SG Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 1 час, SantaCloud каза: Реално тази година има сезонен хит, даже 2, така че не е и съвсем на стари лаври. Просто 1 на 5 проекта му се получава хит. Но е изумително какви бисове прави - за цялото му неможене вокално. Криско пее добре, в Капките се справи супер. За мен точно тогава си спечели доста точки пред масовата публика, което го изстреля в графата с онези, които не е нужно да имат нови успехи, за да привличат интерес за концерти. Да, тази година дръпна малко. Нормално е не всичко да е хит, особено след 15-20 години кариера. Дори при едната от тукашните любими баби се вижда, че след толкова години налагане, към днешна дата хитове й се получават отвреме-навреме. А другата помпа фейк трафик, но и тя щеше да е същото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 30 минути, SantaCloud каза: Нито едно от нещата, написани от теб не съм твърдял! 1. Криско > Емануела - и винаги е било така. Приемът на Маноля на Балканските награди й бяха най-големия й пик. И бледнее пред бруталните бисове на Криско 15 години след старта на кариерата му. И също ти го казвам от първо лице. Има и клипове в тубата и Тикток. 2. Емануела или Окадар са имали прием, щото има разлика. Като гледам клипове от участията й в Тикток - ами мъртвило е към днешна дата. Най-много на първия ред нещо да истерясват, а останалите са с гръб и си лочат уискито. В момента в шоубизнеса са така: Преслава, Галена, Криско и Азис - това са топ имената. На втора линия са Вирго, Меди, Емилия. Всички останали са с поддържащи роли/застиващи функции. Самият факт че към днешна дата слагаш Криско над Меди говори достатъчно колко си наясно с “шоубизнеса”. Само пропусна да добавиш Дара Екимова - нали и към нея имаше масова истерия? Интересно защо на твоите любимци не им броиш гледанията, а на другите си първа линия да ни уведомиш. За клипчетата от участия има ли смисъл да се коментира отново? Качвали сме достатъчно клипове с различни песни, от различни заведения - винаги имаш оправдание защо публиката не е толкова умряла колкото ти се иска. Като всички други освен споменатите от теб са поддържащи роли и не са фактор, защо им ползваш имената за да трупаш гледания на песните си? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 1 час , SantaCloud каза: Отиди на негов концерт или на туровете на Кока-кола. Там няма как да се излъже. Бисове, публиката пее всичко от-до, истерия. И даже ти говоря за 2024, а не за 2015. А ти се съмнявай колкото си искаш. Маноля такъв прием никога не е имала и в най-силните си години, а Криско дори не е във върхова форма откъм хитове. Ми разгледах в любимия ти Тикток и не видях нито едно негово скорошно клипче от дискотека или концерт,а на твоята субективност хич нямам вяра. Може и да получава прием на хитовете му отпреди 6-7-8 години ама то и Ивана получава бис на Шампанско и сълзи,но това не променя факта че е залязла и не вълнува с новите си песни. Да си плащал>цялата кариера на Криско. Когато тоя има песен,която да гърми 20 години по късно ми се обади😘 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 1 час , Grinch каза: Маркетингът му е много добър. Цялата му концепция със "Старият Криско" си я разви много добре. Отделно обиколи предавания, подкасти, какво ли не. Иначе тая е песен е пълен шит, като почти всичко негово последните 2-3 години. Колко добре да я развил щом за половин седмица не може да направи и 100к? Тази концепция със “Стария Криско” вървеше за 1-2 години,публиката отдавна му е била шута. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 9 Author Report Share Публикувано Декември 9 https://fb.watch/wmMV8p_sQU/ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 5 часа , Gerganafen каза: Точно. И аз искам такава работа - да почакам 20 минути и ако нещо не ми е по вкуса, да се врътна и да си тръгна.💅Повече да не сте казали, че Емануеля била залязла - щом може да си позволи да се откаже ей така от 5-цифрен хонорар и дори да рискува да не я поканят повече в тая дискотека, значи й е все тая и общо взето работи когато е на кеф. Тя не е отказала 5 цифрен хонорар, а дискотеката е изгоряла с 50% от въпросния, нали ги капарираха така, половината наддник капаро, другата половина на място, надали са сменили тая част от практиката с изнасянето от кокошарника. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 5 минути, DevilWish каза: https://fb.watch/wmMV8p_sQU/ Блеснала е ... Май тя самата има нужда от шЪмари да и мине остеопорозата ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 5 минути, Lelqtian каза: Блеснала е ... Май тя самата има нужда от шЪмари да и мине остеопорозата ... горкото перде, което си е омотало 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 33 минути, Emanuela.Carey каза: Самият факт че към днешна дата слагаш Криско над Меди говори достатъчно колко си наясно с “шоубизнеса”. Само пропусна да добавиш Дара Екимова - нали и към нея имаше масова истерия? Интересно защо на твоите любимци не им броиш гледанията, а на другите си първа линия да ни уведомиш. За клипчетата от участия има ли смисъл да се коментира отново? Качвали сме достатъчно клипове с различни песни, от различни заведения - винаги имаш оправдание защо публиката не е толкова умряла колкото ти се иска. Като всички други освен споменатите от теб са поддържащи роли и не са фактор, защо им ползваш имената за да трупаш гледания на песните си? преди 23 минути, xroflx9 каза: Ми разгледах в любимия ти Тикток и не видях нито едно негово скорошно клипче от дискотека или концерт,а на твоята субективност хич нямам вяра. Може и да получава прием на хитовете му отпреди 6-7-8 години ама то и Ивана получава бис на Шампанско и сълзи,но това не променя факта че е залязла и не вълнува с новите си песни. Да си плащал>цялата кариера на Криско. Когато тоя има песен,която да гърми 20 години по късно ми се обади😘 преди 1 час, SantaCloud каза: Нито едно от нещата, написани от теб не съм твърдял! 1. Криско > Емануела - и винаги е било така. Приемът на Маноля на Балканските награди й бяха най-големия й пик. И бледнее пред бруталните бисове на Криско 15 години след старта на кариерата му. И също ти го казвам от първо лице. Има и клипове в тубата и Тикток. 2. Емануела или Окадар са имали прием, щото има разлика. Като гледам клипове от участията й в Тикток - ами мъртвило е към днешна дата. Най-много на първия ред нещо да истерясват, а останалите са с гръб и си лочат уискито. В момента в шоубизнеса са така: Преслава, Галена, Криско и Азис - това са топ имената. На втора линия са Вирго, Меди, Емилия. Всички останали са с поддържащи роли/застиващи функции. 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 1 час, SantaCloud каза: Нито едно от нещата, написани от теб не съм твърдял! 1. Криско > Емануела - и винаги е било така. Приемът на Маноля на Балканските награди й бяха най-големия й пик. И бледнее пред бруталните бисове на Криско 15 години след старта на кариерата му. И също ти го казвам от първо лице. Има и клипове в тубата и Тикток. 2. Емануела или Окадар са имали прием, щото има разлика. Като гледам клипове от участията й в Тикток - ами мъртвило е към днешна дата. Най-много на първия ред нещо да истерясват, а останалите са с гръб и си лочат уискито. В момента в шоубизнеса са така: Преслава, Галена, Криско и Азис - това са топ имената. На втора линия са Вирго, Меди, Емилия. Всички останали са с поддържащи роли/застиващи функции. Емануела е една от малкото, която си изгради свой стил в песните и всички я свързват с това как храни мъжете. Остана и една от малкото, които не спират да издават редовно продукция, макар и в последно време да не нацелва толкова тотални хитове, нещата ѝ се въртят по дискотеките. Има стабилни ретро хитове, които звучат актуално, достатъчно висок хонорар, наредила си е нещата. За мен няма как да бъде под Емилия. Окадар не е по-малък хит от новата на Емилия. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 9 Author Report Share Публикувано Декември 9 преди 8 минути, Lelqtian каза: Блеснала е ... Май тя самата има нужда от шЪмари да и мине остеопорозата ... Блеснала е! Тъкмо за Коледа. Един подарък - няколко шЪмара. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 22 минути, xroflx9 каза: Колко добре да я развил щом за половин седмица не може да направи и 100к? Тази концепция със “Стария Криско” вървеше за 1-2 години,публиката отдавна му е била шута. Да дойдат концертите и ще видим. Аз също не познавам някой, който ще ходи, но не вярвам да си измисля, че е напълнил Арената. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 9 Author Report Share Публикувано Декември 9 преди 3 минути, asylum каза: горкото перде, което си е омотало Точно заради пердето ще яде шЪмарите. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 9 Author Report Share Публикувано Декември 9 Daniel Bachorski (@d.bachorski) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 200K likes, 185 comments - d.bachorski on December 8, 2024: "Една птичка лястовичка не прави!🤷🏼♂️". anelia_official 😂 1 ден25 харесвания @anelia_official 😂 1 ден maria_official_bulgaria @anelia_official ❤ 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 27 минути, xroflx9 каза: Колко добре да я развил щом за половин седмица не може да направи и 100к? Тази концепция със “Стария Криско” вървеше за 1-2 години,публиката отдавна му е била шута. С 20 гост звезди - обявено от самият него. Ще бие рекорда на Стораро за най-голям сборен концерт на десетилетието. Иначе се подиграваха на Преса че изкара 5 човека, за които беше сигурно че ще са там още преди да обяви концерта. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 37 минути, SG каза: Криско пее добре, в Капките се справи супер. За мен точно тогава си спечели доста точки пред масовата публика, което го изстреля в графата с онези, които не е нужно да имат нови успехи, за да привличат интерес за концерти. Да, тази година дръпна малко. Нормално е не всичко да е хит, особено след 15-20 години кариера. Дори при едната от тукашните любими баби се вижда, че след толкова години налагане, към днешна дата хитове й се получават отвреме-навреме. А другата помпа фейк трафик, но и тя щеше да е същото. Точно в Капките не ми хареса как се пъне. Явно е въпрос на вкус, не знам. преди 29 минути, Emanuela.Carey каза: Самият факт че към днешна дата слагаш Криско над Меди говори достатъчно колко си наясно с “шоубизнеса”. Само пропусна да добавиш Дара Екимова - нали и към нея имаше масова истерия? Интересно защо на твоите любимци не им броиш гледанията, а на другите си първа линия да ни уведомиш. За клипчетата от участия има ли смисъл да се коментира отново? Качвали сме достатъчно клипове с различни песни, от различни заведения - винаги имаш оправдание защо публиката не е толкова умряла колкото ти се иска. Като всички други освен споменатите от теб са поддържащи роли и не са фактор, защо им ползваш имената за да трупаш гледания на песните си? 1. Меди колко концерта направи? Реално прави сезонни хитове и има много участия. Успешен е несъмнено. Затова го сложих на втора линия. 2. Дара е твърде неразработена като име. Освен това за съжаление уцели само един хит и тя като Молец изглежда ще си остане само с него. 3. Пускали сте, да. Когато ви устройва. Но никъде не чуваме бисове. Криско започва и завършва с бисове. Дори на масовки, в които не е основно лице. 4. По отношение на имената им: много добре виждам кои наистина водят до интерес и какви търсения има в тубата покрай новите им песни. Но ако ти кажа колко малко са търсени Анелия, Джордан, Галин, Лидия и Емануела - пак няма да повярваш. Впрочем Маноля е най-добре от тази петица, но нищо общо с останалите, изброени от мен като топ имена. преди 20 минути, xroflx9 каза: Ми разгледах в любимия ти Тикток и не видях нито едно негово скорошно клипче от дискотека или концерт,а на твоята субективност хич нямам вяра. Може и да получава прием на хитовете му отпреди 6-7-8 години ама то и Ивана получава бис на Шампанско и сълзи,но това не променя факта че е залязла и не вълнува с новите си песни. Да си плащал>цялата кариера на Криско. Когато тоя има песен,която да гърми 20 години по късно ми се обади😘 Манолевите сте новите гертруди. Толкова сте заблудени. Обективност=0. Криско на живо в Coca Cola The Voice Happy Energy Tour Севлиево Тази... WWW.FACEBOOK.COM Криско на живо в Coca Cola The Voice Happy Energy Tour Севлиево Тази вечер Севлиево е музикалният център на Вселената. Парк “Казармите” се люлее с... Ето на тая истерия бях свидетел! Само че в София. За разлика от Молец, Криско е топ и в провинцията и в големите градове. Приеми колкото искаш, но просто не щеш да потърсиш. Spoiler Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 17 минути, Grinch каза: Емануела е една от малкото, която си изгради свой стил в песните и всички я свързват с това как храни мъжете. Остана и една от малкото, които не спират да издават редовно продукция, макар и в последно време да не нацелва толкова тотални хитове, нещата ѝ се въртят по дискотеките. Има стабилни ретро хитове, които звучат актуално, достатъчно висок хонорар, наредила си е нещата. За мен няма как да бъде под Емилия. Окадар не е по-малък хит от новата на Емилия. Емануела, Джордан, даже Джена имат известни успехи, но как може дори да ги сложим сред топ имената като нямат нищо общо с успехите си отпреди години? Окадар НЕ Е самостоятелна песен. Дори не е в канала на Маноля. Да, сезонен хит беше, при това голям. Но отмина. Оттогава пусна цели 2 флопа. Аз говоря за топ имената през 2024, а не за 2012 или за цялостно творчество. Счетоводителката има дует със Слави, който е име, независимо от политическите му неудачи. Пусна и самостоятелен хит. Отделно продукцията й изглежда къде, къде по-професионално. Ако ще те успокои, Маноля е в топ 20 със сигурност през 2024. Все пак беше в Денсинг старс (което беше с не особено впечатляващ рейтинг) и има участие в Окадар. Жената си прави много участия на висок хонорар, с нулеви усилия да излезе от ролята си на дефилиращ милф. Така че тя е царица в ниското вложение и голямата възвръщаемост. И това е талант. Да поддържаш статус, за да имаш 15 участия без да даваш нищо насреща освен присъствието си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 26 минути, Grinch каза: Емануела е една от малкото, която си изгради свой стил в песните и всички я свързват с това как храни мъжете. Това ли е стилът й??? Веднага ще добавя Яница и тотално ти убивам представата, че това е стил! Да не говорим, че всяка втора кълне в песните си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 10 минути, SantaCloud каза: Точно в Капките не ми хареса как се пъне. Явно е въпрос на вкус, не знам. 1. Меди колко концерта направи? Реално прави сезонни хитове и има много участия. Успешен е несъмнено. Затова го сложих на втора линия. 2. Дара е твърде неразработена като име. Освен това за съжаление уцели само един хит и тя като Молец изглежда ще си остане само с него. 3. Пускали сте, да. Когато ви устройва. Но никъде не чуваме бисове. Криско започва и завършва с бисове. Дори на масовки, в които не е основно лице. 4. По отношение на имената им: много добре виждам кои наистина водят до интерес и какви търсения има в тубата покрай новите им песни. Но ако ти кажа колко малко са търсени Анелия, Джордан, Галин, Лидия и Емануела - пак няма да повярваш. Впрочем Маноля е най-добре от тази петица, но нищо общо с останалите, изброени от мен като топ имена. Манолевите сте новите гертруди. Толкова сте заблудени. Обективност=0. Криско на живо в Coca Cola The Voice Happy Energy Tour Севлиево Тази... WWW.FACEBOOK.COM Криско на живо в Coca Cola The Voice Happy Energy Tour Севлиево Тази вечер Севлиево е музикалният център на Вселената. Парк... Ето на тая истерия бях свидетел! Само че в София. За разлика от Молец, Криско е топ и в провинцията и в големите градове. Приеми колкото искаш, но просто не щеш да потърсиш. Покажи скрито съдържание С тези клипчета само затвърждаваш казаното от мен. Най-силни приеми има на старите му хитове. Къде са приемите на Баленсиага кючек,Дискотеките са наши,Такова лудо като теб и останалите му буламачи от последните години? Мина му времето на Криско,а Маноля е все още тук. Колкото по-бързо го приемеш толкова по-добре за теб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Току що, xroflx9 каза: С тези клипчета само затвърждаваш казаното от мен. Най-силни приеми има на старите му хитове. Къде са приемите на Баленсиага кючек,Дискотеките са наши,Такова лудо като теб и останалите му буламачи от последните години? Мина му времето на Криско,а Маноля е все още тук. Колкото по-бързо го приемеш толкова по-добре за теб. Какви стари песни? Откачалки и Тука-тука са песни от 2024. Няма какво да споря с теб. Твоя кръгозор стига до Маноля и наобратно. Ти дори не си разбрал, че Криско дори не пее чалга песните си. Но ти все още мислиш, че всичко се върти около кючеците. Не чу и бисовете и дрането на песните му. Ох, наистина е безнадеждно да се занимавам. Вие искате да чуете, че Маноля е номер 1. Добре, номер 1 е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 24 минути, Emanuela.Carey каза: С 20 гост звезди - обявено от самият него. Ще бие рекорда на Стораро за най-голям сборен концерт на десетилетието. Иначе се подиграваха на Преса че изкара 5 човека, за които беше сигурно че ще са там още преди да обяви концерта. Така е. Само че в кампанията му не се знаеше кои ще са гости и колко ще бъдат, но напълни арената х2. Стораро и колеги не напълниха и една арена като хората. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 19 минути, SantaCloud каза: 1. Меди колко концерта направи? Реално прави сезонни хитове и има много участия. Успешен е несъмнено. Затова го сложих на втора линия. 2. Дара е твърде неразработена като име. Освен това за съжаление уцели само един хит и тя като Молец изглежда ще си остане само с него. 3. Пускали сте, да. Когато ви устройва. Но никъде не чуваме бисове. Криско започва и завършва с бисове. Дори на масовки, в които не е основно лице. 4. По отношение на имената им: много добре виждам кои наистина водят до интерес и какви търсения има в тубата покрай новите им песни. Но ако ти кажа колко малко са търсени Анелия, Джордан, Галин, Лидия и Емануела - пак няма да повярваш. Впрочем Маноля е най-добре от тази петица, но нищо общо с останалите, изброени от мен като топ имена. Манолевите сте новите гертруди. Толкова сте заблудени. Обективност=0. Криско на живо в Coca Cola The Voice Happy Energy Tour Севлиево Тази... WWW.FACEBOOK.COM Криско на живо в Coca Cola The Voice Happy Energy Tour Севлиево Тази вечер Севлиево е музикалният център на Вселената. Парк “Казармите”... Ето на тая истерия бях свидетел! Само че в София. За разлика от Молец, Криско е топ и в провинцията и в големите градове. Приеми колкото искаш, но просто не щеш да потърсиш. Покажи скрито съдържание Това че Меди не е направил концерт в Арената не означава, че не може да направи. Не е все едно да е опитвал и да се е провалил, за да правим сравнение. Определено е на първа линия и над Криско. И го казвам като човек, който не го харесва и не му е фен. Но фактите са че той в момента само с името си може да направи и най-голямата пикня хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 8 минути, SantaCloud каза: Какви стари песни? Откачалки и Тука-тука са песни от 2024. Няма какво да споря с теб. Твоя кръгозор стига до Маноля и наобратно. Ти дори не си разбрал, че Криско дори не пее чалга песните си. Но ти все още мислиш, че всичко се върти около кючеците. Не чу и бисовете и дрането на песните му. Ох, наистина е безнадеждно да се занимавам. Вие искате да чуете, че Маноля е номер 1. Добре, номер 1 е! Ама много избирателно отговаряш. Отдавна съм казал че Тука тука е сезонно хитче,първото му такова от дуетите с Галена и Стораро. Значи Окадар не е хит само на Емануела понеже е дует,но Откачалки е хит на Криско нищо че е трио😂 Двойни стандарти! От новите му песни съм изброил и не-чалга такива. Нещо не виждам техни приеми? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Току що, Emanuela.Carey каза: Това че Меди не е направил концерт в Арената не означава, че не може да направи. Не е все едно да е опитвал и да се е провалил, за да правим сравнение. Определено е на първа линия и над Криско. И го казвам като човек, който не го харесва и не му е фен. Но фактите са че той в момента само с името си може да направи и най-голямата пикня хит. Говорим за най-успешните през 2024, с най-добри постижения. Иначе ако гледаме като истерия и актуалност - да, Меди е в първата линия. Ако питаш мен и Деса може да направи самостоятелен концерт, ама не е. Като направи - ще й го броим за постижение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 8 минути, xroflx9 каза: Ама много избирателно отговаряш. Отдавна съм казал че Тука тука е сезонно хитче,първото му такова от дуетите с Галена и Стораро. Значи Окадар не е хит само на Емануела понеже е дует,но Откачалки е хит на Криско нищо че е трио😂 Двойни стандарти! От новите му песни съм изброил и не-чалга такива. Нещо не виждам техни приеми? Кога казах, че Окадар не е хит? Тука-тука = Окадар. Просто различни аудитории. Едното е самостоятелно, другото не. Откачалки=Окадар! Криско пее само хитове си. Маноля да не пее Втори дом или там другите си флопове? Разликата е, че Криско и соло, и в колаборация има хитове през 2024. Маноля издиша със соловите си проекти. По твоята любимка няма никаква истерия, ка моли бисове. Ако тръгне да пълни зала - не знам дали и зала 3 на НДК ще събере. Така че дай по-спокойно. И пак да повторя - не харесвам Криско, нито Маноля. На страната на обективността съм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.