Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 21:00

Препоръчани коментари

• Отговори 1,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 2 минути, DevilWish каза:

И как в ръцете МУУУУУУУУУУУ!
https://fb.watch/wmQRVLK0DK/ 

Каква е тая песен? Звучи много архаично и скучно. Горката публика.

Сподели в други сайтове

Току що, SantaCloud каза:

Каква е тая песен? Звучи много архаично и скучно. Горката публика.

Песента за АСАТА В РЪКАВА.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Mr. Greshen каза:

Фики и Леля Данче с с дует

май и Ванеса и Кокаин. Излезна ми в Тик Ток

Йорданка Христова ли? Тя ще ги подкара всичките Сторарови.

А за Коцио... той от 15 години е дуетен изпълнител, тъй че... няма да ме изненада да направи дует и със Сашо Московеца.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, SantaCloud каза:

Кога казах, че Окадар не е хит?

Тука-тука = Окадар. Просто различни аудитории. Едното е самостоятелно, другото не. 

Откачалки=Окадар!  

Криско пее само хитове си. Маноля да не пее Втори дом или там другите си флопове? Разликата е, че Криско и соло, и в колаборация има хитове през 2024. Маноля издиша със соловите си проекти. 

По твоята любимка няма никаква истерия, ка моли бисове. Ако тръгне да пълни зала - не знам дали и зала 3 на НДК ще събере. Така че дай по-спокойно.

И пак да повторя - не харесвам Криско, нито Маноля. На страната на обективността съм. 

Равенство пред тия песни ама ‘га цъфнат налъмите.

Окадар > Тука Тука и Откачалки. Излишно е отново да отварям темата за staying powera на дуета на Емануела. Песните на Криско отдавна минаха и заминаха.

Маноля за 4 години от това десетилетие си има Подводница,Устните ти мръсни и Свекървище като соло хитове,Криско има само Тука Тука,кой издиша повече според теб?

Как така няма истерия по Емануела,а пък няколко поста по-нагоре каза че имала много участия и то на висок хонорар? Почваш да си противоречиш. 

За концертите..не мисля че някога са били фикс идея на Емануела,не мисля и че са задължителни за всяка чалгарка.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, xroflx9 каза:

Равенство пред тия песни ама ‘га цъфнат налъмите.

Окадар > Тука Тука и Откачалки. Излишно е отново да отварям темата за staying powera на дуета на Емануела. Песните на Криско отдавна минаха и заминаха.

Маноля за 4 години от това десетилетие си има Подводница,Устните ти мръсни и Свекървище като соло хитове,Криско има само Тука Тука,кой издиша повече според теб?

Как така няма истерия по Емануела,а пък няколко поста по-нагоре каза че имала много участия и то на висок хонорар? Почваш да си противоречиш. 

За концертите..не мисля че някога са били фикс идея на Емануела,не мисля и че са задължителни за всяка чалгарка.

Говорим за 2024! Той пак ми дрънка за десетилетието. 

Разбира се, че няма истерия по Маноля. Повтарям се: успешна е за чалга ширините през 2024, на фона на всички флопаджийки (към които я причисляваме и нея), но е далеч от топ 5. Също така за 2024 Криско>Емануела. И да, Маноля има страхотни приеми на стари песни като Нотариално заверен и тн. Но към самата нея не съм забелязал да има бисове и съществен интерес. Клубовете канят според импресариото, фирмата и отстъпките/уговорки за много участия. Просто трябва да си актуален като трафик и що годе като песни. Ако всичко беше обективно - Анелия, Илиян и много други без хитове - нямаше да имат участия.

ето ти голямото задържане от преди 2 дни.

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, SantaCloud каза:

Говорим за най-успешните през 2024, с най-добри постижения. Иначе ако гледаме като истерия и актуалност - да, Меди е в първата линия. Ако питаш мен и Деса може да направи самостоятелен концерт, ама не е. Като направи - ще й го броим за постижение. 

Какви постижения има Криско, каквито Меди няма за 2024 или 2023?

Концерта му ще е догодина, но дори да го броим за постижение от 2024 Меди води по хитове дори с минимална продуктивност и се изравняват.

Меди дори успя да си изкара лятото с песни от 2023, за да избута Селина на преден план в лейбъла си. Криско към днешна дата няма нови песни, които да могат да го държат 2 години подред на едно ниво.

Щом Тайрович успя почти да напълни арената със скъпи билети и наша чалгия, значи Меди също безпроблемно ще я напълни когато реши да прави концерт.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Какви постижения има Криско, каквито Меди няма за 2024 или 2023?

Концерта му ще е догодина, но дори да го броим за постижение от 2024 Меди води по хитове дори с минимална продуктивност и се изравняват.

Меди дори успя да си изкара лятото с песни от 2023, за да избута Селина на преден план в лейбъла си. Криско към днешна дата няма нови песни, които да могат да го държат 2 години подред на едно ниво.

Щом Тайрович успя почти да напълни арената със скъпи билети и наша чалгия, значи Меди също безпроблемно ще я напълни когато реши да прави концерт.

• Например Криско продаде две Арена през 2024.
  • Има 2 хита - соло и колаборация.
  • Направи турне с Кока-кола тур.
  • Има доста участия като чалгарките. 

А кой казва, че Меди няма да може? Като го направи ще го хвалим. Тука хипотетични неща ги причислявате като успех. Ама много сте интересни. 

ПАК ПОВТАРЯМ: Меди е на първа линия ако не гледаме общи заслуги за 2024, а по истерия. А това със Селина няма да го коментирам. Няма отношение към кариерата на Меди. Освен ако не Меди не е абревиатура на дует.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, SantaCloud каза:

Говорим за 2024! Той пак ми дрънка за десетилетието. 

Разбира се, че няма истерия по Маноля. Повтарям се: успешна е за чалга ширините през 2024, на фона на всички флопаджийки (към които я причисляваме и нея), но е далеч от топ 5. Също така за 2024 Криско>Емануела.

ето ти голямото задържане от преди 2 дни.

Ами хубаво де и за 2024 да говорим 

Свекървище  > Тука тука

Окадар> Откачалки

Сиромах,Мазаляк > 2 планети

За човек,който постоянно брани флопаджии като Графа,Дора Екимова,Криско и подобни лузъри е хубаво да научиш значението на тази дума. Емануела е много далеч от флопаджийка. Да,не всяка песен й е на нивото на Окадар,но и останалите се завъртат по дискотеките

Какво целиш с това клипче като не подава на публиката,но въпреки това се чува че не е мъртвило?

Сподели в други сайтове

Току що, xroflx9 каза:

Ами хубаво де и за 2024 да говорим 

Свекървище  > Тука тука

Окадар> Откачалки

Сиромах,Мазаляк > 2 планети

За човек,който постоянно брани флопаджии като Графа,Дора Екимова,Криско и подобни лузъри е хубаво да научиш значението на тази дума. Емануела е много далеч от флопаджийка. Да,не всяка песен й е на нивото на Окадар,но и останалите се завъртат по дискотеките

Какво целиш с това клипче като не подава на публиката,но въпреки това се чува че не е мъртвило?

Не ме разсмивай. Свекървище дори има по-малко гледания от Тука тука, дори от Откачалки. Не знам дали чалгари помнят тая песен, ти ми я броиш за хит на 2024. Разбирам, че това е  най-доброто на вашата от година насам, но забога, бъдете по-обективни в сравненията. 

Кой казва, че е мъртвило? Казвам, че отдавна изтече тая песен в миналото, а вие още броите някакъв power :D  Разбираемо, като няма за какво друго да се хванете. Като удавници за Окадар. 

Мазаляк и 2 планети са флопове - отдалеч личи. Сиромах - къде точно я сравняваш като е песен на месец-два. Дори Маноля ви призна, че е флоп като пусна бързо, бързо следващата.

Ужас! Ужас! Не знам защо продължавам да споря с вас. Вие не признавате нищо, бе! Потресен съм.

Сподели в други сайтове

Не ме разсмивай. Свекървище дори има по-малко гледания от Тука тука, дори от Откачалки. Не знам дали чалгари помнят тая песен, ти ми я броиш за хит на 2024. Разбирам, че това е  най-доброто на вашата от година насам, но забога, бъдете по-обективни в сравненията. 

Кой казва, че е мъртвило? Казвам, че отдавна изтече тая песен в миналото, а вие още броите някакъв power :D  Разбираемо, като няма за какво друго да се хванете. Като удавници за Окадар. 

Мазаляк и 2 планети са флопове - отдалеч личи. Сиромах - къде точно я сравняваш като е песен на месец-два. Дори Маноля ви призна, че е флоп като пусна бързо, бързо следващата.

Ужас! Ужас! Не знам защо продължавам да споря с вас. Вие не признавате нищо, бе! Потресен съм.

Свекървище получи голям отзвук и беше доста вайръл по времето на Ергена. Доста къса памет демонстрираш. 

Изтекла е в миналото според теб,а тине си особено голям критерии когато става въпрос за Емануела. Любопитно ми е защо ти е все в устата. Имал си мокри сънища с нея като малък и те е отрязала ли? Или ти е отказала автограф?

@Emanuela.Carey е казвал че Емануела пуска песен веднага щом си хареса някоя. Още когато отиде в Пайнер и изживя пик пускаше песни често,така че това е доста стар и необоснован аргумент.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, SantaCloud каза:

Пак си неинформиран и се изказваш неподготвен. Мазаляк беше записана още преди да пусне Сиромах.

Освен това 5,6,7,8 / Виновна / Без Чувства също са пускани през 2 месеца - и трите са хита.
Емануела винаги си е пускала песни през кратък период от време - това също вече е обсъждано, но ти и тогава се направи че не можеш да четеш.

Също пак за Сиромах ти предположи че нямало дори да удари милион гледания, така че може би трябва да оставиш прогнозите настрана.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Пак си неинформиран и се изказваш неподготвен. Мазаляк беше записана още преди да пусне Сиромах.

Също пак за Сиромах ти предположи че нямало дори да удари милион гледания, така че може би трябва да оставиш прогнозите настрана.

Тя сигурно има записани 10 песни. Въпросът е, че не изчака и 2 месеца!

И като удари 2 милиона, какво? Хит ли стана?

преди 3 минути, xroflx9 каза:

Свекървище получи голям отзвук и беше доста вайръл по времето на Ергена. Доста къса памет демонстрираш. 

Изтекла е в миналото според теб,а тине си особено голям критерии когато става въпрос за Емануела. Любопитно ми е защо ти е все в устата. Имал си мокри сънища с нея като малък и те е отрязала ли? Или ти е отказала автограф?

@Emanuela.Carey е казвал че Емануела пуска песен веднага щом си хареса някоя. Още когато отиде в Пайнер и изживя пик пускаше песни често,така че това е доста стар и необоснован аргумент.

Мхм, прав си. Свекървище е хит на годината. Обърках се. Всички я помнят.

И колко пъти е пускала песен - МЕСЕЦ след премиера на предходна? 2-3 месеца е нормално за нея. Тя така задържа кариерата си откакто е в Пайнер.

Занимавам се с Маноля, защото вие сте най-ултра върлите фенчета към днешна дата. А за ваше нещастие - не сте грам обективни, когато сравнявате. Както и да е. Омръзна ми. Вие отрекохте 100% от всичко написано от мен при доста факти, които ви дадох. Ако някой отрича всичко - той чува само собствените си убеждения. Вие си говорите сами. Дискусионен елемент липсва.

Преди се занимавах с Галка, ама всичките й поддръжници нещо са в летаргия. Те поне имаха какво да кажат. 

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Emanuela.Carey каза:

Фики пак ли взима готови хитове от Тикток? Поне да ги купуваха докато са актуални, а не като вече са омръзнали.

Не знам, ама това, което е качил звучи покъртително! И то с Данна 😄

Направо се 💩 след хубавата песен с Галена 🙄

Сподели в други сайтове

Току що, Just_Me каза:

Не знам, ама това което е качил звучи покъртително! И то с Данна 😄

Направо се 💩 след хубавата песен с Галена 🙄

МОЛЯ? С Данна!!!?? Че тя е 20 нива под кариерата на Фики. И щом е по-зле от песента с Галена, дали искам да чуя? Ммм не.

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, SantaCloud каза:
  • Например Криско продаде две Арена през 2024.
  • Има 2 хита - соло и колаборация.
  • Направи турне с Кока-кола тур.
  • Има доста участия като чалгарките. 

А кой казва, че Меди няма да може? Като го направи ще го хвалим. Тука хипотетични неща ги причислявате като успех. Ама много сте интересни. 

ПАК ПОВТАРЯМ: Меди е на първа линия ако не гледаме общи заслуги за 2024, а по истерия. А това със Селина няма да го коментирам. Няма отношение към кариерата на Меди. Освен ако не Меди не е абревиатура на дует.

Логиката ти е просто един път. Значи щом Азис не е направил Арена също е под Криско, така ли?

Как ги смяташ общите заслуги и истерията само ти си знаеш.

Сподели в други сайтове

преди 51 минути, pacho каза:

Опа, съседите си напазарували ХИТ.

Дяволско желание! ❤️ Пореден успех за Преслава и неин ХИТ !

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, SantaCloud каза:

Значи Галя, Преса, Ася и Ваня може да пускат много нови песни на ден или през няколко дни, а други не могат да пускат всеки месец, при това коренно различни една от друга песни. 
И Ариа миналата зима пускаше нова песен всеки месец, коя от коя по-различни.

Нямаш аргумент.

Досаден си.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Тя сигурно има записани 10 песни. Въпросът е, че не изчака и 2 месеца!

Не въпросът е че НИКОГА не е чакала когато реши да си пусне песен. Независимо дали предната е била хит или не. What’s not clicking?

преди 5 минути, SantaCloud каза:

И като удари 2 милиона, какво? Хит ли стана?

Нищо. Просто не беше прав и ми е забавно да го повтарям.

spacer.png

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, asylum каза:

Значи Галя, Преса, Ася и Ваня може да пускат много нови песни на ден или през няколко дни, а други не могат да пускат всеки месец, при това коренно различни една от друга песни. 
И Ариа миналата зима пускаше нова песен всеки месец, коя от коя по-различни.

Нямаш аргумент.

Досаден си.

Нямат нищо общо стратегиите на Галена/Преслава/Ваня с Маноля. Първите изплюват цял албум/EP наведнъж, а Маноля прави месец пауза. 

Относно Ариа - не помня нито една от песните й. Толкова са станали и успешни.

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Не въпросът е че НИКОГА не е чакала когато реши да си пусне песен. Независимо дали предната е била хит или не. What’s not clicking?

Нищо. Просто не беше прав и ми е забавно да го повтарям.

spacer.png

Наистина ли мислиш, че Маноля има само 1 подготвена песен?

Моята логика е, че пуска следващата песен, защото предишната не се разви добре.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...