Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 21:00

Препоръчани коментари

• Отговори 1,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 8 часа , Emanuela.Carey каза:

Управителката е била @xroflx9 и е била с вдигнати крака докато Ема е звъняла по телефоните!

IMG_0864.jpeg

Малко ми е 50 на 50 вината в този случай. Емануела нали има шофьор/озвучител - да се беше пуснал до клуба да каже на охранителите, че са пристигнали.

Сподели в други сайтове

преди 13 часа , DevilWish каза:

Ani Hoang  · 

Последване
1 д  · 
"КАК БОЛИ МЕ" 12.12.2024 в youtube канала на @planetaofficialtv Planeta4K
Очаквайте изненади 😉😘 🎶🎬
image.png.6df9b06a4e4ec06b14353837fb032de6.png

Какво по изненадващо никому неизвестна кучеядка да пуска снимка на Жена? 

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Just_Me каза:

Малко ми е 50 на 50 вината в този случай. Емануела нали има шофьор/озвучител - да се беше пуснал до клуба да каже на охранителите, че са пристигнали.

Еми, Емануела можеше да изчака още малко заради няколкостотинте човека, чакащи я в клуба...и без това е била път да Банско. И можеше да се оплаче на собственика, а не да хули управителката в Инстаграм... 

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Karma93 каза:

Еми, Емануела можеше да изчака още малко заради няколкостотинте човека, чакащи я в клуба...и без това е била път да Банско. И можеше да се оплаче на собственика, а не да хули управителката в Инстаграм... 

сигурно има и друга драма, която не знаем 🤣

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Karma93 каза:

Точно. И аз искам такава работа - да почакам 20 минути и ако нещо не ми е по вкуса, да се врътна и да си тръгна.💅Повече да не сте казали, че Емануеля била залязла - щом може да си позволи да се откаже ей така от 5-цифрен хонорар и дори да рискува да не я поканят повече в тая дискотека, значи й е все тая и общо взето работи когато е на кеф.:heart:

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Emanuela.Carey каза:

Изпълнителите обикновено не влизат през главния вход, а отзад през офиса, за да се оправят за участието и да ги изведе охраната на сцената. Така че предполагам не е имало кой от персонала да ги посрещне.

Сякаш не може да изчака в колата. Хората чакат за какво ли не по часове, а тя за 20 минути и офейкала. То е обидно за тия дето са влезли в клуба заради нея. Те не че са били критичната маса. Сигурно повечето не са забелязали липсата й.

А като ми излиза в Тикток на участия - трагедия. Пълен плейбек. Никакво присъствие. Върти се по сцената, пуска по някоя усмивка, нещо ако изреве на микрофона и дотам.

Нещо не е наред с тоя модел на работа.

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, xroflx9 каза:

60к за 4 дни💀 продължавам да мисля че има нещо гнило около концертите му. Най-вероятно сам си ги е изкупил

Браво за новата ти песен!

Сподели в други сайтове

преди 32 минути, xroflx9 каза:

60к за 4 дни💀 продължавам да мисля че има нещо гнило около концертите му. Най-вероятно сам си ги е изкупил

Маркетингът му е много добър. Цялата му концепция със "Старият Криско" си я разви много добре. Отделно обиколи предавания, подкасти, какво ли не.

Иначе тая е песен е пълен шит, като почти всичко негово последните 2-3 години.

Сподели в други сайтове

преди 47 минути, xroflx9 каза:

Отиди на негов концерт или на туровете на Кока-кола. Там няма как да се излъже. Бисове, публиката пее всичко от-до, истерия. И даже ти говоря за 2024, а не за 2015. А ти се съмнявай колкото си искаш. 

Маноля такъв прием никога не е имала и в най-силните си години, а Криско дори не е във върхова форма откъм хитове. 

Сподели в други сайтове

Криско (и някои от чалгата, де) вече е от изпълнителите, които пълнят зали главно с името си, без да е нужно да имат актуални хитове. Старите хитове и старата слава привличат публика, като естрадата. 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, SG каза:

Криско (и някои от чалгата, де) вече е от изпълнителите, които пълнят зали главно с името си, без да е нужно да имат актуални хитове. Старите хитове и старата слава привличат публика, като естрадата. 

Реално тази година има сезонен хит, даже 2, така че не е и съвсем на стари лаври. Просто 1 на 5 проекта му се получава хит. Но е изумително какви бисове прави - за цялото му неможене вокално.

Сподели в други сайтове

преди 13 часа , Emanuela.Carey каза:

Управителката е била @xroflx9 и е била с вдигнати крака докато Ема е звъняла по телефоните!

IMG_0864.jpeg

Сторито вече го няма, защо ли :D 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Just_Me каза:

Сторито вече го няма, защо ли :D 

Е сигурно са се разбрали със собственика. Иначе си стоеше до преди час-два, не го е изтрила за да “не го види никой”. 
Ако заведението имаха възражение щяха сто процента да качат оправдание както се е случвало преди с други изпълнители.

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, SantaCloud каза:

Маноля такъв прием никога не е имала и в най-силните си години, а Криско дори не е във върхова форма откъм хитове. 

Какво пак те вълнува Емануела без някой да я намесвал?
Яд те е че заяви песента на Криско като тотален хит, а има по-малко гледаемост от обявените от теб флопове на Емануела.

Само гледаш някакви клипчета и пресмяташ приеми. Ми отиди на дискотека и виж какви приеми имат и чалгарките. 
Емануела цяло лято си вдигаше дискотеките във въздуха - бил съм на място и съм видял. Особено пък да обявяваш че в пиковите си периоди нямала никакви приеми е абсурдно.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Какво пак те вълнува Емануела без някой да я намесвал?
Яд те е че заяви песента на Криско като тотален хит, а има по-малко гледаемост от обявените от теб флопове на Емануела.

Само гледаш някакви клипчета и пресмяташ приеми. Ми отиди на дискотека и виж какви приеми имат и чалгарките. 
Емануела цяло лято си вдигаше дискотеките във въздуха - бил съм на място и съм видял. Особено пък да обявяваш че в пиковите си периоди нямала никакви приеми е абсурдно.

Нито едно от нещата, написани от теб не съм твърдял!

1. Криско > Емануела - и винаги е било така. Приемът на Маноля на Балканските награди й бяха най-големия й пик. И бледнее пред бруталните бисове на Криско 15 години след старта на кариерата му. И също ти го казвам от първо лице. Има и клипове в тубата и Тикток. 

2. Емануела или Окадар са имали прием, щото има разлика. Като гледам клипове от участията й в Тикток - ами мъртвило е към днешна дата. Най-много на първия ред нещо да истерясват, а останалите са с гръб :D и си лочат уискито.

В момента в шоубизнеса са така: Преслава, Галена, Криско и Азис - това са топ имената.

На втора линия са Вирго, Меди, Емилия.

Всички останали са с поддържащи роли/застиващи функции.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...