DarkChild Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 https://www.instagram.com/stories/emilia.online/3518797135718057383?utm_source=ig_story_item_share&igsh=aHJ2ZXJuM21lZ3dn 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Изтъркахме ли пендарите от гьобеци? vania velikova (@vaniavelikova8686) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 9 likes, 0 comments - vaniavelikova8686 on December 8, 2024 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 8 часа , Emanuela.Carey каза: Управителката е била @xroflx9 и е била с вдигнати крака докато Ема е звъняла по телефоните! Малко ми е 50 на 50 вината в този случай. Емануела нали има шофьор/озвучител - да се беше пуснал до клуба да каже на охранителите, че са пристигнали. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 13 часа , DevilWish каза: Ani Hoang · Последване 1 д · "КАК БОЛИ МЕ" 12.12.2024 в youtube канала на @planetaofficialtv Planeta4K Очаквайте изненади Какво по изненадващо никому неизвестна кучеядка да пуска снимка на Жена? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 8 минути, Just_Me каза: Малко ми е 50 на 50 вината в този случай. Емануела нали има шофьор/озвучител - да се беше пуснал до клуба да каже на охранителите, че са пристигнали. Еми, Емануела можеше да изчака още малко заради няколкостотинте човека, чакащи я в клуба...и без това е била път да Банско. И можеше да се оплаче на собственика, а не да хули управителката в Инстаграм... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 15 минути, Karma93 каза: Еми, Емануела можеше да изчака още малко заради няколкостотинте човека, чакащи я в клуба...и без това е била път да Банско. И можеше да се оплаче на собственика, а не да хули управителката в Инстаграм... сигурно има и друга драма, която не знаем 🤣 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 9 минути, asylum каза: сигурно има и друга драма, която не знаем 🤣 да не би управителката да има общо с онзи сиромах по душа и сърце? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 1 час, Karma93 каза: Еми, Емануела можеше да изчака още малко заради няколкостотинте човека, чакащи я в клуба...и без това е била път да Банско. И можеше да се оплаче на собственика, а не да хули управителката в Инстаграм... Точно. И аз искам такава работа - да почакам 20 минути и ако нещо не ми е по вкуса, да се врътна и да си тръгна.💅Повече да не сте казали, че Емануеля била залязла - щом може да си позволи да се откаже ей така от 5-цифрен хонорар и дори да рискува да не я поканят повече в тая дискотека, значи й е все тая и общо взето работи когато е на кеф. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 9 часа , Emanuela.Carey каза: Изпълнителите обикновено не влизат през главния вход, а отзад през офиса, за да се оправят за участието и да ги изведе охраната на сцената. Така че предполагам не е имало кой от персонала да ги посрещне. Сякаш не може да изчака в колата. Хората чакат за какво ли не по часове, а тя за 20 минути и офейкала. То е обидно за тия дето са влезли в клуба заради нея. Те не че са били критичната маса. Сигурно повечето не са забелязали липсата й. А като ми излиза в Тикток на участия - трагедия. Пълен плейбек. Никакво присъствие. Върти се по сцената, пуска по някоя усмивка, нещо ако изреве на микрофона и дотам. Нещо не е наред с тоя модел на работа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 12 часа , asylum каза: А Пепа Петрова - у Вот на доверие 🤣 И Пепа беше в семейни войни 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 11 часа , asylum каза: И Екстра беше с тях, но победителка неочаквано излезе Валя 🤣 И Софка е била 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 23 минути, THE IIconic каза: И Пепа беше в семейни войни Май и в Сделката? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 38 минути, asylum каза: Май и в Сделката? Не си ли гледал въпроса с извънземните? П.с. Деса също е била Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 60к за 4 дни💀 продължавам да мисля че има нещо гнило около концертите му. Най-вероятно сам си ги е изкупил 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 27 минути, xroflx9 каза: 60к за 4 дни💀 продължавам да мисля че има нещо гнило около концертите му. Най-вероятно сам си ги е изкупил Браво за новата ти песен! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 vania velikova (@vaniavelikova8686) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 35 likes, 2 comments - vaniavelikova8686 on December 8, 2024 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 32 минути, xroflx9 каза: 60к за 4 дни💀 продължавам да мисля че има нещо гнило около концертите му. Най-вероятно сам си ги е изкупил Маркетингът му е много добър. Цялата му концепция със "Старият Криско" си я разви много добре. Отделно обиколи предавания, подкасти, какво ли не. Иначе тая е песен е пълен шит, като почти всичко негово последните 2-3 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 47 минути, xroflx9 каза: 60к за 4 дни💀 продължавам да мисля че има нещо гнило около концертите му. Най-вероятно сам си ги е изкупил Отиди на негов концерт или на туровете на Кока-кола. Там няма как да се излъже. Бисове, публиката пее всичко от-до, истерия. И даже ти говоря за 2024, а не за 2015. А ти се съмнявай колкото си искаш. Маноля такъв прием никога не е имала и в най-силните си години, а Криско дори не е във върхова форма откъм хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Криско (и някои от чалгата, де) вече е от изпълнителите, които пълнят зали главно с името си, без да е нужно да имат актуални хитове. Старите хитове и старата слава привличат публика, като естрадата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 4 минути, SG каза: Криско (и някои от чалгата, де) вече е от изпълнителите, които пълнят зали главно с името си, без да е нужно да имат актуални хитове. Старите хитове и старата слава привличат публика, като естрадата. Реално тази година има сезонен хит, даже 2, така че не е и съвсем на стари лаври. Просто 1 на 5 проекта му се получава хит. Но е изумително какви бисове прави - за цялото му неможене вокално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 13 часа , Emanuela.Carey каза: Управителката е била @xroflx9 и е била с вдигнати крака докато Ема е звъняла по телефоните! Сторито вече го няма, защо ли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 1 минута, Just_Me каза: Сторито вече го няма, защо ли Е сигурно са се разбрали със собственика. Иначе си стоеше до преди час-два, не го е изтрила за да “не го види никой”. Ако заведението имаха възражение щяха сто процента да качат оправдание както се е случвало преди с други изпълнители. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 34 минути, SantaCloud каза: Маноля такъв прием никога не е имала и в най-силните си години, а Криско дори не е във върхова форма откъм хитове. Какво пак те вълнува Емануела без някой да я намесвал? Яд те е че заяви песента на Криско като тотален хит, а има по-малко гледаемост от обявените от теб флопове на Емануела. Само гледаш някакви клипчета и пресмяташ приеми. Ми отиди на дискотека и виж какви приеми имат и чалгарките. Емануела цяло лято си вдигаше дискотеките във въздуха - бил съм на място и съм видял. Особено пък да обявяваш че в пиковите си периоди нямала никакви приеми е абсурдно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Какво пак те вълнува Емануела без някой да я намесвал? Яд те е че заяви песента на Криско като тотален хит, а има по-малко гледаемост от обявените от теб флопове на Емануела. Само гледаш някакви клипчета и пресмяташ приеми. Ми отиди на дискотека и виж какви приеми имат и чалгарките. Емануела цяло лято си вдигаше дискотеките във въздуха - бил съм на място и съм видял. Особено пък да обявяваш че в пиковите си периоди нямала никакви приеми е абсурдно. Нито едно от нещата, написани от теб не съм твърдял! 1. Криско > Емануела - и винаги е било така. Приемът на Маноля на Балканските награди й бяха най-големия й пик. И бледнее пред бруталните бисове на Криско 15 години след старта на кариерата му. И също ти го казвам от първо лице. Има и клипове в тубата и Тикток. 2. Емануела или Окадар са имали прием, щото има разлика. Като гледам клипове от участията й в Тикток - ами мъртвило е към днешна дата. Най-много на първия ред нещо да истерясват, а останалите са с гръб и си лочат уискито. В момента в шоубизнеса са така: Преслава, Галена, Криско и Азис - това са топ имената. На втора линия са Вирго, Меди, Емилия. Всички останали са с поддържащи роли/застиващи функции. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.