона, с в Спотифай е минала 500К? Плейлистинг. В колко и с какъв reach са добавени песните. От там тръгват и да се препоръчват повече от аутоплей. Това е като цяло работа на дистрибуторите. Има случаи и с песни които са тик ток трендове, имат повече стриймове от другите, независимо колко имат в тубата, защото аудиторията на Спотифай и Тик-ток е горе-долу същата. Емилия щеше да чупи рекорди в Споти, ако я беше качила в пика на тренда. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 2 минути, Willy каза: Плейлистинг. В колко и с какъв reach са добавени песните. От там тръгват и да се препоръчват повече от аутоплей. Това е като цяло работа на дистрибуторите. Има случаи и с песни които са тик ток трендове, имат повече стриймове от другите, независимо колко имат в тубата, защото аудиторията на Спотифай и Тик-ток е горе-долу същата. Емилия щеше да чупи рекорди в Споти, ако я беше качила в пика на тренда. Ясно, но според мен аудиториите в Ютюб и Спотифай са различна, и от там идват разликите в гледанията и слушанията. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 14 хил. гледания · 273 реакции | MIRA & SINAN • LIVE IN BELGIUM 🤩💯... WWW.FACEBOOK.COM MIRA & SINAN • LIVE IN BELGIUM 🤩💯 #Mira #Sinan #LiveBelgium #Party #MiraMusicBulgaria #viral 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 50 минути, FikLena каза: В България ползват Спотифяй 100 човека на кръст сигурно. Бай Ганяо всеки ден дава по 5 лв за цигари.но за Спотифай няма пари Не са чак сто, използва се от около 126 хиляди души между 18 и 34 години (най-вече), но няма данни за бройката на платените абонати. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 8 Author Report Share Публикувано Декември 8 преди 2 часа , Willy каза: Какъв 16ти ноември? Днес, година и месец по-късно, Улицата още не е в топа на песните от 2023. Аз не отричам успеха, знам как работят различни алгоритми и плейлистинг, просто давам подобни примери и с ваши песни. 😃 Скачаш много неподготвен! Скачам, да и с право. И ще продължавам докато един или двама човека още правите сравнения. Защо още продължаваш с това? Мислиш ли, че някой го интересува вече тази битка? Ако не намесиш Преслава и не принизиш успехите й, няма да си ти. Само Спотифай не е фактор за това дали една песен е успешна. Нали? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 8 Author Report Share Публикувано Декември 8 преди 1 час, FikLena каза: В България ползват Спотифяй 100 човека на кръст сигурно. Бай Ганяо всеки ден дава по 5 лв за цигари.но за Спотифай няма пари Така е. За това нямаше смисъл от тези сравнения. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 1 час, Bunn каза: Ясно, но според мен аудиториите в Ютюб и Спотифай са различна, и от там идват разликите в гледанията и слушанията. Доколкото знам, Ютюб Мюзик е с около 50к абонати. Вероятно Спотифай е с толкова долу-горе. Апъл ако вземе едни 20-30к. Долу-горе потребителите на платформи едва ли е повече от 200к. И повечето са пациенти от големите градове. Умни и красиви, демек. Сега Спотифай и Ютюб мюзик имат и безплатни версии, а там алгоритъмът решава какво да пусне на слушателите, особено при Спотифай. Ютюб е безплатна, нормално да е най-използвана платформа. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 10 минути, DevilWish каза: Скачам, да и с право. И ще продължавам докато един или двама човека още правите сравнения. Защо още продължаваш с това? Мислиш ли, че някой го интересува вече тази битка? Ако не намесиш Преслава и не принизиш успехите й, няма да си ти. Само Спотифай не е фактор за това дали една песен е успешна. Нали? С право вика...смешен си! Буквално този цитат трябва да ти е насочен към тези които почват с тези сравнения, а не на мен който ги спира. 🙂 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 8 минути, Willy каза: С право вика...смешен си! Буквално този цитат трябва да ти е насочен към тези които почват с тези сравнения, а не на мен който ги спира. 🙂 Уили, точно ти си човека дето винаги сравнява и винаги когато има шанс се опитва да принижи успехите на Емилия и Преслава спрямо Галена. Казвам Емилия и Преслава защото са единствената конкуренция на Галена, ако Анелия или Джена имаха хитовете от 2016 сигурно и тях щеше да се опитваш да принижиш в плюс на Галена. Някоя от тях може 20 дни да е над твоята любимка, ако на 21 падне под нея ти веднага ще дойдеш с пост тук да го направиш новина. А предния ти пост не ми позволи този форум да го цитирам (не разбирам какви промени се правят, но да не може да си публикуваш коментар е глупаво), но нямам намерение да задълбочавам тази дискусия с теб. Както вече споменах за ме най-много аномалии има при алфи, мегастарки, Константин и Галена. Имаш правото да не си съгласен. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 8 Author Report Share Публикувано Декември 8 преди 20 минути, Willy каза: С право вика...смешен си! Буквално този цитат трябва да ти е насочен към тези които почват с тези сравнения, а не на мен който ги спира. 🙂 В случая смешния си ти. Смешно е и последното ти твърдение с което едва ли не сравни песни на Преслава и Галена от две различни години, а пък спираш сравненията? Противоречиш си в момента. Това са двойни стандарти. Мен не ме интересуват схемите и тия неща как работят. Да, ти разбираш, но колкото и когато за да изкараш Галена номер 1. Само, че не така! Влияя се само от моя вкус! Спирал бил сравненията. Да, бе. От 9 кладенеца вода и тук непрекъснато някакви сметки и делене на изпълнителите. И @-A. ти го каза! Не само аз! Всички други фенове на Преслава и Галена - спряха, само ти още продължаваш с жалките сравнения! Айде стига вече! Можеш да посочиш към кого точно трябва да ми е цитата, щом мислиш така. Чакам! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Деси Слава е гост в "Пееш или лъжеш" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 8 Author Report Share Публикувано Декември 8 преди 15 минути, -A. каза: Уили, точно ти си човека дето винаги сравнява и винаги когато има шанс се опитва да принижи успехите на Емилия и Преслава спрямо Галена. Казвам Емилия и Преслава защото са единствената конкуренция на Галена, ако Анелия или Джена имаха хитовете от 2016 сигурно и тях щеше да се опитваш да принижиш в плюс на Галена. Някоя от тях може 20 дни да е над твоята любимка, ако на 21 падне под нея ти веднага ще дойдеш с пост тук да го направиш новина. Това се опитвам да кажа и не е с цел заяждане, а защото отдавна забелязвам същото. В последните дни много не съм чел какво се е писало. Не ми е останало време, но не съм видял някой още да сравнява. Всичко е мирно и кротко - докато не решим да изкараме поредната сметка коя, къде, колко и какво има. Няма лошо. Че разбира - разбира, интересува се. Ок, но няма смисъл по този начин да се сравняват изпълнителите и песните. Както казваш - Преслава, Емилия и т.н. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 https://www.instagram.com/stories/vaniavelikova8686/3518675042172240393?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MTB4czZ4bHRwbnZkZg== 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 31 минути, -A. каза: Уили, точно ти си човека дето винаги сравнява и винаги когато има шанс се опитва да принижи успехите на Емилия и Преслава спрямо Галена. Казвам Емилия и Преслава защото са единствената конкуренция на Галена, ако Анелия или Джена имаха хитовете от 2016 сигурно и тях щеше да се опитваш да принижиш в плюс на Галена. Някоя от тях може 20 дни да е над твоята любимка, ако на 21 падне под нея ти веднага ще дойдеш с пост тук да го направиш новина. А предния ти пост не ми позволи този форум да го цитирам (не разбирам какви промени се правят, но да не може да си публикуваш коментар е глупаво), но нямам намерение да задълбочавам тази дискусия с теб. Както вече споменах за ме най-много аномалии има при алфи, мегастарки, Константин и Галена. Имаш правото да не си съгласен. Значи вие може да давате примери и обвинения в аномалии или купуване, а когато го направя и аз и показвам че подобни има и при други, съм лошия. Така ли?😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 12 минути, Willy каза: Значи вие може да давате примери и обвинения в аномалии или купуване, а когато го направя и аз и показвам че подобни има и при други, съм лошия. Така ли?😂 Да. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 1 минута, -A. каза: Да. Докрая на годината отива и тази песен под Живот мой, успех! 😘 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 8 Author Report Share Публикувано Декември 8 преди 2 минути, -A. каза: Да. Ей сега след червилата ще извади и лака за нокти! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 8 Author Report Share Публикувано Декември 8 Ani Hoang · Последване 1 д · "КАК БОЛИ МЕ" 12.12.2024 в youtube канала на @planetaofficialtv Planeta4K Очаквайте изненади 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Новата песен на Галин и Лидия ще е гръцки кавър Турски* 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.